Лакове за нокти - тема 16

• 40 539
  • 701
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Влюбена съм в новият си Art de Lautrec Heart Eyes

# 617
# 618
  • Варна
Ами не. Този цвят ще е в продажба от 1 декември  и е Limited Edition /естествено!  #Cussing out/. Ще бъде наличен само в бутиците на Шанел.  Tired

# 619
ау, Маришаааа ooooh! Тази красота как ми я вкара в главата Heart Eyes Аризонче, стилетото ми е много интересно как ти стои, пък ако искаш можеш и един руфиан да мацнеш, нали само под такава форма ги възприемаше Wink Млако съм разочарована от бедния цветови избор на Римел про, мислех да взема един, защото Пампита каза, че е много удобен за руфиян, но ми хареса само едно червено, не че имаше още много де, само още 4-5 цвята Sad

Цветенце, готово Peace

# 620
  • София
От тях имам тези:

Urban Princess (291)
Ruby Me (319)
Blue Vogue (400)
Night Flight (416)

И съм много доволна. Голямо разнообразие има в ДМ в Бизнес парка.

# 621
Аз май точно Ruby me си харесах, а иначе точно тези ги имаше, но само тях

# 622
  • София
в ДМ на Бизнес Парка на Мл. 4 има 3 матови топа на Есенс  Grinning

Вече има 1.  newsm65

Аз отидох и да си купя Trendsetter-a, но много се изненадах като го видях. Бях останала с впечатлението, че е тъмно синьо, а то зеленикаво.  Crossing Arms И не си го взех.

# 623
  • София
Аз си взех матов топ на обяд бяха останали 2, сега ако Бубс потвърди че е купила четвъртия ще се окаже, че лудите от темата сме го изкупили  Laughing

Valandin, от Римелите имам:
325 Hot Gossip
397 Beige Babe(този май от ДМ до СУ го взех, в БП го няма другите са от там)
406 Purpule Addict
410 Trend Spotting

# 624
  • Стара Загора
На мен Руби ми много ми харесва, обаче от основата им хич не съм доволна и се чудя дали изобщо да пробвам. Аз и червени лакове не харесвам на мойте нокти как стоят.  Thinking

# 625
Вече съм в чуденкадали съм харесала Ruby me или Hot gossip. Beige babe е шоколадово, което искам Heart Eyes Но определено го нямаше в ДМ на СУ, там бяха Blue Vogue, Night Flight, Ruby me/Hot gossip, urban Princess и още един, като от първите два имам всякакви разновидности, а Urban princess ми е много бонбонски.И така. А тези лакове наистина ли са толкова удобни, да не им се точа така, без причина

# 626
  • София
Вече съм в чуденкадали съм харесала Ruby me или Hot gossip. Beige babe е шоколадово, което искам Heart Eyes Но определено го нямаше в ДМ на СУ, там бяха Blue Vogue, Night Flight, Ruby me/Hot gossip, urban Princess и още един, като от първите два имам всякакви разновидности, а Urban princess ми е много бонбонски.И така. А тези лакове наистина ли са толкова удобни, да не им се точа така, без причина

На мен ми е прекалено дебела и неудобна четката, но на другите момичета им допада, вземи си един и виж дали ще ти хареса Hug

# 627
  • София
Аз се подвизавах така през последните няколко дни - прекрасен син цвят Heart Eyes И издържа цели три дни, като с малко поправки можеше да изкара дори четири - това за моите нокти си е жив рекорд. На тях нищо не се задържа повече от два дни Rolling Eyes

А от днес съм с това, но изобщо не е толкова доматено, колкото е излязло на снимката - цикламено и много блестящо е --->

# 628
  • Ст Загора
Aquamarine и 2та лака ти стоят прекрасно , много хубави нокти имаш ! Би ли казала на колко пласта е червения лак на Ши ?

# 629
Аз си взех матов топ на обяд бяха останали 2, сега ако Бубс потвърди че е купила четвъртия ще се окаже, че лудите от темата сме го изкупили  Laughing

не съм, но доста се поколебах - все пак три матиращи топа са ми малко повече от нужното  Blush
но пък вчера си взех /отново/ на Booty сивия метали 292, защото сестра ми отнесе моя  hahaha
сега съм се мацнала с него и съм много доволна  Sunglasses

момичета кой какво поръчва за носене за срещата? или всеки по свой избор?

Общи условия

Активация на акаунт