Домашни рецепти за разкрасяване - тема 3

• 63 552
  • 384
  •   1
Отговори
# 345
Аз ползвам памучни. Имах един комплект на Р2 и ръкавичките си останаха. Нещо подобно са моите.

Аз нямам маслиново масло и си ползвам бадемово, но стават много мекички на сутринта  Peace

Може ли да споделиш от къде ги купи  Peace
Благо-даря   bouquet

# 346
Baby Mon, купих си ги от Германия, в DM от нескъпите марки (горе-долу цени като на Есенс) , беше комплект с ексфолиант, с крем за ръце, крем за кожички и беше към 4 евро. Иначе съм виждала памучни ръкавици в каталозите на AVON.  Peace А тази марка Р2 не съм виждала все още в България  Hug

# 347
Ръкавици имат и Орифлейм  Peace

# 348
Извинявам се, не съм искала да прозвучи като някаква реклама   bouquet

# 349
Споменах и в друга тема, но да се разпиша и тук - за мека кожа (лице + тяло) пилинг с оризово брашно. Аз си меля от счупения ориз в кафемелачките, и става перфектно. Нанасям с нежни движения върху мокра кожа. По-меко от това не може да бъде.

# 350
  • София
Записвам се да следя.

Аз нямам много време да приготвям разни смеси, но информативно.  Simple Smile

# 351
Baby Mon, купих си ги от Германия, в DM от нескъпите марки (горе-долу цени като на Есенс) , беше комплект с ексфолиант, с крем за ръце, крем за кожички и беше към 4 евро. Иначе съм виждала памучни ръкавици в каталозите на AVON.  Peace А тази марка Р2 не съм виждала все още в България  Hug

Благодаря   bouquet

Споменах и в друга тема, но да се разпиша и тук - за мека кожа (лице + тяло) пилинг с оризово брашно. Аз си меля от счупения ориз в кафемелачките, и става перфектно. Нанасям с нежни движения върху мокра кожа. По-меко от това не може да бъде.

Благодаря, ще пробвам   bouquet Аз си правя пилинг с кафе и съм много доволна  Peace

# 352
Ние вкъщи въобще не пием кафе, и не съм се и сетила - благодаря. Знам, че е хубаво и за антицелулитни масажи - смес от кафе и хума, направено на каша се лепи на задните части с фолио, и колкото издържиш седиш Simple Smile

# 353
Здравейте момичета, съжалявам нямам много време да ви чета, ще ви бъда благодарна ако ми дадете някоя рецепта за маска за кожата на лицето, и по точно избелваща и подхранваща, проблемът ми е, че още от бременността имам дребни недостатъци-петънца, които искам да махна. Много ще ви бъда благодарна!  Simple Smile

# 354
Здравейте момичета, съжалявам нямам много време да ви чета, ще ви бъда благодарна ако ми дадете някоя рецепта за маска за кожата на лицето, и по точно избелваща и подхранваща, проблемът ми е, че още от бременността имам дребни недостатъци-петънца, които искам да махна. Много ще ви бъда благодарна!  Simple Smile

Не мога да ти дам конкретна рецепта, но търси такива с лимон - той избелва, както и краставицата. Като малка се клепах с тях да ми се махнат луничките, а сега ме е яд, че са намаляли толкова много  Crazy

# 355
toanto, аз си  правя веднъж в месеца маска с аспирин и розова вода. Peace
Ето един вариант:
Избелваща маска с Аспирин
Върху филия хляб се намазва кисело мляко (на по-дебел слой), за да му попие водата. След това млякото се маха от хляба и се разбърква с един стрит на прах Аспирин. Разнася се върху кожата на лицето, шията и деколтето на не много дебел слой и стои докато изсъхне (около 15-20 мин.) Може преди да го измиете да го "отроните" от намазаните места с масажни движения (действа като пилинг) и след това се отмива с хладка вода. Има и дезинфекциращ ефект.

Аз просто стривам 5 аспирина с малко розова вода, нанасям върху лицето и изчаквам да изсъхне, след това с навлажнен тампон махам остатъците или си изплаквам лицето с хладка вода.  bouquet
Много избистря кожата на лицето и наистина имам усещането, че луничките ми изсветляват.  Blush
Моите лунички си останаха де, а ми се иска да ги няма  Whistling

# 356
За пилинга - има трици продават в пакетчета. Peace И аз правя с кафе и много съм доволна също. А може и с морска сол, но там по-леко, че е грубичка.

# 357
За пилинга - има трици продават в пакетчета. Peace И аз правя с кафе и много съм доволна също. А може и с морска сол, но там по-леко, че е грубичка.

Аз съм преценила за себе си, че морската сол е подходяща за тялото, за лицето ми не. Също така, понякога добавям именно от тези трици ( пшенични ) , към душ гела си - става като скраб, перфектно.

# 358
Права си за солта. Особено, ако кожата на лицето е по-нежна и сухичка, наистина се внимава или по-рядко, но пък като има и други варианти, няма проблем. Hug

# 359
Знаете ли някаква рецепта и средство срещу мазни корени?толкова неща съм пробвала че вече не знам какво да правя,все няма ефект Confused
бях чела че  мазните корени се мажат със спирт или алкохол и има някакъв ефект,вие какво мислите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт