Лакове за нокти - тема 16

• 40 757
  • 701
  •   1
Отговори
# 345
Този на Ейвън не е ли някакво подобие на Есенс- Туилайт серията?

Оххх тази Пупааа  Heart Eyes...спрете да показвате тяхни снимки че ще се гътна вече  Mr. Green.

Аз доста съм се надъхала да си купя този зеления лак на Есенс...до нас има едно магазинче с доста добре заредени стелажчета на Есенс и би трябвало вече да са получили колекцията. Днес ще мина да проверя и ако са заредедили и искате нещо може да ви купя и на срещата( ако успея да дойда) или по друг начин, да ви ги дам Simple Smile.

# 346
  • Варна
Ноарче, благодаря ти за предложението от вчера   bouquet Наложи ми се спешно да изляза и затова не ти отговорих. Вероятно ще поръчам на Еси матиращия топ от Ибей  Simple Smile

BlackHoleSun, до онзи ден го нямаше. Днес ще излизам и ще проверя  Hug

# 347
Този на Ейвън тъмния - Golden Twilight и аз ще го поръчвам .. много ми харесва.  Heart Eyes
Ама се чудя освен него кой друг да си поръчам ?
Някакви предложения ?

# 348
  • Стара Загора
Този на Ейвън тъмния - Golden Twilight и аз ще го поръчвам .. много ми харесва.  Heart Eyes
Някакви предложения ?

Peppermint leaf, Luxe Lavender, Viva pink.  Mr. Green

# 349
аз преди малко намерих флормара онзи белия с блясъка 21 номер май беше и на ГР дето имитира Спейс кадет, обаче се възпрях и не ги купих  Mr. Green понеделник ще си получа по пощата един Перфект от разменки, 4 бр Есенс от новите и двата ейвънски новите....тц тц...

# 350
  • Стара Загора
аз преди малко намерих флормара онзи белия с блясъка 21 номер май беше и на ГР дето имитира Спейс кадет, обаче се възпрях и не ги купих  Mr. Green понеделник ще си получа по пощата един Перфект от разменки, 4 бр Есенс от новите и двата ейвънски новите....тц тц...

Да бе, лакова диета.  hahaha

# 351
Този на Ейвън тъмния - Golden Twilight и аз ще го поръчвам .. много ми харесва.  Heart Eyes
Някакви предложения ?

Peppermint leaf, Luxe Lavender, Viva pink.  Mr. Green

Мерси за предложенията.   bouquet
Още не съм си избрала , но нищо. Може и само тъмния да поръчам.  Mr. Green
А този на Ейвън - Dynamo някоя има ли го ?

# 352
  • Стара Загора
Yellow, аз не нося такива цветове ... някой, ако го има нека каже.  Laughing

А ето 2-та нови нюанса от Ейвън - http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=15991 Червеният със сигурност не е моя цвят. Добре, че не го поръчах.  Laughing

# 353
Аууу Вива Пинк е отврат просто  hahaha.
Ей така си ми седи, позлвах го няколко пъти с идеята да свикна да се гледам с този цвят, ама не и не, седи ми като на цигане  Laughing.
Ще взема да го омешам с нещо, та поне ли да го хвърля или да стане нещо добро...някакви предложение със какъв цвят да го смеся  newsm78?

А този на Флормар 21, не е ли жълтеникав, че аз така го виждам, а вие пишете че е бял  Rolling Eyes?

# 354
  • Belgium
На мен лсковете на AVON са ми отврат. Кофти нанасяне, бавно съхнене и повечето цветове не ми харесват.

Оставила съм си само един и него го мъча бая, нанася се на черти.

Обаче с тоя FlorMar сериозно ме замислихте, май ще си го купя. Допадна ми и този, въпреки че ще ми е не знам-си-кое по ред розово  hahaha

# 355
  • Стара Загора
Аз пък много го харесвам Вива Пинк, страхотен розов цвят е. Пусни го в размените.  Peace
21 номер на Флормар според мен е бял с лилав оттенък. Не виждам нищо жълто в него, поне от снимките.  Simple Smile

# 356
  • Стара Загора
На мен лсковете на AVON са ми отврат. Кофти нанасяне, бавно съхнене и повечето цветове не ми харесват.

Оставила съм си само един и него го мъча бая, нанася се на черти.

Обаче с тоя FlorMar сериозно ме замислихте, май ще си го купя. Допадна ми и този, въпреки че ще ми е не знам-си-кое по ред розово  hahaha

Лу, аз пък точно от Ейвънските лакове съм доволна - по 3 дни ми държат с обикновен топ, а и цветовете са много плътни.  Laughing
Това розово на Флормар и аз го гледах снощи, но хич не обичам такива цветове. На снимката ми харесва, но на моите нокти не.  Laughing

# 357
  • Belgium
Откъм трайност при всеки е различно забелязала съм  Laughing

Но кофти консистенцията и трудното нанасяне са си факт.

# 358
  • Стара Загора
Откъм трайност при всеки е различно забелязала съм  Laughing

Но кофти консистенцията и трудното нанасяне са си факт.

Peace
Аз нямам проблем с нанасянето, явно като се ползва няколко пъти почва да се сгъстява. Само дето аз с 1 лак повече от 2-3 пъти не съм се лакирвала от толкова голям избор  Mr. Green и голяма част непробвани дори.  Laughing

# 359
И аз чакам двата нови цвята от Ейвън, към края на другата седмица ще пристигнат.  Mr. Green
Сега ходих до кварталното магазинче и нямаше Флормар 21 (според мен цвета е слонова кост), но го поръчах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт