Любители на кучета-16

• 62 046
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Венерас, много, много сте хубави. Упорствай с крема Здраве, трябва да минат. Но е хубаво да го види и вет.

Синеоч, вземете си другарче. И изобщо не е задължително да плаче вас когато ви няма. Нашият Арчи от бебе си остава сам в някои дни и никога не плаче. Всъщност сърди се само когато ние, облечени като за разходка излезем без него. Никога не се сърди когато излизаме облечени като за работа. Познава по обувките...

# 451
Кали ама Питовете са много особени, може би само Рой е бил такъв знам ли? Разликата м/у мъжко и женско при големите кучета каква е? Имала съм женска болонка и е супер.

# 452
Питовете доколкото знам наистина се привързват болезнено към стопаните.
Обаче, Синеоч, знаеш ли аз какво мисля Thinking. Доколкото разбрах вие търсите кученце копие на Рой. Не го правете, колкото и да прилича на него, това няма да е Рой. Даже може да е диаметрално противоположен като характер. Даже настройката ви трябва да е, че взимате изцяло ново куче, не е нужно нито да прилича, нито като характер да е като старото. Peace

# 453
flambe проблемът е в мен, а не в другите. Аз ще търся Рой, не те. Макар че Рой беше неконтролируем в смисъл буен, преди да го кастрираме, е то разбира се е нормално, хормони са бушували все пак.

# 454
  • Варна
Подкрепям flambe. Няма еднакви деца, няма еднакви кучета. Винаги ще го сравняваш, винаги. И Рой ще ти липсва, но си вземете просто кученце.

На 10 загубихме Рекси, на 14 ни подариха Арчи. Загубихме немска овчарка, а получихме лабрадор. Разлика от небето до земята. Мъжът ми изобщо не искаше това кученце с клепнали уши. Твърдеше, че точно този пикльо никога няма да замести прекрасния приятел Рекс. Но сега все едно имаме две кучета - спомена за немската овчарка и новия ни лигльо Арчи.

А женските кучета са по-спокойни и по-кротки. Макар че като гледам Карина на Snarky Chimpfanny, май не е така... Wink

# 455
Кали те и жените не са еднакви  Wink Hug

# 456
А женските кучета са по-спокойни и по-кротки. Макар че като гледам Карина на Snarky Chimpfanny, май не е така... Wink

Така е, да. Взехме женско куче точно с тая идея, а то какво стана.... ooooh!

Синеоч, не търси Рой.  Hug Запомни го такъв, какъвто е бил. Heart Eyes
Някъде ви чака вашето кученце, може да не е по-добро от Ройче, но може и да е. Grinning

# 457
Синеоч, подкрепям останалите за това, че Рой е само един. Не търси да го заместиш, защото ще се разочароваш.
Смяташ ли, че сте готови да отглеждате питбул? Това са ... особени кучета. Искат много възпитание и опитни стопани. Не бих препоръчала точно питбул на хора с опит с малки кучета. Особено мъжки. Палето момченце ли е? Склонни ли сте да отглеждате женски питбул?
Бих ревизирала породата, но иначе идеята за нов приятел не е лоша ако всички са готови за това.

# 458
Здравейте, момичета!
Не знам дали сме се срещали по други форуми, но ви моля да ме приемете в таз тема.
Имаме си дома малък ретривър, по-точно малка. Ще ви питам от време на време по нещо. Надявам се да помагате Simple Smile

# 459
Здравейте, момичета!
Не знам дали сме се срещали по други форуми, но ви моля да ме приемете в таз тема.
Имаме си дома малък ретривър, по-точно малка. Ще ви питам от време на време по нещо. Надявам се да помагате Simple Smile
Добре дошли.  bouquet
Дайте малко снимки да му се порадваме. Laughing
(аз все едно го нямам у нас, ама много се кефя на другите кучовци) Heart Eyes

# 460
  • DE
Здравейте !
Да искажа и аз мнение  за тъгуването по домашния любимец.
Ето това беше моята банда.

Между тях нямаше шеф, шефа на глудницата бях аз и те си го знаеха много добре.
Три от тях вече ги няма, всяко едно от тях беше нещо особенно и никога не съм си и помисляла да го сравнявам или оприличавам с другото. Много ми липсват!
Не тъгувам, спомням си често с много любов за тях и сам щастлива че съм ги имала!
Понякога разглеждам снимки и винаги с усмивка си спомням за тях.
Моята Елза е вече на 10 години. Надявам се още дълго да е при нас, но един ден когато вече не, ще дойде друго. Със сигурност. И за него ще има толкова грижи и любов с които съм дарявала и предишните си кученца.

# 461
  • София
Дедо, добре дошли!  Hug Ще помагаме, разбира се. Пускай снимки на сладура да му се порадваме  Hug

matze, страхотна банда!

Синеоч, аз на твое място бих си взела съвсем друга порода  Hug

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 18:19 от -=Деси=-

# 462
Днес си изпробвах новите форми за мъфини и вижте кой стоически издържа без веднъж да се опита да скочи и да краде. Много съм гадна. Twisted Evil

# 463
Нямам много добри снимки, но ето една - за запознанство Laughing
http://media.snimka.bg/7581/021418334.jpg

# 464
  • Варна
Нямам много добри снимки, но ето една - за запознанство Laughing
http://media.snimka.bg/7581/021418334.jpg

Голяма сладурка! Гледа доста дяволито като всеки редривър. На колко месеца е?

Snarky Chimpfanny, много сте пораснали. Време й е вече да спре да прави бели с пишкане и акане.

matze, глутницата е прекрасна!

Нашият Арчи е на диета откакто се е родил, но все е гладен и все е дебеличък. Но от един-два месеца явно много го мъчи глад. Проси непрекъснато. Като ходим на разходка все се страхувам да не открадне на някое детенце вафлата, не че у нас не ни взима хапката от ръцете, когато не внимаваме.

Искам да питам мамите на другите лабрадори - имат ли проблеми с килограмите на любимците си. Като влизам в сайтовете на руснаците и на американците лабрадорите, които са показали като шампиони също не са мършави...

Общи условия

Активация на акаунт