"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Hug
имам проблеми напоследък и не съм чела последните 10 страници- ще наваксвам  Wink
Отчет за миналата седмица - 500гр.
 Купих си замразен зелен фасул на Бондюел- очарована съм, а и след вечеря с него имам минус  Simple Smile
За днес :
з: сандвич + кафе
о: печени картофи+ апетитка
в: ориз със зеленчуци
Лека вечер  Hug

# 556
  • ВАРНА
а сурови фъстъци мога ли да ям...че хапнах малко... Embarassed

Така си го написала, все едно отрова за мишки си хапнала  Grinning  Не трябва ядки да се ядат след 12ч, ама по-добре, ако се съмняваш, чети списъците и питай, преди да лапнеш, после да не се налага да се червиш  Wink Grinning

Petruhanka, стискам  Wink   Ако ти е трудно в началото, не се притеснявай да питаш, тук винаги някой ще се постарае да ти помогне  Peace

bob4enka, много ме заинтригува с тоя ечемик  Thinking  Ще се опитам да намеря. Кажи нещо повече за вкуса му, как го приготвяш....  И благодаря, че ми напомни за обръча, бях го забравила това чудо  Peace

# 557
Честити минусчета на всички Hug
Галка честит ти именник-да е жив и здрав и много да те слуша Hug  bouquet
Сиси радвам се че писа, направо се чудех къде се загуби Hug
GaBsiTy`` добро меню Peace Подсилвай вечерите.
Бубето радвам се че писа-все те търся на скайпа да те питам как сте. Бързо минаване на проблемите мила Hug
Petruhanka добре дошла и успех-ако има нещо неясно е добре да питаш Peace

# 558
Здравейте на всички! И аз да си отчета първото ми махнато -1 килограмче от много други които ми остават Embarassed
Менюто за днес:
з една суха паста
о пилешка кавърма
в чаша мляко и ябълка
Малко съм болна и хич не съм гладна(това рядко ми се случва Grinning )! Хайде да не пръскам бацили  Joy из темата лека и системна вечер  Hug

# 559
Системки искам тук да благодаря на една системка, която все още не пише при нас но пък има голямо желание да ни помогне със събиране на рецептите от книгата на Мириманова-beki8 благодаря за предложението и труда  bouquetУспех със системата и когато решиш ще се радвам да пишеш в темата Hug

Sabrina87 вечерята ти е малко. Оздравявай бързо и засили храната за да не гладуваш Peace

# 560
Здравейте на всички!  bouquet

Уж по-редовно да пиша, а стана тя каквато стана.. последната една седмица и половина не бях точно системна и сега ме е страх да стъпя на кантара. Доста проблеми ми се насъбраха и ги натворих едни..   Sad  Confused Това ми е слабото място на мен - като ме изнервят хубаво и .... завирам глава в хладилника..  Embarassed Embarassed
Обаче се взимам в ръце.. Каквото съм качила ще сваля и туй то..
Иначе днес хапнах:
Закуска - 1 чаша жито (събота беше Задушница), 2-3 шоколадови бонбона, 2-3 дребни сладки
Обяд - 2 големи чушки с ориз печени върху зеле + малко кисело мляко
Вечеря - 3 оризовки

И около 1 час след вечерята като ми се приядоха кебапчета.. та вече знам утре какво ще обядвам или вечерям..

И не на последно място - на именниците днес - честито!

# 561
  • Бургас
Здравейте!
Наминавам да се отчета набързо и да лягам, че кое време станало.
з: малко парче баница, 2 филийки "Вита" с луканка, 3 шоколадови бонбона, кафе със сметана;
о: ориз с гъби, салата зеле;
в: кисело мляко.
Лека нощ и сладки сънища!  newsm46
П.П. Опааа, моя грешка. Никакви "сладки сънища" - сладкото е забранено по това време!  hahaha СИСТЕМНИ сънища!

# 562
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мляко с нес тук го продават ечемика в торбички за варене, на порцийка. Има такива и с ориз. Варя го по описание, 15 минути. след това, обаче, го минавам през течаща вода в гевгира, за да се омекчи специфичния вкус. На вкус е подобен на елдата, за несвикналите е малко странно в началото  Peace. Приготвям го по всички начини, по които и ориза- с тквички, с домати, с маслини, с праз, със зелен лук и тн. абе импровизации всякакви. С месо не съм пробвала, лозови сърми въртя с него, супер са  Peace
Всладък вариант, става страхотен с ябълки, мед и канела  Peace (страхотна закуска е това, после не ми е гладно чак до вечерта и дава много енергия  Peace)

Това е в общи линии. Наскоро го открих като храна за мен и още експериментирам така да се каже  Crazy

# 563
  • Варна
днес:
З:сандвичи със салам и  1 еклер
О:мислех да са зелеви сърми с прясно зеле,ама ми се накъсаха малко листата след варенето на зелката(а и никога не съм завивала сърми и едва ли щях да се справя) та се получи нещо като баница-в тавичка ред зелеви листа,ред плънка от ориз,кайма и зеленчуци,после малко вода и го запеках..........+ малко кис.мляко в порцията.........
В:скумрия на скара

# 564
  • ВАРНА
          bob4enka, заинтригува ме   Hug  Утре ще потърся. Попрочетох малко информация - полезна работа  Simple Smile  После прерових руския форум, там го срещнах само като ечемичена каша за закуска. И пак ти благодаря, че ми напомни за обръча. Повъртях 25 минути тази вечер  Crazy

kalinka-malinka_83, завиждам ти за системния ентусиазъм  Grinning  Една "системна кухня" можеш да отвориш  Party Peace

# 565
  • Варна
         kalinka-malinka_83, завиждам ти за системния ентусиазъм  Grinning  Една "системна кухня" можеш да отвориш  Party Peace

абе мн ми е яко с тоя режим..........напраои не мога да повярвам,че сутрин си хапвам сандвичи и свалям........... smile3508

днес имам -400г......... ukliam1 ukliam1 ukliam1 ukliam1 ukliam1 ukliam1 ukliam1

# 566
Бобченка Simple Smile за ечемик не бих се сетила... То аз елда още не съм опитвала - гледам я в магазините и се чудя дали ще ми хареса...

Днес кафето и закуската от мен!

Похапнах преди да ви пиша и ето ми предвиденото меню
закуска - кюфте, кебапче, пържени картофи, 2 чаши кола и 3 в 1
обяд - (тук ще ме водят на обедно меню)
вечеря - 3 оризовки или ориз със зеленчуци.

Да видим какъв ще е обяда..

# 567
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами честно да си призная, ечемика ми се стори много странен първия път, също като еладата. Но му дадох шанс и взе да ми харесва. Вкуса му, незнам защо, ми напомня на село  Crazy

Мляко с нес понежене съм въртяла от тези обръчи, ти забелязваш ли ефект, при по- продължително въртене  Thinking. Иначе ще ми трябва време да си припомня как се върти, че от дете не съм въртяла  Laughing

закуска- мляко с нес и бисквитки/

Уффффф, два дена немога да се организирам да ходя на фитнес. Забавачницата, към фитнеса, където оставям бебето докато тренирам, работи до 11:30, което значи, че трябва да започна най- късно 9:30, а за тази цел трябва да се стане рано, че да заведа какт ана градина и после с бебето да се натоварим на колата и газзз. Да, ама след цяла нощ колики и сучене, как се става  Tired Обаче немога да се понасям, трябва да започна да си навивам алармата  Thinking

# 568
Здравейте момичета!

Открих ви преди време,но от преди около месец ви следа редовно.Горе-долу от тогава и се опитвам да спазвам системата.Като казвам опитвам наистина е така- първо се справих с часа за ве4еря,постепенно с комбинациите на разрешените храни.Благодаря ви за това ,че споделяте менютата си ,защото са идейни за хора като мен ,които нямат мн.време за писане.Благодаря ви и за съветите ,които давате-не спирайте ,много сте полезни!  bouquet
 Аз само за статистиката да кажа,че само съм се претеглила и въпреки ,че в началото имах грешки със сигурност панталоните и дънките са ми по-свободни Simple Smile за което съм много щастлива!
 Ще се опитам да споделям тук менютат си за коректив.За сега
      З.тост с кашкавал,пил.филе и домат,мл.с нес ,половин банан
      О. броколи с малко сос и кашкавал+ салата = ябълка или мандарина
      В. ориз със зеленчуци

МЕжду храненията пия все още кафе с мляко и малко захар/не мога да го пия без/
Искам да ви питам за сусамовия тахан,освен сутрин дали ще може да се консумира в ограничени количества?

Зас сега това от мен.Успех на всички момичета!

# 569
  • ВАРНА
        snejana haj, здравей  Peace
        Днешното ти меню за мен е добро, особено обедния сос ако не е много мазен.
        За сусамовия тахан - според мен сусама съдържа доста мазнини, така че аз не бих го яла след 12ч. И аз имам тука един, който разбърках с мед... обаче сутрин хич не ми се яде сладко... днес сложих малко на една хапка хляб, ама .... като не влиза, не влиза  Crossing Arms

bob4enka, когато стария ми обръч се счупи и тръгнах да търся нов, намерих само такъв - прилича на пружина, огъва се и се върти доста по-трудно от обикновения. Предполагам, ако съм по-постоянна, все ще има положителен ефект. Няма да чакам само на обръча де - и велоергометър въртя, йога играех до скоро всеки ден, сега нещо...  Blush, каланетика мисля да започна пак, че преди бях страшно доволна от нея... Но в събота малко си претоварих краката, имам лека мускулна треска и не исках да ги напрягам, та идеята за обръча ми дойде точно навреме  Hug Ето нещо интересно за упражненията с обръч http://www.tialoto.bg/fitnes/2009/05/14/uprajneniya-s-obrach-vtora-chast.8457

el_ena, само да не те подведем. Ечемика не е сред разрешените от Мириманова храни. На мен ми стана интересен и реших, ако намеря, да го пробвам. А елдата си е съвсем системна и освен това и тя е пълна с разни полезности  Grinning, така че опитай я и ако ти допадне като вкус, хапвай съвсем спокойно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт