Лакове за нокти - тема 16

• 40 585
  • 701
  •   1
Отговори
# 540
в ДМ на Бизнес Парка на Мл. 4 има 3 матови топа на Есенс  Grinning

# 541
  • София
в ДМ на Бизнес Парка на Мл. 4 има 3 матови топа на Есенс  Grinning

Явно днес са ги докарали, в петък нямаше.

# 542
И моя трендсетер се обели и то и на палеца и показалеца... Cry И понеже е тъмен и доста си личи...отивам да слагам
 Thinking сиво или червено?  Thinking

# 543
  • USA, Steak State
Червено!

# 544
Трендсетера се олюпи на единия палец, малко е, но си личи  Confused
Много нетрайни тези Есенс върху моите нокти. Crossing Arms
Не само на твойте. Супер нетрайни са и при мен.

Коментираните глосове на Шанел са ми най-любимите. Всички цветове ми харесват ужасно. И са супер блестящи и икономични.

# 545
  • София
Аз си го преправих моя, имам страхотен шал в същия цвят и комбинацията е много ми харесва.
Така че искам поне още ден да изкарам така.

# 546
Бютишоп същото като Бюти зоун ли е? Мини на Орли за 10 лв грабвам веднага LaughingСлед малко ще пусна в страничката във фб зулу-то със и без матиращия топ, да се види разликата, ако искате ще постна и тук Hug 21 на флормар не ме блазни никак Rolling Eyes И с риск да ви оспамя и подразня-какъв е този трендсетър, който може да се ``поправя`` с друг лак? Мисля след свалянето на зулу-то, да си сложа нещо червено, много ми се носи класическо червено, макар всички да имаме различни представи какво е това Laughing Ще постна снимчица тук Laughing

# 547
Борислава, и аз имам шал, точно за този лак!   Joy

Валандиче, същия лак се използва и леко с крайчеца на четката се оцветяват само обелените краища. Peace

# 548
  • София
Така няма ли да стане неравно?
Аз направо си изтрих обления нокът и го лакирах на ново.

# 549

Валандиче, същия лак се използва и леко с крайчеца на четката се оцветяват само обелените краища. Peace

Това добре, ама очевидно има някаква врътка при тоя лак, с какво е характерен, така да се каже. Гледам, че майките ви не го одобряват, моята отдавна ме е обявила за идиот в лаково отношение, та значи и аз трябва да се украся така hahaha

# 550
  • София
Ето го
Назад в темата има и реални снимки.

А майка ми не признава друго освен червено и кафяво, моите лакове повечето не може да ги гледа.

# 551
А, това ли бил ключа от бараката, това било нашето ватманско синьо с Плачи  Laughing Момичета, аз вече имам една сюрия такива подобни, не си слушайте майките Laughing

# 552
  • София
Трендсетера се олюпи на единия палец, малко е, но си личи  Confused
Много нетрайни тези Есенс върху моите нокти. Crossing Arms
Не само на твойте. Супер нетрайни са и при мен.

И аз се записвам към групата на недоволните от трайността на Есенс - до след къпане!
А пък цветовете им са много хубави... нанасят се с един пласт и съхнат бързо!

# 553
От преди няколко дена гледам как купувате матиран топ лак, а аз днес се лакирах с велурена мода и сложих топ за блясък. Обичам да ми блести  Mr. Green, а особено велурените с тези малки брокатчета са уникални. Ето какво направих

# 554
А, това ли бил ключа от бараката, това било нашето ватманско синьо с Плачи  Laughing Момичета, аз вече имам една сюрия такива подобни, не си слушайте майките Laughing

Мдааа точно то е   bowuu.Аз пък да кажа че при мен е доста трайно  - а моята майка го харесва- но тя пък изобщо не употребява лакове и сигурно затова. Joy

iiv - точно това им харесвам на велурените лакове - след топ лак стават неузнаваеми  Crazy- може ли номерче на лака? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт