Любители на кучета-16

• 62 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • София
A6 моето куче е в същото състояние в момента, до вчера беше започнал да се оправя, но днес е много зле...безжизнен е много ме боли Sad Cry Cry Cry почти умира...много ми е мъчно. Сега го затоплям с топла вода, лекарите му сложиха някакви лекарства и ни пратиха да се прибираме. Незнам с какво да му помогна, дано изкара ноща, аз ще бъда до него...стискайте палци Praynig
Hug Hug Hug
обадиха се от клиниката - потвърдено е - парвовироза е

# 571
A6,  viv_pl , стискам палци да се оправят душичките Rolling Eyes Sad

# 572
A6,  viv_pl  -  Hug Praynig

# 573
A6, viv_pl, гуш! Стискам палци и от все сърце желая малчовците да се справят с болестта. Hug

# 574
Незнам само на мен ли така ми се струва, но напоследък има много болни кученца от паровироза. Sad
Вчера пък с другите кучкари на поляната си говорихме за тази болест, и единия каза, че бил чул отнякъде, че ваксината не действала 1 година както всички знаем, а само 6 месеца. Стори ми се странно де, не му повярвах. Но защо има толкова много болнички, и всички ваксинирани? Sad

# 575
  • София
Незнам само на мен ли така ми се струва, но напоследък има много болни кученца от паровироза. Sad
Вчера пък с другите кучкари на поляната си говорихме за тази болест, и единия каза, че бил чул отнякъде, че ваксината не действала 1 година както всички знаем, а само 6 месеца. Стори ми се странно де, не му повярвах. Но защо има толкова много болнички, и всички ваксинирани? Sad
да, не знам, Виктор е ваксиниран, и е на 6 месеца....покрай мен не съм чула за болни животни, гледахме го като малко дете, пазихме го, не сме го събирали и много много с кучета,
това е, освен да се моля друго нищо не мога да направя, в клиниката са предприели всички нужни действия,
само се моля, много съм черногледа, за съжаление

# 576
viv_pl, добре де, беше тръгнал да се оправя, после измислиха това с анемията, после започна лечение. Направо съм изумена правилно (нещо куца там) лечение да има такъв резултат.
А6 ще е хубаво да направите тест. Такова кървене чак от раздразнени черва ме съмнява изключително.
И двете имате  Praynig от мен. Ще се надявам на добри новини

# 577
  • София
viv_pl, добре де, беше тръгнал да се оправя, после измислиха това с анемията, после започна лечение. Направо съм изумена правилно (нещо куца там) лечение да има такъв резултат.
А6 ще е хубаво да направите тест. Такова кървене чак от раздразнени черва ме съмнява изключително.
И двете имате  Praynig от мен. Ще се надявам на добри новини

да
направиха, ама аз вече съм толкова неадекватна и не знам какво съм написала
потвърдено е, парвовироза е
направили са го час лед като го оставихме, тъй като и те се усъмниха, че от раздразнен стомах от дивана ще е толкова зле
не знам обаче дали не се забавихме с това заблуждение за дивана......

# 578
Парвовирозата не е ли болест на малките кучета само? Или през първата година е най-опасна за кучето?

# 579
ох,направо ми е много мъчно А6.И ние изкарахме тази болест доста тежко. за това ,дали сте закасняли -незнам.Мойта хубавица отказа да яде и аз чак на втория ден я заведох-но за теста нямаше евентуално,а го направиха веднага/ той става за 2 минути/.Оставих я на лечение в клиниката/предложиха вариант да я водя всеки ден по няколко пъти ,но реших ,че няма за какво да я измъчвам допълнително/-казаха при добро стечение на обстоятелствата 4-5 дена,но нащо лечение продължи 10.Оправи се героинята.
Трябва да се въоръжиш с търпение и вяра.
viv_pl А6 искренно се надявам нещата да се оправят.

# 580
  • Плевен
Преди 10 мин. Арон умря Cry Cry Cry желая на всички  болни кученца да се оправят. Ще минавам да се радвам на вашите любимци и дано никога не ви се случват лоши неща. Надявам се, че той е бил щастлив като част от нашето семейство, много ми е тежко...

# 581
  • Варна
viv_pl, много много съчувствие от мен.  Преживяла съм го и те разбирам.

# 582
  viv_pl , искрено ти съчувствам за загубата!  Hug

# 583
О, вив! Не знам какво да кажа. Гуш от мен, знам че каквото и да кажа няма да ти олекне.

# 584
  • София
viv_pl,  много ми е мъчно  Cry Бъди силна  spoko

Общи условия

Активация на акаунт