Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 75 977
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • в.преслав
Xrisenceto,на мен най-добре ми действа кокосовото масло.Но както знаеш на едни едно помага,на други друго.Карай на принципа-проба-грешка.

# 61
http://www.coisasdediva.com.br/wp-content/uploads/2010/05/Gliss-Kur.jpg
Ето това съм ползвала аз Simple Smile За това говорех Simple Smile Не е олио , а самата тубичка е като горещите олиа на Ейвън.А съдържанието и ефекта  го писах по-горе.  Hug

# 62
a.l.e.n.a вместо шампоан я използвах и после изплакнах хубаво и косата ми ок, не мазнее, нито е по-странна на допир Rolling Eyes не знам може би, защото косата ми е мноого суха, а зимата става още повече ooooh!
и като стана дума кажете как мога да я направя по-мека и гладка, не стига, че е суха, ами и от влажното време много хвърчии ooooh!

P.S.: когато пак ми се наложи да я измия по-често отколкото си я мия по принцип ще пробвам с балсам Mr. Green

# 63
Здравейте. Не мога да не влезна да споделя страхотния ефект, който имам от шампоана и лосиона на Фитовал против косопад.  Simple Smile Ползвам ги вече около 2 седмици и снощи когато си правих маската с Тривитаминол забелязах значително по-малко паднали косми - и по време на нанасянето, и при миенето и при расресването на мократа, после и на сухата коса. Силно ги препоръчвам!  Peace

# 64
  • в 1001-та нощ
falling-leaves, Мими93, благодаря ви, но мисля,че не е това...не е в малка тубичка и не прилича на олио...представиха ми го като кристали, но може и те да не са знаели за какво става на въпрос- има отгоре помпичка и е от серията Total 19, но не е на серията им KUR, a само GLISS...в гугъл не можах да намеря снимка на такова...освен аз да ви го снимам и покажа тук  newsm78 просто се чудя като какво да го използвам- като балсам или маска или нещо за финиш без отмиване, някой знае ли гръцки тук? Simple Smile

да, направо го снимай  Peace

# 65
Моми4ета имате ли представа какво пръскат преди да изсушат косата фризъорите?След фризъор косата ми е някак много плътна ,няма хвър4ащ косъм никъде и има обем newsm78.Фризъора, при който бях каза,4е ползва на Bed Head продуктите ,ама това което ми го пръскаше невидях какво е #Cussing outКак искам и в къщи да имам под ръка такова нещо Tired

# 66
  • в 1001-та нощ
какъв цвят беше?

# 67
Не беше в оригиналната си опаковка ,а беше в кръгло, 4ерно с пръскало  и нямаше надпис.Явно вода +някакъв продукт.Но плътността е страхотна която придаде.Не ми се иска да го питам,4е сигурно си е някаква негова тайна Twisted Evil

# 68
Здравейте. Не мога да не влезна да споделя страхотния ефект, който имам от шампоана и лосиона на Фитовал против косопад.  Simple Smile Ползвам ги вече около 2 седмици и снощи когато си правих маската с Тривитаминол забелязах значително по-малко паднали косми - и по време на нанасянето, и при миенето и при расресването на мократа, после и на сухата коса. Силно ги препоръчвам!  Peace
   Peace Peace Peace
 1 ГЛАС и от мен за лосиона  Peace - 100% положителен ефект при мен. Шампоана не съм го ползвала

# 69
Не беше в оригиналната си опаковка ,а беше в кръгло, 4ерно с пръскало  и нямаше надпис.Явно вода +някакъв продукт.Но плътността е страхотна която придаде.Не ми се иска да го питам,4е сигурно си е някаква негова тайна Twisted Evil

Едва ли е някаква тайна просто е продукт, който си поръчва в големи разфасовки и си прехвърля в малки за по-удобно. Напротив, питай го, даже много ще се радва да ти каже защото най-вероятно ще ти го и продаде.

# 70
Още утре звъня!  :phoneuu

# 71
  • София
Още утре звъня!  :phoneuu

Дали разбра кой е продуктът? Че и мен много ме заинтригува.

# 72
http://www.coisasdediva.com.br/wp-content/uploads/2010/05/Gliss-Kur.jpg
Ето това съм ползвала аз Simple Smile За това говорех Simple Smile Не е олио , а самата тубичка е като горещите олиа на Ейвън.А съдържанието и ефекта  го писах по-горе.  Hug

и аз съм ползвала такава ампулка , но не съм доволна - мноо ми омазни и сплеска косата  Rolling Eyes

# 73
Здравейте. Не мога да не влезна да споделя страхотния ефект, който имам от шампоана и лосиона на Фитовал против косопад.  Simple Smile Ползвам ги вече около 2 седмици и снощи когато си правих маската с Тривитаминол забелязах значително по-малко паднали косми - и по време на нанасянето, и при миенето и при расресването на мократа, после и на сухата коса. Силно ги препоръчвам!  Peace
  Peace Peace Peace
 1 ГЛАС и от мен за лосиона  Peace - 100% положителен ефект при мен. Шампоана не съм го ползвала

Да аз май твоите препоръки бях чела за лосиона  Hug и реших да го взема заедно с шампоана, който хем прави косата хубава, хем охае хубаво, хем е адски икономичен! Просто не мога да повярвам какъв ефет действително имат, при това толкова бърз!

# 74
Mis-Demeanor Защо не пробваш с гугъл преводача чрез разпознаване на езика  Peace
tornadoto katrin Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт