Отговори
# 300
Джес, съжалявам за свекъра ти Sad
Колко време предварително трябва да заявя в банките за стволови клетки , че искам да съхранявам?Кога се внася първата сума?Май съм изпуснала поста на wondergirl .
Аугистас, ами те нали хепатите се правят още в началото на бременността, аз имам за хепатит А, Б, С.В края на бременността пак ли ги искат заради стволовите?

# 301

Kaлин4е, и ние ще запазваме стволови клетки в Крио Сейф. wondergirl e описала процедурата много добре. Не с епритеснявай...хората ще имат готовност дори и да ги изненадаш. Аз чакам изследването си за хепатит C другата седмица и тогава ще подписваме договора.
А..Калинче щях да ти казвам за ВИП залата в Шейново. таткото може да присъства чак във Вип Залата. Там няма други родилки. А в предродилната зала...не е възможно присъствието на бащата. При нас миналия път беше така. Таткото го извикахме чак във ВИП залата. Мисля че едва ли нещата са променени сега.

Благодаря за инфото, Augustas Simple Smile Аз нали не обмислям да го взимам с мен, но все пак, знае ли човек Simple Smile Аз мислех, че тази ВИП родилна зала играе и ролята на предродилна за тези, които решат да я използват. Защо въобще се ходи в предродилна с други хора???

Значи за Cryo Save ще искат и там пак изследвания... писна ми вече от доктори... Какви други изследвания искат от там? Поне да знам и да си ги направя предварително...

Mari, един месец преди термина е добре да се запишеш за програмата, доколкото разбрах. Тогава се плащат и първите 700 лв., поне в Крио е толкова. Аз ще изчакам да се видя още веднъж началото на ноември с д-р Велев, за да има предвид и той желанието ми да се запазят клетки, и тогава ще отида да подпиша договора с тях.

# 302
  • Пловдив
каква е цената за замразяване на стволови клетки? newsm78

# 303
Добър вечер!

Вилкони, докосна и моето сърце. Надявам се и вярвам, че всичко ще се оправи. И пак се възхищавам на позитивизма ти и силата ти!  Hug

7/8, радвам се, че нещата са се закрепили и при теб  Simple Smile

Мари, успех на феталната.

Уфф, айде да не изброявам всички, че все ще забравя нещо с този бременен мозък  Laughing Прегръщам всички мами силно и стискам палци проблемите да се разрешават бързо и да устискаме до декември, нали?

А за това с цигарите...На предната ми консултация, спирайки с таксито пред болницата гледам се задава една мама с огромен корем и хоп при таксиметровия за огънче. Говореше по телефона и помня думите й : " Ми те тука всички пушат"!!! Ужас направо! Аз съм била страстен пушач, но още като разбрах, че съм бременна първия път и ги спрях от раз. После, като изгубих бебчето можех да започна отново, но се радвам, че не го направих. Сега съм абсолютно чиста и съм върл душманин на цигарите! И си мисля, че бременността е единственото време през което ние можем да предпазим детето си от цигарения дим. После никой няма да се съобразява. Поне такива са ми впечатленията. Висчки си пафкат и на никой не му пука, че имало малко дете или бременна жена. Айде стига, че още мноого мога да изпиша по темата.

Иначе нямам тъпрение да идва вторник, че да видя бебичка  Simple Smile

# 304
vilkoni, ще повторя другите момичета, но наистина си го разказала невероятно. Възхищавам ти се и ти желая това да е само началото на тези прекрасни майчински чувства към твоите силни момчета!
За стволовите клетки - за съжаление изследванията важат само 6 месеца ако не се лъжа, така че трябва да представим актуални изследвания за СПИН, Васерман и Хепатит С, дано не ме лъже паметта от миналия път, че сега още не съм проверявала подробно.
mari:), погледни този линк http://www.cryo-save.com/bg/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0 … %D0%B8%D0%B5.html. Доколкото помня вие искахте да съхраните клетки заради сестрата на мъжа ти.

# 305

Ivka, ето един линк по темата и от мен:

http://www.cryo-save.com/bg/cryocord1.html

Лека вечер засега Simple Smile

# 306
  • Пловдив

мерси   bouquet

# 307
wondergirl , точно така Hug Благодаря ти за линкчето  bouquet

# 308
Нинчето, замалко да ме разплачеш  с това "стихче". За малко де.....хареса ми
прочетох малко по-надолу и...

Вилкони,  с твойте думи вече се разплаках, особено финалните ти, как си погалила Стоянчо и какво си почувствала.  Продължавай да си все така силна духом!

# 309
  • Пазарджик
Момичета,аз  да ви се оплача  newsm45 -днес бях на нефролог,понеже имам болки в срамната кост и докито ме прати на специалист. Та оказва се че бъбреците ми задържат урина и искат да ме вкарват в болница  newsm45 newsm45 newsm45 .Да ама аз не искам,защото ме е страх,понеже незнам какво ще ми прават. Моля ви,ако знаете нещо по въпроса със задържането на урина да споделите,иначе ми казаха да пия Неоренал. Ама ако е само това аз мога и вкъщи да си го пия,без да лежа в болница  newsm45. Миналия месец лежах за контракциите и вече не искааааам!!!

# 310
Момичета, минавам да се отчета за прегледа, на който бях днес. Кукличка вече се е обърнала с главичката надолу, както трябва да е, надала е двойно от миналия месец и вече тежи 1771грама Laughing Плацентата е много хубава и за сега нещата са както трябва! След 2 седмици пак ме викат на преглед и тогава ще ми дават каквото трябва за раждането, направление или както там се казва.....
Хубава вечер ви пожелавам и само приятни емоции!

# 311
Pipi7598, не се разстройвай заради няколко дена в болницата. Неприятно е, знам.. но нали е за доброто на бебо. По-добре ние да страдаме малко, отколкото бебето по-късно  Peace
И на мен вероятно ми предстои подобно "гости", но съм настроена положително. Мъчно ми е само за каката, не мога така да съм далеко от нея, а не бих дала да я водят в болницата.
Да се похвля от прегледа при ендо-то днес. Каза, че моите проблеми са решими стига да съм много сериозна. Почти ревнах от нерви в кабинета и, но като цяло много се успокоих. Ще съм на инжекции през ден до термина и малко допълнителни лекарства, но бял кахър. Евентуално и малко на системи в болницата, но за хубаво. Каза да си направя и другите консултации, които са ми назначили - познавала лекарите, заслужавало си. Малко ми светна пред погледа, утре продължавам по план  Crazy
Vilkoni, мила, толкова силно искам да те прегърна  Hug Hug Hug чудесни новини за Стоянчо. Ей голям - малък герой!!!
За стволовите клетки моя доки по ЖК ми даде някаква брошура вчера, но още не съм разгледала. Плащало се по 330лв на година за доста дълъг период, но така избягваш голямата сума наведнъж, освен някаква начална. Клетки на лизинг  Joy  Иначе за вариант от +- 3500лв в момента не мога да мисля при текущите разходи около лечение, бременност и раждане.

# 312
pipi7598, дано ти се размине болницата и да се справите с проблема само с медикаменти. Стискам ти палци.
Забравих да спомена в предишния си пост по повод присъствието на таткото и ВИП залата, че в бившата Тина Киркова, където раждах аз при наемането на ВИП зала прекраваш там цялото време преди раждането, не стоиш в предродилна с останалите. Това ти дава възможност и да се разхождаш и да правиш каквото намериш за добре без да безпокоиш никого и без теб да те безпокоят.

# 313

Мерси и от мен  Hug

# 314
Момичета как да се включа във ФБ групата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт