"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравейте!
Гледам, че има нови попълнения  welcome
Отчет за деня:
з: филийки "Вита" с шунка, малко мусака, малко кекс, кафе със сметана;
о: боб яхния, салата зеле, кафе със сметана;
в: кисело мляко със сушени ябълки.
Ами това е засега от мен. Ако мога, по-късно ще вляза да ви нагледам.

# 631
  • Варна
днес:
З:филийки с телешки суджук и кашкавал,2 мини кроасанчета и чай със захар
О:нещо като миш-маш-грах,домати,праз,морков и сирене,без олио,за десерт 1 ябълка
В:кис.мл. с краставица и ряпа

Добре дошли на новите момичета и успех!!!Отборът се увеличава! Hug Hug Hug

# 632
  • ВАРНА
.....................
Кажете как и кога ядете плодове, аз ги ям вечер, но се чудех дали може и като десерт...
Цунки и гушки от мен!

Плодовете са коварно нещо  Wink  Уж само плодове, а пък понякога даже се и пълнее от тях, така че и с тях не трябва да се прекалява  Peace  До 12ч можеш да ядеш всякакви плодове, след 12ч - само разрешените. За обяд - като десерт, за вечеря - според вариантите с плодове.

Закуска: 8:00 пица-лодка(малка,и не цялата)+бисквитки фаворит, в 11:40-една вафла(не цялата)
Обед:салата "пантофки"-картофи със сиренце и кашкавал-печени и покрай тях зеле.домати и краставици
Вечеря: 4 сухара със топено сирене..ама то е йогурт някакъв

аф момичета незнам...отчаяна съм-Буквално! Tired имам чувството,че не свалям нищо,дори точно обратното мисля че качвам..в момента нямам кантар и ще се меря с метър,вчера си взех мерките и след 2 дена пак ще се измеря  Tired Незнам много ме е страх,снощи едва заспах,само мисля за този бал,как всички ще са слабички а аз....шиши  Rolling Eyes
..........

Така.... Щом си толкова притеснена, вафлата ти е излишна... И кажи, моля те, какви са тия чувства, които отчитат килограмите? Нали не мислиш, че нещо, което си го трупала с месеци, ще изчезне за няколко дни? Ще се мериш на два дни... защо не пробваш сутрин и вечер? Несериозно звучи някак си. Кажи какво спортуваш? И на това йогуртовото прочети съдържанието - не трябва да има сметана например... Само с  хленчене и с притеснения никой не е отслабнал  Peace

# 633
  • ВАРНА
Здравейте момичета аз съм новичка ,но съм чела доста от форумите на сайта дали ще може да ми кажете как точно се прави тази диетка  минус 60  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Здравей
        Едва ли някой може с две думи да ти обясни Системата, която не е диета, а режим на хранене  Peace  Това е авторски режим на Екатерина Мириманова и за да се запознаеш, може би е най-добре да прочетеш нейната книга. Отслабва се с ядене, без тежки ограничения и забрани  Wink На първата страница на темата са обяснени основните правила на Системата, прочети ги и ако ти допадне режима, а нещо е останало недоразбрано - питай, тук винаги някой ти отговори  Peace

# 634
Жасмин Hug много мило подходи,мислиш за минусите на хората.Ако яде две минути пак ще отслабне Twisted Evil
Купувате ли от сухарите на била клевър?
Аз вечерям Laughing личи ли

Иве, аз никакви сухари не купувам. Само ръжени криспи от ония финландските, тънките.  Peace
Адски са вкусни.

А кой писа тук, че преди е свалил килограми с неядене след 16 ч.? И една моя позната отслабна така преди 15-на години и то свали към 20 кила, ако не и повече. Всичко си ядеше през деня, но след 16 нищо не хапваше.

# 635
@ Мляко с нес Благодаря за инфото относно криспите   bouquet
Ще търся такива и мисля да ги комбинирам с Ескуиза. Момичета вие в кои магазини ги купувате?

# 636
@ Мляко с нес Благодаря за инфото относно криспите   bouquet
Ще търся такива и мисля да ги комбинирам с Ескуиза. Момичета вие в кои магазини ги купувате?

Карфур.  Peace
Но сигурно по всички големи супермаркети ги има.

# 637
  • ВАРНА
@ Мляко с нес Благодаря за инфото относно криспите   bouquet

Аз ги намерих в Метро, но явно ги има и в други магазини  Peace

# 638
  • София
Жасмин точно за това питам,и единия и другия пише криспи,даже в Билла са един до друг. newsm78
За нещо вкусно ли пишете? Embarassed Laughing

# 639
Иве, не знам, мила. Не съм взимала на CLEVER. Само ръжените на фин крисп: http://www.finncrisp.com/crispbreads/thin-crisps/finn-crisp-original

A Exquisa е едно вкусно сирене, което става и за вечеря: http://pier-diukan.hit.bg/products/images/Exquisa_fitline_1.png

# 640
  • София
Гледах го днес в билла,другия път ще го взема.  Тези също са ръжени.
Лека момичета и минусова/таксиджийте казват доходна,ама на нас само ---/ Hug

# 641
Здравейте,аз пак реших да се завърна към системата,имам и книгата.Но все пак се включвам за начало с няколко въпросчета с които съм в чуденка. Hug
-тиквата кога точно може да се консумира??
-овесените ядки/в чистия вид, не мюслито/не са споменати никъде доколкото преглеждах днес-кога могат да се консумират във вариант с кисело мляко примерно??
-може ли да препоръчате марка на спагети,макарони от твърда пшеница.
-в книгата никъде не е упоменато обяда да е до 14? Rolling Eyesа тук във форума го срещам това като указание;чудя се към кое точно правило да се придържам newsm78
спирам с въпросите че станаха твърде много като за начало,благодаря предварително  bouquet
Поздрави за успехите които сте постигнали!  bouquet

# 642
Тиква сутрин се яде, овесени ядки също - може и смляко.

Май всички италиански макарони са от твърда пшеница - гледай надписите - DURUM WHEAT е твърда пшеница.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 00:06 от Анонимен

# 643
sundey добре завърнала се Peace
На въпросите ти: правилото е че това, което не е в списъка с позволените храни НЕ Е ЗАБРАВЕНО-просто е забранено за това време. Тиквата и овесените ядки са до 12ч. За макароните-купувала съм си обикновенни.
Иначе за обяда-самата Мириманова пише , че обядва между 12ч. и 13ч. Нали не е нормално все пак да се обядва в 15ч.? Иначе ограничението до 14ч. се отнася за някои сосове и майонеза, сметана....

П.П.Жаси писали сме заедно Wink

# 644
мерси за отговорите Hug,още чета и си припомням нещата.
Тук прочетох някъде, че за вечеря може праз с ориз,или ориз със зеленчуци по китайски-това не е ли абсюлютно погрешно като ястие-в смисъл че не мога да си представя как мога да сготвя праз с ориз без абсолютно никаква мазнина,според мен би се получила някаква блудкавост,затова за мен отпада като вариант.
То тепърва ще видя как ще се потръгнат нещата,защото всеки организъм е различен,и на мен как ми действат различните варианти с храната.Надявам се да докладвам скоро Peace

Общи условия

Активация на акаунт