Лакове за нокти - тема 16

• 40 727
  • 701
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна

Аз днес ти пуснах лака, и понеже до пощата има разни магазинчета, минах и набрах една Мода Мат - черна - да видиш как стои и дали ще ти допадне черен мат...
Да пишеш като пристигне и се намажеш с него... макар че по-скоро ще налетиш на Formidable!, ама и за мата чакам отзиви... Mr. Green
Уаууу, златна си, благодоаря ти    bouquet
В ДМ на Тракия има матиращия топ на Есенс и разни други нови цветове  Simple Smile

# 376
  • Belgium
Този на ФлорМар(21) на мен ми харесва, но тук не продават вече тази марка, така че, колкото и да точа лиги по него - ще си остана само с тях Crossing Arms

Току що си го взех FlorMar 21, ще видим кога ще си го сложа  Laughing

Икка, ако много го искаш, мога да ти го взема и да ти го пратя  Peace

# 377
  • Варна
И аз имам Флормар 21  Mr. Green
От ДМ си взех молива-лакочистител. След известно ровичкане открих неизползван такъв  Laughing

# 378
  • Belgium

hahaha

Сега остава всички да се намажем с него  hahaha

# 379
Лу,откъде взе Флормар-а,моля?!

# 380
Чакам с нетърпение снимки на Флормар-а 21,интересно ми е дали е слонова кост реално или си е бял  Peace
Ако е слонова кост го искам и азззззззз   Laughing  И да кажете дали е покривен или ще му трябват 3 пласта за да не прозира.

Ей момичета да питам за нещо,което не съм сигурна . На тези щандовете в Моловете за експресно лакиране нали има продукти на ОПИ ,имаше и още една марка- Еси ли беше или бъркам? Еси по принцип продават ли се в България,защото ми отговорихте за матовия топ да си го поръ4ам от ибей ( аз не мога от там поради ред причини,за това питам дали ги има някъде от където може да се купи директно)

# 381
Този на ФлорМар(21) на мен ми харесва, но тук не продават вече тази марка, така че, колкото и да точа лиги по него - ще си остана само с тях Crossing Arms

Току що си го взех FlorMar 21, ще видим кога ще си го сложа  Laughing

Икка, ако много го искаш, мога да ти го взема и да ти го пратя  Peace
Да, Да newsm44 По-късно ще ти драсна едно ЛС да се разбереме....а сега отиваме на разходка с чавето Simple Smile

# 382
  • Варна

hahaha

Сега остава всички да се намажем с него  hahaha
Да, нека го направим дружно  Joy
Между другото аз може и да се намажа с него. Коженият диван е за смяна вече и нищо чудно да го заменя с Флормар 21  Simple Smile

# 383
Уаууу, златна си, благодоаря ти    bouquet
В ДМ на Тракия има матиращия топ на Есенс и разни други нови цветове  Simple Smile

sohappy В понеделник си идвам, дано да заваря някоя останала бройка.  Praynig
А мисля и някой от шоколадовите на Есенс да забърша, впрочем много ми хареса сивкавото върху ноктите на негърката  Heart Eyes

ПС: ЧУдя се тоя Флормар дали е удачен за френски. Мисля че ще се получи интересно все пак.

# 384
  • Варна

sohappy В понеделник си идвам, дано да заваря някоя останала бройка.  Praynig
А мисля и някой от шоколадовите на Есенс да забърша, впрочем много ми хареса сивкавото върху ноктите на негърката  Heart Eyes

ПС: ЧУдя се тоя Флормар дали е удачен за френски. Мисля че ще се получи интересно все пак.
Малко по-късно днес имам път към Елитис. Ако и там има искаш ли да ти взема?

# 385
Недей, Мариша, ДМ във Възраждане се пада точно на 5мин от нас, ще пратя някой от домашните евентуално, но ти благодаря  Hug
Внимавай с лаковете в Елитис, аз избягвам този тези точно щандове там..  Laughing

# 386
  • Варна
Що бе, нещо им има или просто защото са много и изкушението е голямо?  Joy
Щанда на Есенс е още в началото на магазина и само там се спирам, а при другите лакове не се спирам защото винаги има много хора и е блъсканица, което за мен е добре дошло  Crazy

# 387
  • София
Двата лака на Есенс, които си взех преди два дни и се лакирах веднага ме отваритах с трайността си  Sick Още на първият ден вечерта имаше ожулени върхове, доста при това....ужасна работа, на някои места даже липсваха и парченца.....ужас. Отказвам се от тази марка...освен ако не изкарат някой свръх невиждан цвят  Crossing Arms

Относно лаковете на Ейвън, имам само един, Мамбо Мелън. Долфейс е показала снимката преди 2-3 страница, но при мен не седи въобще така. Това е един от любимите ми лакове, който ползвам доста често с оглед на огроомният избор който имам  Mr. Green Уникален цвят. Трайността му също е супер, 4-5 дни изкарвам с него. Незнам дали защото е от серията СпидДрай ли, но съхне моментално. Препоръчвам го на тези дето харесват червено-коралови-розови лакове.  
При мен седи по скоро така /първата мостра/, но може бе не чак толкова искрящо нито оранжево  newsm78. Много интересен цвят е  Heart Eyes

Ето и една моя снимка:

Вторият нокът, но пак не е излязъл реалният цвят, в действителност розовее повече.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 16:50 от mishchitzata

# 388
Що бе, нещо им има или просто защото са много и изкушението е голямо?  Joy
Щанда на Есенс е още в началото на магазина и само там се спирам, а при другите лакове не се спирам защото винаги има много хора и е блъсканица, което за мен е добре дошло  Crazy

И двете, Мариша, и двете  Laughing Аз когато съм ходила е нямало хора, май съм извадила късмет.
Впрочем не знаех, че и в Елитис има Есенс, докато ти не ми каза. Добре ли е заредено? (за този на Дрин говорим сега, нали)
Хайде похвали се после какво си забърсала  Wink

# 389
Днес се лакирах с това хубаво лилаво  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт