Любители на кучета-16

• 62 022
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
миличка, viv_pl, много те прегръщам, ама много,
съжалявам
 Praynig моля се за всички.

# 586
viv_pl,съжалявам много  Cry Cry Cry

А6,моля се за Виктор  Praynig

# 587
много съжалавам ,мила вив,много.Искрено ти съчуствам.Бъди силна -друго не мога да кажа.

# 588
viv_pl , прегръщам те , много съжалявам за загубата  Hug  Cry

Стиснати палчета и лапички от нас с Рошко за всички болни кучовци , дано се оправят бързичко  Praynig Praynig Praynig

# 589
Ооо, viv_pl ...... Cry Cry направо не знам какво да ти кажа, защото знам, че момента абсолютно нищо не може да утеши мъката ти, мога само да те  spoko . Много, много съжалявам.....

# 590
  • Плевен
Много Ви благодаря момичета за подкрепата...много ми е трудно наистина още повече като незнам какво му имаше на миличкото ми кученце. Може би сега е на по - добро място и вече нищо не го боли. Прегръщам Ви всички.
А6 стискам палци да се оправите.

# 591
  • Бургас
Много Ви благодаря момичета за подкрепата...много ми е трудно наистина още повече като незнам какво му имаше на миличкото ми кученце. Може би сега е на по - добро място и вече нищо не го боли. Прегръщам Ви всички.
А6 стискам палци да се оправите.

Миличка, прегръщам те силно и вярвам също като теб, че вече нищо не го боли и е на по-добро място! Тежка е загубата на верен приятел и само времето ще притъпи болката ти! Всички сме с теб и се надяваме с наша помощ да го преживееш по-леко! Hug Praynig

# 592
Преди 10 мин. Арон умря Cry Cry Cry желая на всички  болни кученца да се оправят. Ще минавам да се радвам на вашите любимци и дано никога не ви се случват лоши неща. Надявам се, че той е бил щастлив като част от нашето семейство, много ми е тежко...
Много съжалявам, Вив. Cry Арон е бил много щастлив с вас, сигурна съм. Дано сега е на едно по-хубаво място. Praynig

# 593
Вив, тъкмо влизам в темата и разбрах... Много съжалявам, мила  Tired Арон вече е на по-добро място. Много прегръдки от нас  Hug

А6, стискам палци на Виктор

# 594
viv_pl, искрено съжалявам за загубата, миличка! Сбогувай се с малкия боец и от мен Cry Cry Cry

# 595
  • Плевен
viv_pl, искрено съжалявам за загубата, миличка! Сбогувай се с малкия боец и от мен Cry Cry Cry

arcana благодаря ти за съветите, които ми даваше докато бяхме заедно...ще се сбогувам с него и от твое име. Направихме гробчето му под прозореца на спалнята ни, за да мога да му говоря всяка вечер и всяка сутрин. Моят малък боец, незнам какво се обърка...възможно ли е да не са му понесли многото лекарства с които го тъпчеха сутрин и вечер? Поне си имам Вас и Айра,  малко да се утешавам...

# 596
viv_pl - НЕ Е ЧЕСТНО !!!!!!!!!!!!!!!!
 Hug Hug Hug

# 597
  • София
Благодаря на всички,
сутринта ходих до клиниката, той като ме видя така ми се радва, скимтя, близа, въртя опашка, въобще изглеждаше много жизнерадостен и пълен с енергия,  не знам дали е от това, че сме били разделени, или от това, че има подобрение, но се заредих положително и се обнадеждих.
Не е повръщал и акал, от вчера след обед,  седи на постоянни вливания, закачен за един апарат.
знам, че фактите в случая нищо не значат, но се моля да се оправя.
поздрави на всички,
вив - прегръщам те

# 598
  • Плевен
Браво А6, много се радвам за Вас. Виктор ще Ви радва дълги години, ще се оправи момчето само имай търпение Simple Smile добър знак е, че засега са овладяли разтройството и повръщането.  Гушкам Ви и мислено съм с Вас.

# 599
Миличка,много съжалявам! Hug
Стискам палци на всички болнички да оздравяват бързо и от тук нататък само хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт