Лакове за нокти - тема 16

• 40 514
  • 701
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Оххххх, нивата с люцерна просто ме разби  Joy Joy Joy
АЗ още таков животин не съм виждала у мойта мифка!

Но на важните неща да мина докат да не съм ги забравила!

Днес минах през парфюмерията в подлеза на Плиска. Доста добре заредена беше с всякакви гримове, но лазбира се целта беше КА - холограмни. Има мисля 2 черни холограма, 2 сиви и каквито се сетите др. цветове.
Освен това са заредили доста добре и другите на марката. Включително има и лакове от някаква серия флуорисцентни, от които си забих един прекрасен зелен. Жалко, че е много летен.
Има и кроки ефекта на Исадора, но мисля, че са само 6-7 лака. Видях има само демонстрационното картонче - не михаресаха. Мисля, че струваха 19 лв.

След малко ще си снемна и аз новите лакове!

# 676
oфф: моето е леща  Flutter

искам кроки ефект, но не за 19 лв.  Twisted Evil

# 677
  • Варна
Завиждам ви  Cry

# 678
  • Belgium

hug

Лятото като дойда към Варна, ще си спретнем мини лакова срещичка  Heart Eyes

# 679
  • София
Оххххх, нивата с люцерна просто ме разби  Joy Joy Joy
АЗ още таков животин не съм виждала у мойта мифка!

Joy
малко спам: дайде линкче да я погледна тая тема Laughing

# 680
Тегобите н … 72;не - забавлявай/те/ се  Mr. Green

# 681
# 682
  • Belgium
Сега пък пускат стикери за нокти, които си сменят цвета на слънце, вече какво ли не измислиха  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=0nlR5HkpvIw&feature=player_embedded

# 683
  • Стара Загора
Сега пък пускат стикери за нокти, които си сменят цвета на слънце, вече какво ли не измислиха  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=0nlR5HkpvIw&feature=player_embedded

Като има кой да купува, що да не измислят.  hahaha

# 684
  • София

искам кроки ефект, но не за 19 лв.  Twisted Evil

Червен или зелен устройва ли те, ще нося на срещата за размяна  Laughing

# 685
  • София
Искам и аз едно черно кроки, но не на ИсаДора. В темата за печатите една мацка беше показала някакви китайски крокита по $5, които изглеждаха 100 пъти по-добре от Исадора. Някак много фино и равномерно беше напукването, като напукан порцелан с дискретно показващ се цвета на основата. Тези на Исадора ми напомнят на софийските павета - неравномерно груби и неравни  Laughing
Ето го моето омбре (Как се произнася? С ударение на Е предполагам, щом идва от френски  Rolling Eyes ) Не знам защо изглеждат матови някои нокти. От снимката е. Всички са със стъклен блясък от топа на Мейбълин Simple Smile -
Кожичките са омазани и сухи, но хич не ми се занимаваше в 2 през нощта с тях  Blush
А ето и колекцийката ми  Crazy

Боичките за рисуване и другите там декорации, топове и заздравители не съм снимала  Laughing

А това са лаковете, които със сигурност искам да разкарам. останалите от колекцията също подлежат на размяна при добра оферта  Laughing

Тези от първия ред не са използвани изобщо, тези от втория са само пробвани, а последния ред са преполовени и ако никой не иска да му ги подаря ги изхвърлям на момента. Последният е прословутия холограмен №800 на КА, но пресипан в друго шишенце защото оригиналното го счупих  Embarassed

# 686
  • София
Искам и аз едно черно кроки, но не на ИсаДора. В темата за печатите една мацка беше показала някакви китайски крокита по $5, които изглеждаха 100 пъти по-добре от Исадора. Някак много фино и равномерно беше напукването, като напукан порцелан с дискретно показващ се цвета на основата.

Аз точно такива си взех, ще ги донеса на срещата. Черното е уникално в/у златен лак, като нежна паяжина се получава.

# 687
Да се запиша и аз с един нов лак на Перфект (номер 64  Heart Eyes), нищо, че е време за нова тема.

Бубанка, от къде си се сдобила с толкова лакове на Катрис?  Grinning

# 688

искам кроки ефект, но не за 19 лв.  Twisted Evil

Червен или зелен устройва ли те, ще нося на срещата за размяна  Laughing

да, да! и двата, моля! може ли и черния?  Hug
мисля да си взема памук и лакочистител и да пробвам, ако някой дава по един мац Blush

каква глезотийка  Joy

Бубанка, от къде си се сдобила с толкова лакове на Катрис?  Grinning

осъщестявам международен трафик на лакове  hahaha
донесоха ми ги  Peace

# 689
  • Стара Загора
Адри, трябва да получиш карта за отстъпка като пазаруваш лакове на КА, Мода и Есенс.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт