Лакове за нокти - тема 16

• 40 665
  • 701
  •   1
Отговори
# 495
Лаковете Catrice къде могат да се намерят, в коя страна  newsm78 . Много ми харесват

# 496
и Орли имат вече, то незнам кой няма  Peace

# 497
  • София
Аз пък много харесвам мат, но на моите ръце не мога и не мога да го възприема, но си купих матовия топ и правя усилени опити да октрия цвят, които ще ми харесва матиран на моите нокти Laughing

Аз на връщане от лекции минах през една магазинче и забърсах 4 лака и продавачката ми се възмути  Crossing Arms Outta Joint

# 498
матовите не толкова, но във велурените съм влюбена - започнала съм да слагам матовия топ върху всичко  Laughing
Катрис - Германия, Холандия, сигурно и други страни в ЗЕ
Адри, аз съм много доволна от Римела, жалко че на теб не е помогнал; изобщо не съм доволна /т. е. все едно я няма/ от базата на Ревлон

# 499
уф, преди малко точно да си купя един Сеш Вит и гледам - доставка 5 лв в София - айде стига бе.
кажете има ли го някъде в магазин да си взема директно или трябва от ибей пак да търся Confused
и каква е нормалната цена за 14 мл?

# 500
  • София
Аз на връщане от лекции минах през една магазинче и забърсах 4 лака и продавачката ми се възмути  Crossing Arms Outta Joint

Laughing хаха слава богу не ми се е случвало да се възмутят че си купувам повече от 1 лак.

едно приятно кафяво от ФлорМар 413

# 501
  • София
Бубс, на мен пък базата на Ревлон много добре ми се отразяваше преди. Даже мислех пак нея да взема. Ще си измажа Римела все пак и ще видим дали няма да си променя мнението все пак... пък и напоследък съм все с лакове на Есенс, които като цяло са отвратително нетрайни и се лакирам по 4 пъти в седмицата, може и лакочистителя да е причината за проблем, макар и да е без ацетон

# 502
  • Стара Загора
Make up Factory - Metallic Glamour

pink_flower, Борислава ... аз какво да кажа като онзи ден купих 7 лака. Отидох за 3 главно и още с влизането ги грабнах. И след това
другите. Едната продавачка аз мислех, че само  3-те ще вземете. Аз отвърнах - и аз така мислех, но в последствие си избрах още.  Mr. Green
Тук откривам някаква марка, не са лоши цветовете. http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/beyu-vintage-4-nails.html

http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/lcn-prasentiert-the-crackles.html лакове, като Исадора .... напукващи ли как бяха.  Laughing

Тези непомня дали ги бяхте показвли - http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/fingrs-silver-gold-collection-2010.html

Нови цветове от Исадора - http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/isadora-trend-nails-colle … -winter-2010.html

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 12:06 от iv4enceto_91

# 503
Бубс, на мен пък базата на Ревлон много добре ми се отразяваше преди.

колко са индивидуални нещата  Joy

страхотни са!

# 504
  • Стара Загора
Бубс, на мен пък базата на Ревлон много добре ми се отразяваше преди.

колко са индивидуални нещата  Joy

Буб, 2 седмици ползвах базата на Римел и бях само с нея. Ноктите ми се цепеха и чупеха. Незнам при теб ккак е било.  Tired

Тук има ментичка  Laughing - http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/designer-bernhard-willhel … slu-airlines.html  Crazy

# 505
моите нокти се цепят непрекъсното, само мавалата ги спасява, но с Римела лакът май е по-траен и не се напуква

# 506
  • Belgium
Хайде и матов топ на Римел  Laughing

# 507
  • София
уф, преди малко точно да си купя един Сеш Вит и гледам - доставка 5 лв в София - айде стига бе.
кажете има ли го някъде в магазин да си взема директно или трябва от ибей пак да търся Confused
и каква е нормалната цена за 14 мл?

Асинка, освен да вземеш и други продукти - аз си купих освен топ лака и шампоан за коса, много готина пила и спирала (уж био) и надхвърлих 59 лв., та доставката ми излезе безплатна Simple Smile

видях, че са пуснали в онлайн сайта и лакове на Орли:

някой взел ли си е?

# 508
  • София
Хахха, е сега поне знам, че ако случайно се влюбя някой ден в матовия ефект няма да ми е много трудно да си намеря с какво да го постигна  Laughing
Да ви питам, тези които ползвате Сеш Вит, на няколко места чета, че много бързо се сгъстявал и затова е нужно да се вземе и специален разредител за него. Вие имате ли такъв? Необходим ли е наистина или с нашите лакомански темпове на употреба не му остава време на горкичкия да се сгъсти в шишето?  Laughing

# 509
и аз не си падам по мат, не мога да се възприема, стои ми като латекс...единствения мат който имам е ментовата Мода, която ме очарова с покривността си и си я ползвам, но мацвам нещо отгоре за блясък и се получава дето викате пластмасов ефект, та бива.....
аз вече си имам 4 есенсчета  Heart Eyes благодарение на nad_tab   bouquet
absolutely stylish, movie star, hypnotic poison, choose me
ако са толкова трайни колкото покривни ставам официален фен  Mr. Green
довечера ще ги снимам заедно с новите на ейвън...

Общи условия

Активация на акаунт