Лакове за нокти - тема 16

• 40 904
  • 701
  •   1
Отговори
# 255
Какво е това фъстъчено масло, много ми стана интересно? И ние играем игри в СУ, да не мислите, че сте само вие- по- миналата година бях финансов министър в опозиция, а миналата министър по социалните въпроси от правителството. Laughing

За да не е тотален спам- опитвам се да съчетавам, така имам повод да нося повечко дрехи, а не да се фокусирам върху няколко неща, какъвто навик имам Rolling Eyes Но не винаги ми се получава, дето се вика аз съм известна с комбинациите си, някои дами тук може би още помнят дилемата ми какъв лак да сложа на розова обувка с черно сърце и цикламен топ Crazy

# 256
Момичета с риск да ме помисите за малоумна   newsm78 Mr. Green ,ако някой ги е виждал заедно тези трите цвята  / walk on fame,desert fox, most wanted/ има ли изобщо разлика м/у втория и третия ,за първия някой каза , че бил по- тъмен на живо, а на мен ми сивее.Аз имам Desert Fox и много се чудя дали да си взема някой от др.

# 257
и моят скромен опит за френски, жалко че нямах черен брокат за черната линия. сега стана мн дебела. на живо определено изглежда по-добре Simple Smile

# 258
Момичета с риск да ме помисите за малоумна   newsm78 Mr. Green ,ако някой ги е виждал заедно тези трите цвята  / walk on fame,desert fox, most wanted/ има ли изобщо разлика м/у втория и третия ,за първия някой каза , че бил по- тъмен на живо, а на мен ми сивее.Аз имам Desert Fox и много се чудя дали да си взема някой от др.

Аз имам първите два, третия не го купих. Първия обаче още не съм го пробвала.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 23:29 от bubanka

# 259
Момичета с риск да ме помисите за малоумна   newsm78 Mr. Green ,ако някой ги е виждал заедно тези трите цвята  /

Плачи, така е, първият сивее, а третият е мноого малко по-тъмен от дезър фокс. Аз лично най-харесвам третия, но не виждам смисъл да се сдобиваш с другите, нюансите са прекалено близки.  Grinning Купи си нещо в синьо-зелената гама... Joy Шегувкам се!

# 260
  • Стара Загора
placholina, ето снимка на Уолк ъф фейм - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21115979
Нарочно снимах без светкавица, защото излиза точно сив цвета. А така си е реален, макар да не е много хубава снимката.  Peace

# 261
Момичета с риск да ме помисите за малоумна   newsm78 Mr. Green ,ако някой ги е виждал заедно тези трите цвята  /
Плачи, така е, първият сивее, а третият е мноого малко по-тъмен от дезър фокс. Аз лично най-харесвам третия, но не виждам смисъл да се сдобиваш с другите, нюансите са прекалено близки.  Grinning Купи си нещо в синьо-зелената гама... Joy Шегувкам се!

Спести ми малко пари, благодаря. Взех си вече   bowuu Mr. Green Joy  http://www.essence.eu/uploads/tx_nbproductcolours/multidimNP64.png

placholina, ето снимка на Уолк ъф фейм - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21115979
Нарочно снимах без светкавица, защото излиза точно сив цвета. А така си е реален, макар да не е много хубава снимката.  Peace

Така си и мислех ,че изглежда,мерси Ивче   bouquet

# 262
лятото някой търсеше динен маникюр:

още няколко красиви неща:

# 263
  • София
Съчетавам или пък не съчетавам - винаги според настроението... Винаги съчетавам обаче при много официални случаи. Нямаше как да отида на дипломирането си със син костюм и зелен лак... примерно... но пък не помня с какъв лак бях (преди доста време беше) 
Е, гледам да не съм ходещ палячо по улиците.

# 264
  • Стара Загора
Какво е това фъстъчено масло, много ми стана интересно? И ние играем игри в СУ, да не мислите, че сте само вие- по- миналата година бях финансов министър в опозиция, а миналата министър по социалните въпроси от правителството. Laughing

Леле какви са тези игри  бе хора.  Crazy Ти с каква спец. си ? Вас сигурно много ви гъзят, имам 2 познати там и са постоянно над учебниците.  #Crazy

# 265
  • USA, Steak State
Бубанка, аз бях, точно този ми беше харесал, който си показала.

# 266
  • София
Мацки не знам вие кога сте били при Марчеви,но в момента и младши ни преподава,общо взето и двамата едновременно и е един ужас.
А младши колко е гнусееен,как мирише и какъв пърхот има нямам думи.И така се опитва да имитира баща си,но за жалост никак не му се получава.
А доколкото тия игри на мен не са ми никак забавни.Почти цялото ми време отнемат,да не говорим,че лекциите ми при него са вечер до 7 и нещо и главата винаги ме боли после/включително днес/.
а вие ФМ три дена ли го играхте?
Извинявам се много за спама Embarassed  bouquet

Аууу и аз съм ги играла тези игри. Пълна загуба на време ако ме питаш, но явно всички от УНСС трябва да ги минем ...

За съжаление и аз много вероятно няма да мога да дойда, ще пътуваме към Плевен (Вив, дръж се - идем). Ако някой иска да види някой от моите лакове, мога да ги пратя по Над_Таб, Денси или Ноар (която има желание да ми пише, за да се видим преди да заминем).

# 267
  • Плевен
Pampita чакам теее Simple Smile, и ние можем да си спретнем лакова среща и да направим видео връзка   със София, Плевенчанки да казват...аз съм ЗА Grinning. Току що получих известие за пратка...нямам търпение да стане 12.00 часа и да излетя от офиса Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 268
  • Бургас
Ах тези Марчеви и ние в Бургас ги знаем, то не беше фъстъчено масло то не бяха борси и борсови операции Wink
От снощи съм с зелен лак и на безименния пръст съм с червен, пак обадих комбинация, но не съм лакирвала от ехеййййййййй Laughing Laughing Laughing

# 269
аз снощи махнах сивата Сефора (Лу не я оставих много на ръцете си, но за 2 дена не мръдна, значи може и още толкова да изкара, само че мисля да му добавя нещо, че е много скучен цвета), и си сложин заздравителя на мейбълин, обаче като видях как отдолу ми жълтеят ноктите  Sick и мацнах декорациику в сребристо с новия си шаблон и дръпнах по една чертица за френски...обаче заздравителя е много добър, ноктите ми са бетон....
аз мисля да започвам лакова диета щото за последните 2 седмици ми се събират десетина нови лака  Shocked стига толкоз, като им се наситя ...пак...

Общи условия

Активация на акаунт