Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 43 351
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ехе ЦВЕТЕ  Hug скоро питах за теб и бебо и ей те на ,и аз искам снимки на сладура да му се порадваме тука ,да го нацелуваш от мен с ей такива големи цунки   love001 МИМЕ  newsm10 само така сипвам си от винцето и наздраве ,все за хубави поводи да е  newsm24 МАМЕ  Hug весели ти очони .ДЕЛТИ  Hug Лека вечер морячки !

# 106
Като казахте снимки ето тук и тук малко снимки на моите чавета ако на някой му се гледа  cheers

# 107
Много са сладки МИМЕ да са ти живи и здрави и много да те радват   bouquet ШАНИ виждам те  smile3521 как си душе ?

# 108
  • София
Здравейте милички, не съм ви писала цяла вечност защото ме нямаше  в къщи. Бях на гости при мама, за да ми помага за бебо, а там няма нет. Маме Р-благодаря ти за загрижеността, стана ми много мило, че се сещаш за мен. Ние сме добре, още ни тормозят колики, а от няколко дни се мъчим  след ваксина- зорлем ми разболяха детето, още се мъчи докато създаде антитела. Иначе момчето е добре, вече е на 2мес. и половина и е много забавен.
Целувки
Хели, опасна си-преди малко се появих

# 109
ШАНИ  Hug ЗА ТЕБ И   love001  ЗА ТЕДИ и аз често си мисля за вас ,не само мамето  Peace няма страшно ще се оправи бебо и ще стане силен мъжага ще видиш всичко ще е ок . 

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:34 от helinci

# 110
Здравейте! Hug

Да почерпя,имам си гост,днес синът ми се прибра.
Мария,да са ти живи и здрави сладурите,много да те радват.
Шани,радвам се,че се обади.Ти как си,оправи ли се вече?Дано и детето се оправи бързичко,чакаме да ни го покажеш.
Хели,ама и ти си страхотен разузнавач,надушваш всичко.
Приятен следобед на всички! Grinning

# 111
Честито ти гостенин  Hug
Да му се радваш много, много  Hug

Оф, аз пък имам дерт, с тия теми за секса напоследък, направо ще откача, вие как се справяте бе душици.... Mr. Green Много зор е при мен, не се издържа ooooh!

# 112
  • Varna
МАМЕ, Hug
Честито ти гостИнчИ newsm10 Той колко месеца направи?

ХЕЛИ,Душата, за какво ми пожелаваш -весели ми очони- не разбрах newsm78

Оооо, Мамите със малките дечинЯ, здравейтееееее wavey

Малейййй, Марийчеее, тези твоите бижута, големи образи беее. Ела да ме видиш и чуеш как се хиля сама пред монитора, като ги гледам Joy  Да са ти живи и здрави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 113
ДЕЛТИ  Joy  на теб прегръдка ,а весели очони на мамето нали посреща момчето си  Joy аз  съм писала без инервал и ей ти обърквация

# 114
МАМЕ,честит ти гостенин!Мерси за почерпката  bouquetНа всички много Hug

# 115
Поздрави на всички и специално на тези, които имат повод да празнуват и да са щастливи!

Цитат
Оф, аз пък имам дерт, с тия теми за секса напоследък, направо ще откача, вие как се справяте бе душици.... Mr. Green Много зор е при мен, не се издържа ooooh!
Честно, това ми е последният проблем.

# 116
Поздрави на всички и специално на тези, които имат повод да празнуват и да са щастливи!

Цитат
Ми то щото имаш занимание, пък мене не ме лови мира, не мога да стоя много на едно място и откачам и само това ми е в тъпата кратуна напоследък.. Tired

# 117
Привет Hug
mamaR, весели ти майчини очички  bouquet
flower84,shanika , добре завърнали сте  Hug
мария п, лапетата ти са големи сладури. Да са ти живи и здрави Peace
vagabond , по твоя въпрос- всичко си е до човека...явно си по-зависима от секса, но все пак е трябвало да помислиш за това преди да се омъжиш за моряк Peace
напълно съгласна съм с Лято, макар че нито имам деца, нито работя Peace

# 118
Благодаря на всички  Hug
Аз да се похваля,единственото кафене тук с детски клуб,по принцип работи всеки ден от 5  Shocked следобяд.Сега са решили да работят и събота през деня и най-накрая заведох малките.Забавляваха се страхотно,останахме 3ч защото не искаха да си тръгват  Laughing Обещах им да ги водя всяка събота  newsm68

Маме весели ти очички  newsm51

Цитат
vagabond за съжаление и аз не мога да ти дам съвет,на същия хал като Лято съм.

Приятна вечер на всички   bouquet

# 119
Привет!
Толкова отдавна не сьм писала тук,че едва ли някой ме помни. Simple Smile
На 17.06.2010 родих момиченце на име Ивет.
Мьжьт ми е тук вече шести месец за да помага но има вече дата за заминаване 12.12.2010
Незнам как ще се оправям сама с баткото и с бебето но се надявам да се справя.
Спокойна вечер от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт