126-Българки в САЩ

• 30 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Лени!  Hug

# 76
Ленииии...лелееее   Grinning ОК ,ще се опитам да замълча  Party . Дано всичко ти е по-вода от тук на сетне,стискам всички палци за теб и малката госпожица.  Hug

# 77
  • USA
Лени, стискам палци всичко да е наред и скоро да честитим на спокойствие. (Много се радвам за вас!)  Hug

# 78
Много е сладка малката Агентка...приятна почивка на голямата. Wink

Лени няма да честитим още, но ще стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно до края. Praynig

Аз пък днес купувах на малкия бяло костюмче за кръщенето, че такова ни искат.Голям смях се смяхме с майка ми като му го пробвахме в къщи.А той миля си кротуваше и хич не се оплака, че го преобличам като кукла.Но пък тия костюмчета са голяма измишльотина. ooooh!

Девойки дайте съвет с какво да мажа схванато.От 2 дни ме боли цялото рамо от главата( настинах явно едната нощ) и е такава болка, че не се трае.Мазах с Бeнгeй(май така се пишеше), но ефект никакъв.

# 79
Лени, засега ти пожелавам само да нямаш повече притеснения и проблеми!   bouquet

Baby, благодаря!

# 80
редакция....
.................
невър майнд

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 05:27 от victoria

# 81
Лени, да ти е спокойно от сега нататък!

# 82
Ленииииииии!   Hug

Агент, Гелето е пораснала много, голяма кукла е! Ако има латино- сервитьори над 1.80 и аз се нареждам за снимки (мо'е да съм дребна, ама предпочитам високи мъже). 

Мики, аз съм с плексит, само масажи облекчават болките ми. Да не забравиш да пуснеш снимки от кръщенето Simple Smile

# 83
  • USA
Лени, стискам палци всичко да е наред Praynig Hug!

Ауу, малкото Агентче е голям сладур, пу-пу Heart Eyes!

# 84
Лени, стискам палци всичко да е наред и с щастлив край.

Atalanta, този учебник(ima i vtora chast)за български е използвал мъжа ми:
http://www.amazon.com/Intensive-Bulgarian-Vol-Textbook-Reference … 542382&sr=1-1

За университет е, но Мони знае повече български от чужденците и ще е ОК. Ако не давай детето насам, ще го научим Simple Smile

Гелето е прекрасна и много пораснала Heart Eyes

Izviniavam se za maimunicata... Оправи се  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 06:19 от benson10

# 85
Олеее Лениии  Hug Hug Hug безпроблемно до края, както е казала Етка "в дън гора" да идат всички неприятности!!!

Бенс все хваля как Мистър Бенсън говорел български на Ванхорнов и как лесно го научил  Wink, сега и таз книжка му бутвам отма  Laughing

# 86
  • У дома
Бенсън, мерси за учебника. Точно такъв ми трябва, че буквара ми е доста стар и голям смях пада като четем.
Яна, Бейби, готови ли сте да си сложите таралеж в гащите  Laughing ?
Титина, Тандури, мерси, не знаех за "по жицата"
Пети, много са ни далече училищата. Вие ходите ли? Кое е най-близко до западните покрайнини?

Лени, всички проблеми да останат зад гърба ви!! Лека и безпроблемна желая.

# 87
Агент, чудна хубавица Ангелината. Да ви е здрава и все така слънчева  Grinning

Моето диване, тази седмица ме изгони от вкъщи Simple Smile Нещо ме ядосваше, казах й, че не слуша, тя ми каза - нееееееее, ти не ме слушаш. Казвам й - ще те накажа. Тя, мисли, мисли и после изстреля следната тирада - "Аз ще кажа на тати да те изгони от нашата къща. И ще стоиш отвън. Навън. Съвсееееееееееем самичка." После явно й дожаля, та идва да ме прегръща.  Живот - ти го храниш и поиш, то се чуди как да се отърве от теб.

Лени, прегръдки, мила.

Бейби, никога не съм имала драмата, за която говориш. Сигурно е въпрос на сфера на работа. В това, което работя парите са логичен резултат от добрата кариера, т.е. колкото по-добър ставаш, толкова повече пари правиш. В допълнение, аз работя с искрено удоволствие нещо, което винаги съм искала да  правя. Драми поне в тази посока нямам.

# 88
Dжена,от все сърце премълчавам честитки, бъдете добре!

# 89
Бейби, това е сайта за матрацте.
http://www.overnightmattress.com/

Лени, слънчево време от мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт