"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
аха значи чушката със сирене попада във вариант 4 ..  Embarassed малко забравям за вечеря да гледам вариантите  ooooh! ,но това защото попринцип вечерям мандаринки, а знам че те могат да се ядат..значи менюто ми е закуска-2-та сандвича,обяд-картофките със сиренце и кашкавал,а вечерята: или чушка със сирене или мандаринки. Диетата е мн хубава, но докато я схванааа... Embarassed Embarassed Embarassed

# 526
GaBsiTy``ще се научиш бързо, не се притеснявай Peace
За вечеря-ако искаш чушка със сирене е ок и може да добавиш още от позволените зеленчуци, както и други млечни-например кисело мляко, айрян, извара Peace
Ако решиш мандарини-то нека към мандарините също да има например още позволени плодове, може и плод и зеленчук или дори може да хапнеш постен ориз/елда и плод към тях.

Запомни вариантите така:
Млечни с плодове /или зеленчуци
Плодове и зеленчуци
Зърнени с плодове /или зеленчуци
Месо, рибни, яйца
Ръжени сухари, сирене, кашкавал и млечни

Може да си ги напишеш така някъде да се подсещаш. И внимавай с това какви плодове и зеленчуци са позволени за вечеря. Например запомни че зеления боб е позволен на вечеря. Аз например съм си правила зелен боб на яхния и съм хапвала от него на вечеря залят с кисело мляко плюс голяма порция салата от домати, краставица и чушки с настъргано вътре в нея сирене. Ето една добра вечеря без гладуване. Вкусно и много засищащо Peace

# 527
janeta* мерси много  Hug Hug Hug

# 528
За нищо-дано да съм била полезна. Ако още има нещо неясно питай Peace

Системки къде сте? Хайде идвайте да се отчетете....че темата днес е много пуста Sad

# 529
  • ВАРНА
             Супер временце   grinning039    Наистина има хора на плажа  Grinning

Да се включа и аз за сиренето...  Wink Когато съм яла сирене за вечеря, винаги съм имала плюс на следващия ден, предполагам заради това, че е по-солено и съм задържала течности. Този плюс в никакъв случай не е страшен, но ако някой е по-плашлив  Wink и обръща по-голямо внимание на цифрите на кантара, по-добре да не рискува. А за яйцето в изварата, по принцип, мисля че едно яйце за свръзка може да се сложи, както в сиренките "наши", а и други рецепти съм виждала сякаш в руския форум Peace

маик, аз днес точно така обядвах - бях на гости, имаше пиле с картофи, а салатата беше със сирене и аз, за да съм системна, хапнах само салата и картофи. А това правило, да не се варят заедно месото и картофите, съм решила, че е само за супите, защото там ядем и бульона.... а и защото така ми е по- удобно  Wink Grinning

# 530
Мляко с нес знам за спойката от яйце в сиренките наши Peace
Но нали си представяш как ще объркаме момичето и още доста нови ако и напиша че това е позволено. Правилно е да и напиша (както и написах) че извара и яйца не може.
Иначе завиждам за отмората днес на плажа.....ох, ако можех да се телепортирам там вчера и днес на това приятно есенно слънце Crazy

# 531
Жани, ти да видиш в книгата на Мириманова с рецептите какви объркващи неща има...  Twisted Evil
Току-що я дадох на Диви, че правихме поредната системна сбирка у нас - тя може да сканира някоя и друга рецепта, ако й се занимава.
Но има наистина изумяващи неща - примерно, месо в доматен сос за вечеря... Или разни яхнии с лук и месо...
Но май е по-добре да не ги пиша, че наистина ще се объркат новите.
А общо взето, яйцето не го броят за нищо - ако е 1 яйце само - слагат го навсякъде, но не го отчитат - все едно е желатин или спойка.

# 532
  • ВАРНА
Мляко с нес знам за спойката от яйце в сиренките наши Peace
Но нали си представяш как ще объркаме момичето и още доста нови ако и напиша че това е позволено. Правилно е да и напиша (както и написах) че извара и яйца не може.
Иначе завиждам за отмората днес на плажа.....ох, ако можех да се телепортирам там вчера и днес на това приятно есенно слънце Crazy

Права си, може би наистина правилата не са толкова прости, особено ако идваш от някакъв друг режим.... Но пък ако някой види твоята рецепта за сиренките, да не реши, че ние просто така си измисляме разни правила, за да тормозим новите, пък на в рецептите к`во пише  Grinning 
          Момичетата, които сега се запознават със Системата, да слушат Жани, хич да не четат какво съм писала за яйце в изварата, това вече е от висшия пилотаж*  Crazy, изключение от правилото, по което не трябва да се увличаме.

Правилото е:
 Вам надо выбрать один из этих вариантов и есть только то, что там написано, НЕ НАДО ДОБАВЛЯТЬ ПРОДУКТЫ ИЗ ДРУГИХ ВАРИАНТОВ!!!

Вие трябва са изберете един от вариантите за вечеря и да ядете само тези храни, които са разрешени за избрания вариант, ХРАНИ ОТ ДРУГИТЕ ВАРИАНТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОБАВЯТ!!!

*висш пилотаж - това е, когато от дълго време се храниш по правилата на Системата и вече се чудиш с какво да си разнообразиш живота  Mr. Green

П.П.   Жани, защо ти трябва да се тормозиш с телепортации, хващай автобуса  Hug

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 20:02 от Мляко с нес

# 533
Мляко с нес сиренките не съм ги пускала аз.....даже си спомнян че тогава се завихри една препирня за тази рецепта Mr. Green Аз предпочитам да се придържам към написаните в увода правила защото наистина някои рецепти са много противоречиви и объркващи.
Мляко това с висшия пилотаж е трепач  Joy Joy Joy
Жаси мисля че противоречивите рецепти хич не е добра идея да се пускат за сега Thinking Май ще трябва да си поръчам книгата и за видя какви рецепти са публикували....много ми е любопитно наистина. Но си мисля че един новозапочващ със Системата тотално би се объркал ако види на вечеря месо в доматен сос...това и на мен звучи шантаво Shocked #Crazy

Да ви кажа че за мен си е най-добро правилото: Избира се един вариант и се яде само по него без да се мешат храни от други варианти Peace

# 534
# 535
Ееее...... Каш само гушки без нищо друго ли? Sad Hug Hug Hug Ми затъжих се за теб миличка Heart Eyes

# 536
Жаси мисля че противоречивите рецепти хич не е добра идея да се пускат за сега Thinking Май ще трябва да си поръчам книгата и за видя какви рецепти са публикували....много ми е любопитно наистина. Но си мисля че един новозапочващ със Системата тотално би се объркал ако види на вечеря месо в доматен сос...това и на мен звучи шантаво Shocked #Crazy

Всъщност, рецептите не са противоречиви. Самата Мириманова в пояснителни бележки към рецептите е написала, че ако доматът, лукът или друг зеленчук са вложени като гарнитура, а не като основен елемент на ястието, са разрешени. Същото го беше написала и нейния блог, мога да потърся линк.
Явно доматения сос към месото е гарнитура.  Peace
Колкото до форума, там правилата ги пишат модераторките, а не Мириманова. А те хич не си поплюват.  Mr. Green
Виж основната книга ни Мириманова, ако я имаш, че тя никъде не е дала толкова строги правила, колкото са в руския форум. Демек, ние се придържаме към по-строгите правила, докато Мириманова допуска и леки отклонения, които нарича "гарнитура".

# 537
Жас аз съм чела неща от рецептите на Мириманова и съм видяла че тя ги нарича "гарнитура" или нещо от сорта на подправки. Но пък си мисля, че така много неща ще станат объркани особено за новите. За мен си съм решила по правилата на 7-те варианта че е правилно Peace

# 538
  • ВАРНА
7. А на форуме написано, что мясо нельзя ни с чем на ужин, а в рецептах в Катиной книге есть рецепты с мясом и помидорами.
Читать надо не только рецепты, но и советы к ним. Там написано, что такое сочетание допустимо для декора или придания вкуса, но не как гарнир.

Според мен добавките са за красота само  Grinning, аз така го разбирам  Crazy

# 539
  • Stavanger,Norway/ Varna
за плочката сирене към плодовете, знам, че не е много системно, ноооо днес е неделя и нищо не работи при нас, освен това останах без всякакви млечни освен сирене. а ми се искаше да хапна нещо по- силно, точно заради нощните къмения. В крайна сметка ядох само плодове, не бях гладна, насила ядох. Нооо с това седене цял ден в къщи, хич ми го няма апетита  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт