"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
kalinka-malinka_83 много хубаво меню за днес Peace

newsm03

днес:
З:сандвичи със салам и 1 карамелов еклер smile3506(моя ми купил 2,че и той се научи,че до 12ч ям всичко) и чай със захар
О:нещо като пълнеж за пълнени пиперки(кайма,бял ориз,праз,домати и морков,без олио) и това запекано +малко кисело мляко(направих си за 1 порция,но изядох точно половината newsm53)
В:пак запеканки ябълки с кафяв ориз

знам,че мн ориз ми идва и някакси ми е еднообразно,ама така ми се ядеше.......ако не е правилно,пишете........

# 541
  • ВАРНА
kalinka-malinka_83 много хубаво меню за днес Peace

newsm03

днес:
З:сандвичи със салам и 1 карамелов еклер smile3506(моя ми купил 2,че и той се научи,че до 12ч ям всичко) и чай със захар
О:нещо като пълнеж за пълнени пиперки(кайма,бял ориз,праз,домати и морков,без олио) и това запекано +малко кисело мляко(направих си за 1 порция,но изядох точно половината newsm53)
В:пак запеканки ябълки с кафяв ориз

знам,че мн ориз ми идва и някакси ми е еднообразно,ама така ми се ядеше.......ако не е правилно,пишете........

Аз грешки не намирам  Peace  Много ти се радвам на менютата - всичко ти е системно и специално приготвено. Може и да пита малко повече в началото, ама е имало защо  Wink Laughing

Яж спокойно каквото ти се яде. Според мен тялото си иска това, от което има нужда.  Peace  Пък и няма сега да хвърляш системен кафяв ориз я...  Grinning

# 542
  • Варна

Аз грешки не намирам  Peace  Много ти се радвам на менютата - всичко ти е системно и специално приготвено. Може и да пита малко повече в началото, ама е имало защо  Wink Laughing

Яж спокойно каквото ти се яде. Според мен тялото си иска това, от което има нужда.  Peace  Пък и няма сега да хвърляш системен кафяв ориз я...  Grinning

По принцип си правя всичко "специално приготвено",понеже си готвя колкото за 1порция,тъй като няма кой друг да го яде,а и така няма да преяждам.Понякога ми артисва храна,което значи,че лесно се засищам.След 12ч нищо несистемно не ми се яде,явно понеже някак си знам,че на другия ден като стана ще си го хапна без капка чувство на вина......
 smile3531

# 543
Добро утро системки Hug
Калинка-малинка страхотно ново меню Peace

Хайде на закуска с кафе Hug

# 544
закуската хубава, менюто на калинката - хубаво, моят отчет - лош: имам +600 гр.  или тегло 70.1 кг; туй, че съм в цикъл обяснява от какво ми е плюсът, но все пак не съм доволна. поне в неделята, когато правя точно 2 месеца на системата, ще отчета реални резултати и да се надяваме, че ще са с поне кило по-добри  Peace
пожелавам добър старт на седмицата и чудесни минуси в края й  bowuu

# 545
добро утро и от мен
janetкa*, много вкусна закуска си ни приготвила  Hug
аз още не съм се теглила за втори път, но смятам, че бавно но сигурно се разделям с ненужното по мен, пък тези дни ще видим господин кантарът какво ще отсече  Mr. Green
приятна, позитивна и минусова седмица!

# 546
  • Варна
Жанета и Маик,благодаря!

днес се теглих и имам -1,300кг от началото на системката........ kyllmg

МЦ ми свърши,но аз съм забелязала,че не задържам мн вода преди него(по това съдя,понеже в друг форум за друг режим,едно момиче задържаше по 2-2,5кг преди МЦ)......

днес мисля да се опитам да направя зелеви сърмички,като сваря 1 зелка и от нея да извадя листа,но ако не се получи и ги накъсам,ще си го накълцам с ориза и каймата и ще го запека........ммммм и малко чили(не от соса,а дето е начупена люта чушка),довечера ще пиша какво съм хапнала пак.
http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//47/810/47810479_z … iyatnogo_dnya.gif

# 547
Аз пък да похваля една системстваща девойка, която не пише вече тук - за 1 месец системстване е свалила 9 килограма.  smile3501

Аз пък забравих да се претегля тая сутрин. То не че с гипса щеше да е много достоверно, ама все пак...  Thinking
Ей сега се наядох и се сетих, че е понеделник - време за отчет.  ooooh!

Калинке, браво за резултата!  newsm10

Каш, радвам се да те видя - ти къде зачезна толкова време?  Hug

Жани, мерси за закуската!   bouquet

Бебо, идвай бързо да пишеш, че ще ти дърпам ушите!   hug

Ето и нови снимки от руския форум - тази девойка е отслабнала 40 кг.:

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:06 от Анонимен

# 548
Здравейте момичета!
Днес влизам само да почерпя. Моето най-голямо момче /мъжо/ има имен ден. Grinning

Тези дни съм само покрай печката и масата и не съм много системна, затова меню няма да пиша.
Иначе за протокола съм минус 500гр., или вече съм твърдо 59.

Хубав ден и успешна седмица на всички!  Hug Hug Hug

# 549
Здравеите лека и режимна седмица на вси4ки .Аз о на4алоо до сега -1 кг и сма доволна махнах малко от себе си .Днска з-6околадов кекс сас мялко,о-зеле с месо без мазнина и за в- мляко с плод о6те не сам ре6ила може и салата.Твардо сам с вас 6те видим другия понеделник колко сам -.

# 550
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен.

С вчерашния ми мерак, днес да се потя във фитнеса, се простих. Бебето беше с колики цяла нощ и почти не съм спала  Tired Утре се надявам да ми даде шанс.
Закуска- мляко с нес и бисквитки
Обяд- колебая се между ечемик с доматки или едно омлетче със зелен лук да си спретна. Между другото, ориза отдавна го замених с ечемик и съм много доволна, много по- полезен е  Peace
Вечерята ще е ябълки пак, а ако поогладнея може да влкюча и една салата от доматки  ThinkingPeace

Някак, като си седя в къщи, нямам апетит и се чувставам съвсем сита от едното ядене до другото. Получава се така, че ям насила, защото знам, че трябва да се яде. Затова и вечерите ми често са само от плодове.  Rolling Eyes

Една приятелка вчера ми обеща да ми подари обръча си, че на нея не и харесва да върти. тъкмо мислех да си купувам, но ще пропусна този разход. исках такъв още преди да забременея и ахаа да си купя и стана тя  Crazy
Ако не забравя, мисля да се снимам, че да имам база за сравнение после. Ще се претегля следващия понеделник, след седмица. Не съм фен на ежедневното теглене  Peace

# 551
Честито на празнуващите днес!!
Честито на всички отчели минуси през новата седмица, на останалите пожелавам двоен другата. Wink
Добре дошли на новите момичета и успех!

Стеле, малко със закъснение, но пък от сърце да ти честитя пораснало момче!!!   bouquet Да е здрав и все така усмихнат Васко! Щастливо детство и все повече поводи за радост и гордост да ви подарява! Hug
Кашарелче, къде се изгуби и ти, как вървят при теб нещата!
Рал, пиши и ти, мернах те! Heart Eyes

Аз си системствам с леки прегрешения, но винаги до 18, включително и винце напоследък си пийвам, че се струпаха сбирки и излизания в няколко поредни дни, само на един от купоните хапвах по малко сирена и пийвах винце до 4 сутринта. Имам си едно половин килце плюс спрямо таблицата, а от най-ниската цифра, която видях са +800, 64 кг. бях днес. Но при мен минусите започват, когато съм изрядно системна и сега съм решила да се стегна и до към Коледа да опитам да махна последните желани килограми (4-5), наумила съм си да видя 5-тичка. Нямам много време за темичката, но ще гледам да влизам, че това ми е допълнителен стимул, отчетите също ме карат да се контролирам..
Утре ще ми донесат книгата с рецептите и ще започна да ги пробвам.

Прегръдки на всички! Hug

# 552
Менюто ми за днес:
Закуска:парче пица и бисквитки фаворит
обед:пилешки филенца + салата домати,чушки и сирене
вечеря:Любимите ми-МАНДАРИНКИ  Hug Hug Hug

# 553
а сурови фъстъци мога ли да ям...че хапнах малко... Embarassed

# 554
Здравейте и от мен момичета!
Много време чаках,за да реша да се пробвам и аз.Днес аз съм 82 кг на височина 1,65 EmbarassedНадявам се бързо да науча какво и как мога да похапвам,за да има ефект.Стискайте ми палци да не ви посрамя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт