Лакове за нокти - тема 16

• 40 877
  • 701
  •   2
Отговори
# 270
# 271
А, кой спомена Плевен...)
Задължитено да се обадиш Pampita. )

viv_pl, чак сега забелязах, че и ти си от Плевен. )
Редно е да се срещнем тогава. )

# 272
Момичета с риск да ме помисите за малоумна   newsm78 Mr. Green ,ако някой ги е виждал заедно тези трите цвята  / walk on fame,desert fox, most wanted/ има ли изобщо разлика м/у втория и третия ,за първия някой каза , че бил по- тъмен на живо, а на мен ми сивее.Аз имам Desert Fox и много се чудя дали да си взема някой от др.
placholina,малко късничко се включвам,но ето как стои в действителност walk on fame Сивее леко. Peace

# 273
Да похваля едно лакче на s-he 427
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.parokeets.com/wp-c … en%26tbs%3Disch:1
Нямам в момента как да го снимам и затова пускам това което намерих в нета.
За първи път съм очарована как лак с брокат,не стои грубо и има силен блясак  Peace

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 11:09 от mari80

# 274
Записвам се и аз.  Hug
Лаковете са ми мания, огромна.
Но почти никога не попадам на качествени.
Най-любим ми е цвят Корал, имам го на Голден Роуз и нещо не ми допада особено.
Някой да хвърли едно рамо с предложение за коралче, също и тюркоазено.  Simple Smile

# 275
  • Belgium
аз снощи махнах сивата Сефора (Лу не я оставих много на ръцете си, но за 2 дена не мръдна, значи може и още толкова да изкара, само че мисля да му добавя нещо, че е много скучен цвета)

Маякуб, аз бих сложила малко бяло, да изсветля цвета  Laughing

# 276

Да ви питам, съчетвате ли лаковете спрямо облеклото си, че на мен ми е много трудно. Сега с това което съм лакирана, не върви на нито една моя дреха която имам, ама много ми харесва лака  Heart Eyes.

и аз имам такъв проблем, даже в някоя от темите май бях споменала - аз (не знам защо?!?!) първо се лакирам с нещо, което ми е по настроение, после се оказва, че трябва да излезна, т.е. да се обличам и....изведнъж се оказва, че нищо не ми отива на лака.... #2gunfire
случвало ми се е да трия лак и да слагам нов или да си търся пуловер, който не съм слагала с години, обаче знам, че ще ми отива на лака #Crazy Луда работа, ей!!!

И напоследък забелязвам следния проблем при мен - рядко се лакирам с един и същи лак (а откакто чета темата, имам чувството, че искам всяко лакиране да ми е с нов лак - УЖАС!!!)

# 277
Сега се връщам от ДМ, няма го матовия топ. ((((( много съм нещастна.

viv_pl, ти намери ли го някъде?

# 278
  • Варна
Само да кажа, че момичетата от Прити шоп казаха, че Black Velvet ще го има до празниците  Rolling Eyes

# 279
  • Плевен
Mirama, аз не съм търсила матовия топ на Essence, защото имам на Essie. Tи къде търси? Виждала съм техни продукти в Maxi и в един магазин за препарати срещу Енергото.

Имам си много нови лакове, довечера ще снимам Simple Smile 

# 280
  • София
Само да кажа, че момичетата от Прити шоп казаха, че Black Velvet ще го има до празниците  Rolling Eyes

Защо си му се наточила толкова на този....? Той е мат нали? Черен мат - лесно ще намериш нещо далеч по-бюджетно...

# 281
  • Стара Загора
Noir, аз също бих препоръчала по-евтин черен мат. Този на Мода е хубав, но ако Мариша не ги харесва тях...  Laughing

# 282
  • Варна
А, не ги харесвам! Харесвам ги, бе! Ама не съм видяла никъде. При нас Мода май няма. И въобще мат-лакове няма, като изключим ОПИ и Ревлон.

# 283
  • София
А най-добре: купуваш Essie Matte About You и каквото си поискаш става матово... Mr. Green Peace Аз така направих и не купувам матови лакове повече, освен ако не е заради самия цвят.... То Мода и аз не ги харесвам - между класа на Мода и на Шанел обаче има един куп възможности...

Ааа, е кажи де, и без това ще ти пращам лакче утре, ако искаш мога да ти взема някакъв матов топ... На Есенс примерно има, може да има и на някоя друга марка... И без това ще слизам до Мола, че трябва да е дошла новата колекция на Ести...

# 284

placholina,малко късничко се включвам,но ето как стои в действителност walk on fame Сивее леко. Peace

Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт