ехе, как неблагородно ти завидих
Вземам си от кафето и закуската на mamaR и vagabond с удоволствие 

, откачих аз де
С това време съвсем ми се свива душата......добре, че слънцето ще си доиде иначе незнам 
....а този месец все не върви и не върви
и с тези въпроси сме като лексикон, които попълваме всеки ден по 100 пъти.
ще му предам като се надивее 
така трябва да се подкрепяме.
и да получа удар с тези разговори на малкия с баща си.... но това им е връзката, аз май останах на втори план в разговорите 
желаещи има ли? 

и ми стана много смотано

в нова темичка, радвам се да ви видя отново!
!
Аз ви се радвам ,но имам сериозен проблем още не съм казала на милото за болеста и незнам как кога ...и като е на път
скоро трябва да се чуем ,а не ми се иска да го попаря в началото на рейса /тъпо/Ох оплаках се
Слънчев и усмихнат ден на всички
Надявам се да се оправиш бързо и докато се върне да си забравила 

Съгласна съм за партито още от сега
Не сЪ услушвай, ами отиди на един масаж. Хич и не питай има ли друг желаещ. Времето е твое и си го грабни със две ръце. Прибери се и се завий хубаво и му изпляскай и едно греяно винУ. Друг съвет немога да ти дам.
Навънка направо си е за къс ръкаф. Сутринта бях със едно по дебелко ертеке, като отивах на физиотерапия бях със шлифер и пак ми беше топло. На тренировките шЪ мятам аз старото дънкова яке, виждам аз. Моя излезе сега по къс ръкав и тънко яке да ми носи ботушките на рИмонт, че ми падна ИнотУ капаче, като се прибираФ 

наздраве и аз си сипах едно беличко винце и разпусках с една стара руска комедийка /помните ли "Веселите момчета"/доста се посмях и сега ми е по -леко на душата .И аз мисля като теб ,но реших и да се консултирам със специалист кога и как да му съобщя /винаги има вероятност от влошаване / сега трябва само аз да се тревожа ,но не и тази вечер сега ми е гот -хубав ден ,успях да свърша всичко и скоро заминавам ,а филмчето ме върна в детските години
верно ,че смех лекувал
КИАРЧЕ
и ти ли болничка бе мило ,ама много станахте ,я бързичко да се оправяте много лесно му се дадохте на лошото време
Приятна вечер и утре да сте по-добре
ГАЛИ