Любители на котки - тема 43

• 51 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Tasha и аз стискам палци да се оправи писаната по бързо. Praynig

# 451
Шара започна да излиза от упойката
Като се приближа към нея и започва да мяука тихо и жално
Сигурно много я боли
Дано се пребори с болестта

# 452
  • Варна
Стискам палци Praynig

# 453
А нещо обезболяващо не може ли да й се даде на Шара? То си е коремна операция, горкичката....

# 454
  • София
стискам палци за котана  Praynig Praynig Praynig

# 455
kotkovo не съм питала доктора за това
Знам че и е сложил някакви инжекции
Ако всичко е наред в продължение на няколко дни ще трябва да ходим да и слага инжекции

Малко ивън темата и аз съм преживяла две операции и въпреки обезболяващите пак си има болка
Надявам се Шара да има сили да я преодолее

# 456
Много съжалявам за това, което ви е се случва! Моля се Шара  да се оправи.  Heart Eyes Надявам се лекарят ти е казал как се процедира в следоператиния период при такава тежка коремна операция/затопляне, течна храна или паучове няколко дни и др/. Имаше една паста, която заместваше храненето при операции и подсилва имунитета. Давах я на моето коте след кастрацията/имаше усложнения+шок от стреса, който никак не е за подценяване/, но не се сещам за името. Ако се сетя ще пиша по-късно.
За съжаление при котки, които излизат навън трудно се проследяват уриниране и изхождане, което липсване, количество и цвят може да бъде показател, че нещо не е наред.  Sad
Допълвам - Nutri-plus gel на Вирбак

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 15:53 от allexa

# 457
  • Costa Rica
Tasha,
аз съм изключително доволна от нашите ветеринари - клиника Ултра Вет, намира се на Константин Величков 63, блокът, долепен до пицария "Тримата мускетари" на Сливница. На първа страница има телефоните им. Д-р Венци Тодоров е главният лекар, за него има само добри отзиви из нета, има и един млад, на който не знам името, но също е много добър.
И аз мислех да пиша за него. Много е добър. Той кастрира Феята - оправи се за 1 ден. Има кабинет и на "Пенчо Славейков", не знам номер, но гугъл знае Wink

Милата Шара, моля се за нея Praynig

# 458
  • Варна
Вече не е на Пенчо Славейков, премести се, но пак е в същия район.

# 459
Милата Шара, но щом е имала сили за операцията, си мисля че ще се възстанови.
Сега й трябва много положителна енергия и оптимистична нагласа.  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug 

# 460
Милата Шара, но щом е имала сили за операцията, си мисля че ще се възстанови.
Сега й трябва много положителна енергия и оптимистична нагласа.  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug 

Постоянно я галим и и говорим за да чувства че сме до нея
Просто тези критични няколко дена не знам как ще издържа
Плача от безсилие че не мога да и помогна

# 461
Tasha Моля се и аз за Шара  Praynig Praynig Praynig
Котките са силни животинки, ще оцелее  Praynig

# 462
  • на брега на морето
Таша, защо не попиташ момичетата от Алтернативна медицина - темата за лечение с Рейки - помоли да пратят на котето лечебна енергия. Или в темата за лечение с есенциите на д-р Бах - има комбинации от капки за такива случаи. Попитай в двете теми, за капките казват, че са много ефикасни и бързо действащи. Говорете на котето най-хубавите и мили думи, лично аз съм се убедила, че животните, особено котките, разбират всичко. Дано изкарате по-леко нощта babydust7

# 463
  • на морето
Таша , моля се от все сърце Шара да се оправи . Щом вече проблемът е бил идентифициран и отстранен, живот и здраве ! успешно ,то сега остава само възстановяването . Дано всичко се нареди !

# 464
И аз стискам палци на милата Шара да се оправи по-бързо,а ти Таша трябва да си спокойна и уверена,че всичко ще е наред и малко повече да се пазиш и щадиш заради коремчето.Погал по него и котанката и дано да изкарате леко ноща. Hug

Общи условия

Активация на акаунт