Любители на кучета-16

• 62 023
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  клипчетата са супер  Crazy

arcana , разрешавам , само обещаваш ли да не плашиш никой със силната захапка на Роши  Grinning

Snarky Chimpfanny, това приятелство на снимката е страхотно  Heart Eyes

# 496
  • Плевен
epson, много красива е била Арта. Аз обожавам животни, ако зависи само от мен ще имам десетки Simple Smile По едно време имах две кучета, котка, 3 малки котета и едно диво зайче Grinning Бях невероятно щастлива. Гледала съм и други породи кучета, но незнам защо Ротвайлерите ми легнаха на сърце, толкова много ги обичам тези големи, грубички и любвеобилни мечки:) Знам, че ще дойде време да се разделя завинаги с тях, но съм сигурна какво ще бъде следващото ми пале. Поздравявам те за това, че си решила да си вземеш същата порода куче и си осъзнала, че Арта II- ра не е старата Арта Simple Smile

Arcana, какъв препарат за лигавицата да включа?

# 497
 Здравейте Момичета !

По точка 12 от 12-те молби на едно куче.

Миналото лято любимото ми куче , живяло 15 години с нас ни напусна. Никога в живота си не съм се чувствала по безпомощна и безполезна.
Не мога да преодолея това чувство до ден днешен . Обожавам животинките , но в момента в който гушна каквато и да е душичка , изпадам в тиха паника - ако му има нещо , ако не разбера , ако го бутне кола ?
Моля Ви - дайте ми съвет как да преодолея това !

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:42 от PRINCESSA DE

# 498
  • На небето
Snarky Chimpfanny много са сладки.

# 499
PRINCESSA DE Hug
Мисля,че с времето се свиква.

# 500
ДЖОДЖО  Hug

Дано !

# 501
  • На небето
PRINCESSA DEнапълно те разбирам. Аз загубих моето 13г. куче преди 8г. и още не мога да го преживея. Най големият ми страх е. Добре след толкова време вече мога да взема друго куче, не го чувствам като предателство спрямо старото вече, но.... Ами ако му се случи нещо, ами ако го изгубя след 13-14г. не искам отново да преживея това. А и как да ще приема ново куче без да го сравнявам със старото, което беше съвършено, нямаше от какво да се оплача от нея. Не съм имала нито съм срещала по добро и послушно куче от нея. Не вярвам, че някъде ще има куче като нея или на половина като нея. И въпреки това ще го приема каквото е, но 13г. са толкова малко и толкова много. Нали знаеш, най-безопасно е да не обичаш, понеже не боли толкова, колкото да изгубиш някой който обичаш.

# 502
Естел , така го чувствам и аз !

"Нали знаеш, най-безопасно е да не обичаш, понеже не боли толкова, колкото да изгубиш някой който обичаш. "

По безопасно е !!!!!!!!!!!!
 Hug Hug Hug

Дано да го преодолеем , защото има толкова животинки нуждаещи се от нашата любов !!!!

# 503
Когато нашия Бък си отиде ей така от нищото,за някакви 4-5 часа,и аз се бях уплашила.
Дейзи си изпати най много-какво яде,какво пие,на кого лае,защо сега лае.

# 504
  Здравейте , сладури .
 Нашия Рошко продължава да си пишка на мястото където беше памперса и пишка в банята само , ако го затворим там . Въпроса ми е , дали ако напръскам със спрей , който отблъсква мястото ще има действие и кой от тях ще ми  препоръчате  Hug

# 505
  • На небето
Естел , така го чувствам и аз !

"Нали знаеш, най-безопасно е да не обичаш, понеже не боли толкова, колкото да изгубиш някой който обичаш. "

По безопасно е !!!!!!!!!!!!
 Hug Hug Hug

Дано да го преодолеем , защото има толкова животинки нуждаещи се от нашата любов !!!!

И аз на това се надявам.  Praynig Мъжа ми не вярвам, че някога ще го преодолее.  Cry Той беше израснал с нея, отгледа си я и накрая си я погреба. И сега ми казва, че дори и някога да си взема друго куче, няма да допусне да го обикне. Може би още не сме готови, но някой ден... За мен това не е вещ която можеш да замениш щом се счупи. Дано времето ни излекува, защото наистина има толкова мили създания нуждаещи се от любов.   bouquet Сега имам котка, надявам се да не дойде мига в който да се разделя и с нея. Предпочитам да я дам на някой и да вярвам, че е някъде там щастлива. Въпреки, че пак ще боли, от колкото да я погреба.

# 506
viv_plнай-добре обсъди конкретен препарат с вет. Аз нямам образование за това. Определям медикаменти само след консултация, а и не мога да знам какви са конкретните нужди на твойто хайванче.

mmmshushy80, с моите кучета никога не съм ползвала нито памперси, нито спрейове и не мога грам да съм ти от полза. Щипнах си 2 от снимките.

PRINCESSA DE и Estell, зачекнали сте много кривашка тема. На мен ми трябваха около 5 години, за да преживея загубата. За това време мразех кучетата и не исках да имам нищо общо с тях, после през къщи минаха няколко кучета, но някак си не ги забелязвах - прибирах, лекувах ... но не ме докоснаха. После дойде момента, когато буквално имах нужда да имам куче. Имах и имам нужда от такова ОБЩУВАНЕ. Това е психика ... или диагноза, знам ли.
Поех отговорността и бремето не само да я взема и отгледам (мома е), но и погреба някой ден. Ще се случи, но по-важно ми е, че са ми се случили всичките дни на живота ѝ.

# 507
arcana Така е !!!!!!

Надявам се да имам смелост някой ден да кажа същото ! Тъпото е че не мога да се радвам на хубавите дни , защото постоянно мисля как неизбежното ще настъпи SadДоколкото разбрах  и проблема на Естел е същия   Sad

# 508
  • София
Сега имам котка, надявам се да не дойде мига в който да се разделя и с нея. Предпочитам да я дам на някой и да вярвам, че е някъде там щастлива. Въпреки, че пак ще боли, от колкото да я погреба.

Няма да е по-щастлива "някъде там" - далеч от мястото, където е живяла, където са я хранили и обичали. Ще се чувства нещастна и объркана, това ли искаш да й причиниш?

Аз не съм губила куче, обаче загубих котарак. И също така си мислех, че няма да взема друго животно. Но само 3 месеца по-късно видях едно малко, мръсно, мокро коте и веднага усетих, че това е моето коте. Да ми е жива и здрава, радва ни вече 12 години  Hug

# 509
  • На небето
arcana обичам кучетата, винаги съм живяла с кучета и имам потребност от такава животинка около мен. Но още не е дошъл момента да преодолея загубата и да потърся друг спътник. Всеки човек има нужда от различно време за възстановяване. Моето още не е дошло явно, но се чувствам по готова от преди 2г. да речем.
=Деси=- котката не е като кучето, няма да преживее тежко евентуална раздяла със стопанина, все пак ние сме и "обслужващ персонал"  Twisted Evil Нямам намерение да се разделям с него (котарака), но ако трябва да избирам бих предпочела раздялата вместо да гледам как умира и да го погреба. Иначе е своенравен злобар, който позволява да го галят само когато той реши.  Twisted Evil Но и такъв си го обичам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт