Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • виртуално
  Blush в това време са нещо като нищо  Crossing Arms

още по-добре, че тя се олива като тръгва за училище ( чудно, от кой гледа  newsm78 )
  bouquet

# 661
Ако има други фенове, много ще ми е любопитно на какво ще ухае Хорейшио (особено като сложи ръцете на Ф и погледне из под очилата  Laughing) Аз още мисля...
Мммм, Хорейшио...Виждам го с нещо страстно и Лутенско извън работа, и нещо семпло на местопрестъплението, като Aqua di Gio.

Аз съм влюбена във Нощния полет, много аристократичен и горд аромат. Още се чудя с какво да се полея днес.

# 662
  • Германия
Пише ви един ветеран от войната с Каролина Херера. За първи път показвам такава алергична реакция към парфюм, трябваше ми време да осъзная, че миризмата не е вече върху кожата, а заседнала на носоглътката ми. Не знам как оцелях - изядох и изпих Света, но като целофаново фолио стоеше това "нещо" върху трахеята. Ад! Звъних в хотела на Хер Николофф в Италия да се жалвам чак каква съм многострадална. Днес обаче бивам възнаградена - преди малко пристигна този първокласен жребец. Е, нямам какво да кажа - пълномаслен, недиетичен, с ухание на старо злато - ръчна изработка. Не казвам, че е копие на Гучи 3 или на Фенди/Фенди, но не бих се обзаложила кой от кого е преписвал. Очевидно съм цветно-шипрово момиче - с няколко дребни изключения всичките ми любви принадлежат на тази ароматна група. Отивам да работя щастлива, а Херерата я заточих в мазата на тъмно и студено - да й дойде акъла. Как може да носите такива неща, за Бога. Трябва да ви плащат за да се напръскате с това, не обратно...

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 12:37 от Natalie Nikol

# 663
Ако има други фенове, много ще ми е любопитно на какво ще ухае Хорейшио (особено като сложи ръцете на Ф и погледне из под очилата  Laughing) Аз още мисля...
Мммм, Хорейшио...Виждам го с нещо страстно и Лутенско извън работа, и нещо семпло на местопрестъплението, като Aqua di Gio.

Аз съм влюбена във Нощния полет, много аристократичен и горд аромат. Още се чудя с какво да се полея днес.
Аз съм му фенка и то голяма,ама баш си на Хорейшио! WinkНо с какво се пръска незнам в носа ми е,ама някакъв си мой мъжки измислен аромат,дето го усещам,ама не мога да го обясня!

# 664
момичета, Арпеж има ли почитателки? имаше, но не помня кой  Joy
има два броя в повече - мой и на приятелка, ПОдавам ги на наистина запалени по парфюма дами  Wink

пп пиша го тук, защото не всички влизат в темата за размени  Peace

ппп и двата Арпеж-а си имат нови стопанки - истински любителки на такъв тип парфюми  Hug

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:54 от bubanka

# 665
  • София
Забравих да ви споделя, че на снощния концерт едно от парчетата се казваше Мира Бай Simple Smile Разказаха легендата за нея, дори и аз с моя минималистичен английски успях да схвана за какво най-общо става дума  Embarassed И се сетих, че последната седмица ми се удаде възможност да я душа, от капачката ми хареса, но не пръснах, вече нямаше къде. Обаче си заслужава истинска проба според мен, че и носене.

# 666
Аз пък последните дни много си мисля, за ужаса на nadi666 - да те ограбят и да ти вземат всички парфюми  Sick ooooh!
Много съм се параноясала и си мисля пък в крайна сметка, не е ли по добре, човек да има само отливки, тях поне никой няма да иска да краде  newsm78

# 667
  • София
Не искам да си мисля колко други неща освен парфюмите са им взели  ooooh! Та по тази логика как трябва да живее човек, за да няма какво да му се открадне... Дано на никого не се случва  Praynig

# 668
Техниката и по-големите неща могат да се застраховат, но дрехи, бижута и парфюми не може...

# 669
  • София
Така е, да. Но ако остана без компютъра си, където имам ценна информация - работата ми, проекти, купища документи, снимки... това няма как да се възстанови, дори и самата машина да е застрахована. Пак казвам - да не дава Господ  Praynig

# 670
  • София
Ако сте си мислили ,че пакетчето с ванилия мирише отчетливо на тази "подправка" - грешите. Днес тествам " In Control Curious " .  Ха ха ,това може да усмърти ," отявления фен" на ванилията -Бижу.. Joy То мен едва не гътна. Много ванилия и сладост и после още ванилия и сладост..и така няколко часа- още се усеща. Денси, беше права, това ще ми залъже глада по сладкото.   bouquet

Рени, изчисти си кутията, моля те.Получих го.Praynig  

# 671
  • някъде под слънцето...

Много красив парфюм Peace
Днес обаче бивам възнаградена - преди малко пристигна този първокласен жребец. Е, нямам какво да кажа - пълномаслен, недиетичен, с ухание на старо злато - ръчна изработка. Не казвам, че е копие на Гучи 3 или на Фенди/Фенди, но не бих се обзаложила кой от кого е преписвал.
Красавец е да, на моята кожа е по близо до Арте де Гу4и ЕДП, отколкото, до предШевственика муГу4и 3 Близо е  до НоЩта на Пако Рабан ЕДП и може би една идея от Соар де лун и Палома Пикасо ЕДТ, , но определено при мен няма ниЩо  до ФендиЕДП
Споменавам концентрациите, заЩото, Арте, НоЩта , Палома имат разлики в двете концентрации Фенди ЕДТ не съм носила и  не мога да преценя

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 18:04 от sl

# 672
Ако сте си мислили ,че пакетчето с ванилия мирише отчетливо на тази "подправка" - грешите. Днес тествам " In Control Curious " .  Ха ха ,това може да усмърти ," отявления фен" на ванилията -Бижу.. Joy То мен едва не гътна. Много ванилия и сладост и после още ванилия и сладост..и така няколко часа- още се усеща. Денси, беше права, това ще ми залъже глада по сладкото.   bouquet
Странна работа... Всички мнения, които прочетох за него, са такива, а аз едва го усещам. Очаквах и исках точно много ванилия с много сладко, но дори и напрягайки цялото си обоняние едва хващам някакъв далечен полъх от... нещо си.
Мъжът ми казва, че мирише, и то хубаво, но при мен се получава малко като с Жасмин Ноар - налага се да си представям, че подушвам нещо.

# 673
Тествах Лола, но не съм очарована. Пак наново ще издирвам. Проблемът ми май е, че очаквам да се влюбя от пръв мирис Simple Smile

# 674
  • Германия

Много красив парфюм Peace
Днес обаче бивам възнаградена - преди малко пристигна този първокласен жребец. Е, нямам какво да кажа - пълномаслен, недиетичен, с ухание на старо злато - ръчна изработка. Не казвам, че е копие на Гучи 3 или на Фенди/Фенди, но не бих се обзаложила кой от кого е преписвал.
Красавец е да, на моята кожа е по близо до Арте де Гу4и ЕДП, отколкото, до предШевственика муГу4и 3 Близо е  до НоЩта на Пако Рабан ЕДП и може би една идея от Соар де лун и Палома Пикасо ЕДТ, , но определено при мен няма ниЩо  до ФендиЕДП
Споменавам концентрациите, заЩото, Арте, НоЩта , Палома имат разлики в двете концентрации Фенди ЕДТ не съм носила и  не мога да преценя

Затова и влитам - да кажа, че много повече оприличавам на Ларте - то. С разликата, че този Експлозив не е така агресивно сексапилен, ами по-децентно. Не е с минижуп и изрязано деколте, ами с черно рокле по тялото. Това го прави по-подходящ за дневна светлина от Ларте , според мен. Много му се радвам...

Общи условия

Активация на акаунт