Лакове за нокти - тема 16

• 40 693
  • 701
  •   1
Отговори
# 480
Много интересни сайтове сте  постнали - сега започвам да ги  разглеждам още по веднъж и по-подробно

Доволна съм от серията Париж на  ГР, покривни са и доста трайни, освен светло синичкото, нещо не ми се получава... А останалите не ми допадат - правих безуспешни опити с хамелеоните, но определено това е лакът, който не ми отива и не ми харесва и няма да сложа на ноктите си.  Whistling

Днес се похвалих на родителското тяло с така обичания от мен трендсетер, но нямаше реакция, което тактично прозвуча като "отвратителен"  hahaha ама пък аз си го любя!

Лека нощ милички!  Hug

# 481
Момичета, дали ще се получи нещо читаво ако към светло син пърфект сложа черна матова мода...

зависи колко Мода ще сложиш - ще потъмниш цвета и ще намалиш гланцовия ефект

# 482
пускам ви един цвят който много ме кефир

Моля ви кажете номера на този лак?  Simple Smile

На снимката толкова ясно се вижда  newsm78
397 Beige Babe

Няма кой да види  Embarassed

# 483
На мен при смес на матова Мода и нормален лак, ми се получи така наречения пластмасов ефект на Зулу-то.

# 484
На мен при смес на матова Мода и нормален лак, ми се получи така наречения пластмасов ефект на Зулу-то.

точно това имам предвид

# 485
Ето ме и мен Hug Веднага се добавих към групичката ни във ФБ Heart Eyes Мариша беше показала едно прелестно матово синьо-миличка, това си го забърках онзи ден с новото синьо на есънс- just rock it+ матовия топ, почти същото като на снимката стана Wink Тези римел про много ги хвалите и май-май ще ги уважа Laughing Още повече, че показаният шоколадов цвят много ме вдъхнови.
Дами, може да се появя за малко на лакове среща, ако господинът реши да си празнува рождения ден по-късно вечерта, но не ме бройте, ако дойда ще е за кратко и даже няма да заемам много място Laughing Пък и нямам много вЧЕПАтляващи лакове Sad
И като за финал- преди час се лакирах със Зулу и пак се убедих, че е перфектен. Единият ми палец се развали обаче и го минах с матовия топ да оправя щетите- наистина променя цвета, утре ще постна снимка, разликата е доста голяма

# 486
  • София
Днес се похвалих на родителското тяло с така обичания от мен трендсетер, но нямаше реакция, което тактично прозвуча като "отвратителен"  hahaha ама пък аз си го любя!

Вчера докато майка ми ми ровеше в кутията с лакове да си избере нещо, аз в еуфория и показвах моите пръстчета с трендсетера и физиономията й значеше точно същото, но и тя тактично се измъкна с "Ще пропусна" Laughing

На мен всичко на ГР, което имам ми трае дълго, от серията Париж, Фешън калър и Прити калър (последните обаче стигат за три лакирания Laughing Около 5 дни до седмица, с база и топ на Перфект, а понякога и без топа. Winkама то си е до нокти.

Аризона, мерси за блогове!   bouquet Запазих си ги и при повече време ще разгледам, мен точно турските ме интересуваха Simple Smile

# 487
  • Варна
Мариша беше показала едно прелестно матово синьо-миличка, това си го забърках онзи ден с новото синьо на есънс- just rock it+ матовия топ, почти същото като на снимката стана Wink
Еееее, още не съм купила матиращ топ .... едвам ще ме навиете да го направя  ooooh! Heart Eyes
Аз днес още съм с Флормар 21. Пак да кажа - страхотен е  Heart Eyes

# 488
Бубс, Фиама, благодаря ви  Hug
И двата лака са ми почти нови, но Модата ми държи точно два дни, което не ми се е случвало с никой друг лак.
Освен да лепна отгоре им един слой мат...  Laughing

# 489
и аз съм в групата във ФБ! Simple Smile нямам време да разгледам обаче...

вчера, не знам защо, си купих топ на Перфект, разопаковах го, хвърлих кутийката и реших, че всъщност не ми трябва, та мяй ще го пусна в размените, ако някой иска...

иначе се точа на Флормара (21)

# 490
  • Belgium
Catrice също пускат матов топ:

# 491
  • София
Май е доста модерен този матов ефект.
Аз обаче хич не можах да се харесам с него #Crazy Изглежда ми доста изкуствено,но всеки с вкуса си Peace

Зеленият и сивичкият са много хуабви Heart Eyes

# 492
  • Belgium
Pink Flower и аз не харесвам матовия ефект и не бих си купила матов топ лак  Laughing

Но предлагането, отговаря на търсенето - модерен е и прозиводителите го бълват  Laughing

# 493
Аз също не харесвам мат! Изобщо  Peace

# 494
  • София
Мммда, матът явно се търси. Аз имам почти всички матови и велурени цветове на Мода, а също и матовия топ на Есенс отмъкнах от сестра ми... е, хем ми харесва, хем не мога да го изтрая на ръцете си повече от ден  Laughing
Преди 2 седмици ми свърши заздравителя на Опи Нейл Енви, който до сега ползвах за основа и минах на Римела, който си взех още като го коментирахме в темата... ами разликата е огромна. Веднага ми се нацепиха пак ноктите и лака ми държи по 2-3 дни максимим вместо по 5 като преди  Confused

Общи условия

Активация на акаунт