Любители на кучета-16

• 62 048
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Вивче, цял ден си мисля за ангелчето........ Cry
Не се обвинявай и не мисли, несправедливо е, ама много. #Cussing out За пореден път се убеждавам колко сме безсилни пред природата. Cry
Бъди силна!  Hug

# 601
Вив, съжалявам за загубата!  Cry

А6, горе главата, ще се оправи дяволинчо!  Hug

Да разведря малко темата със снимки на Алфонека.

И може един чорап да довлачи да си легне на него, но винаги го прави и не заспива без "постеля" дори и в леглото си. В случая си е свалил дрешки на детето от парното, които бяха за сушене.  Laughing Голяма е терца.

# 602
# 603
  • София
Знаех си, че някого съм пропуснала  ooooh! naia, добре дошли! Много сте хубави! Пусни повечко снимки, аз май за първи път виждам черен сетер  newsm78

PRINCESSA DE,  на мен посерковците не ми се отварят  Cry

А6, стискаме палци и лапички!  Praynig

nana_cool,  мнооооого сладко!  Hug Гледам, че вече ги обличате, Джеси още търчи гола и боса по плочките  newsm78

# 604
-=Деси=- Как да кача снимки тук ?

# 605
viv_pl, не знам, мила. Наистина не знам  Cry  Някъде около това с анемията загубих представа. Имам догатки, но са безсмислени. Единственото, което евентуално е можело да отговори на въпросите ти е аутопсията. Дори от нея сега няма смисъл. Не гледай назад и не се обвинявай. Ти направи каквото беше по силите ти.
Сега не е момента, но все пак, не взимай ново куче в следващите поне 6-8 месеца. Парвовирусът е изключително стабилен. Знам какво са казали лекарите, все пак мисля, че правилно проведохте лечение за парвовироза.

# 606
-=Деси=- Как да кача снимки тук ?

Ето тук е подробно описано. Peace

А6, стискам палци всичко с Виктор да е наред и скоро да сте заедно.

нана_куул, страхотен сладур. И като си помисля, че до скоро смятах, че единственото куче, което спи по гръб е моето. ooooh!

вив, цял ден ми е криво и буца ми засяда на гърлото като си помисля какво ти е на теб. Гуш!

# 607
Вив
 Hug много съжалявам ...нямам думи...

Нана
голямо сладурче  Mr. Green

# 608
# 609
  • Плевен

Големи сладурчета, изпълниха ми душата Simple Smile

# 610
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладури малки, представям си колко е забавно около теб.  Laughing

Благодаря за коментарите, момичета!  Hug

Деси, обличам, защото при нас е доста студено вече. Чувам, че в Бългаия температурите в момента са добри, но тук е голям бахър.  Confused

# 611
 Много са сладки и социални Simple Smile Ама............ Не спя момичета , честно Simple Smile Побъркаха ме , стават в 3 сутринта и искат да си играят - ако се направя на разсеяна и не стана  , започват да квичат Simple Smile

Пълна лудница. #Crazy #Crazy #Crazy

bouquet Прекрасен ден на всички Simple Smile

# 612
  • Варна
PRINCESSA DE

Страхотна снимка! Толкова много и толкова еднакви! Като от фотошоп.

Poker Face, ми то не останало до вземането на малката душичка!

# 613
  • Бургас
PRINCESSA DE

Страхотна снимка! Толкова много и толкова еднакви! Като от фотошоп.

Хах, страхотни са над купичката!!!! Heart Eyes

# 614
  • София
PRINCESSA DE, големи сладури  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт