Лакове за нокти - тема 16

• 40 909
  • 701
  •   1
Отговори
# 240
И на мен този на Есенс много ми хареса в магазина, ама никога не съм носила синьо и незнам дали ще ми отива и затова пропуснах да си го взема. Като се лакираш ще се снимаш ли  Praynig.

Ako става дума за трендсетър на Есенс всъщност е зелен  Grinning Тъмно, тъмно- не знам как точно се води този нюанс.

офф нещо съм много не в час днес...исках да напиша зелено и това си мислех че пиша, а то синьо съм написала  Joy

Почти се събрахме  Hug.

Да ви питам, съчетвате ли лаковете спрямо облеклото си, че на мен ми е много трудно. Сега с това което съм лакирана, не върви на нито една моя дреха която имам, ама много ми харесва лака  Heart Eyes.

# 241
  • Стара Загора
illy`, и аз го взех този на Есенс, утре мисля да се лакирам с него. )
А в момента съм с този - 34 walk of fame

Стои страхотно, но е малко по-тъмен отколкото в шишенцето.

Абсолютно. В шишенцето някак сивее,а реално е по-тъмен.  Peace

# 242
  • София
Ааа, Мариша, проверих за лака, за който питаше, но го няма никъде - нито в Сефора, нито в Прити Шоп...

# 243
  • София

И. Иванова мерси много  Hug. А ще можеш ли да ми кажеш номера му за по сигурно, за да не объркам цвета   bouquet.

Моля!
Само това не мога да ти кажа  Sad
Мъжа ми един ден реши, че трябва да си играе с лаковете ми - бяха на масата и му отлепи лепенките...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и на снимките е размазан...

# 244
  • USA, Steak State
Срама няма в тази мания. Мен са ме спирали да ме питат за парфюм, лак, дори да ми прочетат какво пише на фланелката и за марката на рамката на очилата са ме питали.  Crazy Хич не ми пука да ви кажа, харесам ли нещо по някого си питам.. макар откакто съм в тази страна рядко да ми се случва, че според американците няма нищо лошо в това да отидеш по пижама и домашни пантофи да пазаруваш.

# 245
  • София
Ох немога да ви изчета бре!
За лаковата среща и аз много бих искала да присъствам,но за съжаление откачения ни професор точно тогава е решил да играем управленски игри/3 дена подред/ #Crazy

Иначе аз бих препоръчала това лилаво.34 на Art de Lautrec
http://media.snimka.bg/7306/020866775.jpg

# 246
  • Варна
Ааа, Мариша, проверих за лака, за който питаше, но го няма никъде - нито в Сефора, нито в Прити Шоп...
Благодаря ти    bouquet Утре ще звънна аз да питам дали изобщо ще го внесат в Бг.

# 247
  • София
illy`, и аз го взех този на Есенс, утре мисля да се лакирам с него. )
А в момента съм с този - 34 walk of fame

Стои страхотно, но е малко по-тъмен отколкото в шишенцето.

Мирама, и този изглежда много хубав.. ще го видя на живо  Peace Оф, за няколко седмици достигнах 20 лака..не е на добре  Joy

# 248
Беки Б, мерси. Представях си го по... зелен  Laughing Не знам защо първата ми асоциация с Шрек е зелено  Crazy
Noir, цвета, който си показала е уникален  Heart Eyes

# 249
Да ви питам, съчетвате ли лаковете спрямо облеклото си, че на мен ми е много трудно. Сега с това което съм лакирана, не върви на нито една моя дреха която имам, ама много ми харесва лака  Heart Eyes.

Аз си мислех, че само аз се съобразявам и се опитвам да съчетавам. Моите колежки ама никак не се съчетават лаково и с облеклото. Приех го с идеята, че явно проблема е при мен... Whistling Сега в момента този "шрек" много ме затруднява...
Може би това е причината един лак да не се задържа много дълго на ноктите ми, освен ако не е черен или червен  Simple Smile А френския  ми е любим, когато ми се налага да пътувам и не предвиждам време за лакиране.  Mr. Green

Pink Flower да не правите игрите при Марчев случайно?   Crazy

iiv_05 и аз така си мислех като излезе колекцията на ОПИ, а този ми е подарък - аз не съм сигурна, че бих си го купила Whistling

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 22:12 от Беки Б

# 250
  • София

даааа Cry
сега ще играем фъстъченото масло.И ти ли си била при него?

Аз пък почти никога не съчетава облекло с лак.Никога не знам какво точно ще нося,а като стана и трябва буквално да излезна нямам никакво време да мисля отива ли лака на дрехите ми Laughing

# 251
Финансов пазари и инструменти при Марчев, доста сме ги играли явно тези ролеви игри. Mr. Green

Обикновено съчетавам лаковете и въобще всичко във външния си вид.

# 252

даааа Cry
сега ще играем фъстъченото масло.И ти ли си била при него?

Аз пък почти никога не съчетава облекло с лак.Никога не знам какво точно ще нося,а като стана и трябва буквално да излезна нямам никакво време да мисля отива ли лака на дрехите ми Laughing

Оооо миличка, за съжаление няма как да се измъкнеш, в началото е интересно, но ние го правихме цял ден и се размотавахме постоянно с едни дъъъъълги чаршафени разпечатки за ситуацията на пазара и реакцията на нашата фирма и накрая вече ни беше мега досадно!  #2gunfire Уф, като се сетя само, а Марчев-младши, тогава още прохождащ в икономическите теории на баща си само ни се присмиваше  Sick

Сори за спама!   bouquet Спомени, спомени

# 253
  • София
Мацки не знам вие кога сте били при Марчеви,но в момента и младши ни преподава,общо взето и двамата едновременно и е един ужас.
А младши колко е гнусееен,как мирише и какъв пърхот има нямам думи.И така се опитва да имитира баща си,но за жалост никак не му се получава.
А доколкото тия игри на мен не са ми никак забавни.Почти цялото ми време отнемат,да не говорим,че лекциите ми при него са вечер до 7 и нещо и главата винаги ме боли после/включително днес/.
а вие ФМ три дена ли го играхте?

Извинявам се много за спама Embarassed  bouquet

# 254
  • Стара Загора
С две думи "Иветке добре, че не отиде в УНСС".  Mr. Green
Не, че и ние нямаме една дето говори толкова силно, че ти ехти главата, но това с игрите ме разби.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт