Лакове за нокти - тема 16

• 40 577
  • 701
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
9,80 са мини Орлитата.  Peace

# 526
# 527
  • София
а колко са мини тези минита на Орли newsm78 като бебетата на ОПИ или  newsm78

понеже редовното шишенце си е направо буркан  Laughing

# 528
  • София
Noir, аз от години друг глос не признавам освен Levres Scintilantes на Chanel, уникално червило и уникален цвят Peace
тогава отивам да си издиря и лака на МАС.

Моят цвят е 128, не му помня името (а и не го пише на гилзата), твоят кой е...?

# 529
В тон с темата и по съвет на Мариша с какво не съм се лакирала отдавна, вчера се вапцах така:

В действителност цветът е по-блед, но тук явно отразява небето, та е посинял повечко.
И понеже днес го преправях, пробвах на два нокъта и онова с вестниците - е, нищо не става, или по-вероятно аз не мога да го направя. На места залепват цели парчета от вестника, на други изобщо не са се отбелязали буквите... умряла работа. Не знам дали ще се навия втори път да пробвам.

# 530
Аууу - приказен цвят - 128 ( Метеор) - кафяв, но точно  какъвто обожавам  Heart Eyes Ноар - днес точно се чудех какъв (155-ти по ред ) глос да си взема и този адски ме кефи  Heart Eyes
Бубанка - сори за ОФФ-а  Wink

# 531
  • София
Айде и аз в кюпа с 21 Флормар  Laughing Ако не го бях видяла сниман на нокти никогаЖ нямаше и да го погледна, честно  Rolling Eyes В шишенцето изглежда един такъв никакъв и безличен... е сигурно няма да го изтрая без някоя декорацийка с печат на безименния пръст. Просто много светлите и нюд цветове не са за мен. Ръцете ми имат нужда да крещят " Не я гледайте тая, на която сме посадени, че е толкова бяла, руса и синеока. Ние е трябвало да се паднем на някоя кипра от Факултето"  Laughing

# 532
  • София
Аууу - приказен цвят - 128 ( Метеор) - кафяв, но точно  какъвто обожавам  Heart Eyes Ноар - днес точно се чудех какъв (155-ти по ред ) глос да си взема и този адски ме кефи  Heart Eyes
Бубанка - сори за ОФФ-а  Wink

Аси, не е кафяв...розово-пепеливо-златист е някакъв... Иначе да, Метеор му беше името... Peace

Ще взема и аз да си го купя този Флормар 21, само дето нямам наблизо магазин, в който да продават марката... Thinking

# 533
Noir, от къде ги взе Еси? дай продавач ако е от ибей

# 534
  • София
Noir, от къде ги взе Еси? дай продавач ако е от ибей

Да, пратих ти го на лични  Peace

# 535
  • София
Noir, аз от години друг глос не признавам освен Levres Scintilantes на Chanel, уникално червило и уникален цвят Peace
тогава отивам да си издиря и лака на МАС.

Моят цвят е 128, не му помня името (а и не го пише на гилзата), твоят кой е...?

моят е 46 Praline -

# 536
Noir, да помоля и аз за продавача на Еси, бих се сдобила с някой и друг цвят.   bouquet

# 537
  • София
Айде и аз в кюпа с 21 Флормар  Laughing Ако не го бях видяла сниман на нокти никогаЖ нямаше и да го погледна, честно  Rolling Eyes В шишенцето изглежда един такъв никакъв и безличен... е сигурно няма да го изтрая без някоя декорацийка с печат на безименния пръст. Просто много светлите и нюд цветове не са за мен. Ръцете ми имат нужда да крещят " Не я гледайте тая, на която сме посадени, че е толкова бяла, руса и синеока. Ние е трябвало да се паднем на някоя кипра от Факултето"  Laughing

И аз го гледах преди малко,ама нещо никак не ме впечатли в шишенцето. И с тези розови отблясъци.Много странен ми се стори и реших,че щом не съм сигурна ще пропусна Laughing Преди няколко години имах подобен на КА,но той беше по-скоро телесен с розови отблясъци, беше много хубав и почти целия си го измазах,но сега не бих повторила Party
Днес видях една патка от стария ми клас и беше с един прекрасен сливово-лилав цвят с мнохо хубави златисти отблясъци,но с нея не се обичаме от години и не я попитах какъв и е лака.Някой ако има предложения да свирка Rolling Eyes

# 538
  • София
В тон с темата и по съвет на Мариша с какво не съм се лакирала отдавна, вчера се вапцах така:

Имам същата гривна Laughing
Аз пък на пук на възмущението на продавачката отидох в същото магазинче и си взех още 2 лака, довърших я Laughing
Сега мисля и аз да мина на лакова диета, поне докато не си изпробвам всички нови цветове.

Трендсетера се олюпи на единия палец, малко е, но си личи  Confused
Много нетрайни тези Есенс върху моите нокти. Crossing Arms

# 539
Много обичам сини лакове Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт