Любители на котки - тема 43

• 51 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • на морето
BlaCk RoSe - още им е малко раничко да пият самостоятелно вода /мляко  и всякакви течности .След поне още 2 седмици , въпреки ,че при този развой на събитията може и по -раничко . За това е и идеята с меката и по -водниста храна .
Когато са при майка си , най -общо процедурата е такава : Те са захапали цицка и сучат, а мама им ближе дупенцата  и изсмуква резултата от преработеното мляко . Когато минат на смесена храна , мама вече спира с тази процедура - явно вкусът се променя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тогава бебето , когато е на зор почва да се върти наоколо , да души , да рови тук -там и да пищи .... Като си хареса местенце си намИста дупенцето и започва едно пънене и пищене ...докато излезе "тапата" .... Blush Laughing Mr. Green Mr. Green Ех , че тема отворих ..... ooooh! hahaha hahaha hahaha Първите "произведения са в повечето случаи доста твърдички и мазнички .....Може и да залепнат по козинката под опашката им и да си ги "носят" известно време с тях ....

С мекото парцалче ,което лекичко ще прокараш по дупенцата им ,всъщност ще имитираш маминото езиче ....Май ще се повторя ,но нищо - ако иман някакви нужди и все още не са се научили да ги вършат самички - в момента , в който ги "минеш" 2-3 пъти и автоматично първо ще намокрят парцалчето ....Ако те дърпат при тази процедура , значи вече са " големи " и си вършат работата самички , т.е. вече са се облекчили .. До ден -два може да са и запечени от смяната на храната .....

# 436
  • Варна
Tasha,
аз съм изключително доволна от нашите ветеринари - клиника Ултра Вет, намира се на Константин Величков 63, блокът, долепен до пицария "Тримата мускетари" на Сливница. На първа страница има телефоните им. Д-р Венци Тодоров е главният лекар, за него има само добри отзиви из нета, има и един млад, на който не знам името, но също е много добър.

# 437
  • София
Аsha, благодаря ти наистина много за изчерпателния и точен отговор и съветите, които даваш!  Hug Hug Hug Ще ви държа в течение за развитието. Таша, всичко ще бъде наред, маца ще се оправи.  Praynig

# 438
Mомичета, а някой да има мнение за "Син Кръст", Панчарево?

Аз сякаш съм чувала доста добри отзиви оттам, а имам и талонче за отстъпка, та много се чудя дали да не се обърна към тях (става въпрос за кастрация)

# 439
Добро утро момичета
При нас има лек лъч надежда
Снощи преди лягане реших да измия купичката на Шара и като се усети тя от другата стая че и пипам нещата реши, че дойде. Аз пък реших че щом е заинтересована и отворих нов пастет и за моя голяма радост хапна мноооого малко. Тази сутрин също хапна много малко. Но за мен и това е много.
Мъжът ми каза, че късно снощи е ставала и е пила и вода
Дано да се оправи

# 440
Tasha Това е много хубава новина. Дано се оправи бързо милата.
 Hug

# 441
Ще се оправи!

На брат ми котката, точно когато раждаше е била затворена на терасата (живеят на 7-мия етаж). Търсила е място, където да роди, скочила е от перваза на мрежата на прозореца на кухнята, не се задържала и паднала. Намерихме я долу, котетата мъртви, тя трепери. Бяхме я отписали.
Заведохме я на ветеринар, прегледа я, би някаква инжекция, нямаше нищо счупено.
3 дена лежа и трепереше, не хапваше нищо, не пиеше вода. Само й принасяхме салами и какво ли не, не го поглеждаше. На 4-тия ден за пореден път опитвам да й дам да хапне парченце салам и го изяде. Толкова се зарадвах! Веднага се обадих на брат ми, той беше на работа и казах, че Мошанка хапнала. Оправи се, милото.
Силни животни са!

# 442
Здравейте момичета
Току що се връщаме от ветеринара
Шара претърпя много тежка операция
Оказа се перитонит
Доктора е изрязал 20 см. от тях
Червата и са биле пълни с фекалии, а тя не е ходила по голяма нужда от 6-7 дни
Следващите 4-5 дни са много рискови за нея
Сега ще се моля да се събуди, а след това да успее да отиде по голяма нужда, което е много важно за възстановяването и
Ако не я бяхме оперирали днес, до  утре е нямало да издържи
Стискайте палци и се молете с мен  Praynig

# 443
  • София
 Praynig

# 444
да се оплача от Чарли- нощес да вземе да стъпи в тавата с печените ябълки.   ooooh! Цялата кухня беше на лепнещи лапички сутринта. А той се измил и гледаше невинно - един вид - не съм аз направил белята  Crazy

Praynig Praynig

# 445
 и аз ще се моля котето да оздравее  Praynig

# 446
  • София
Tasha Дано се оправи по бързо Praynig Дръж ни в течение как е мацата. Малките са голями бонбончета  Heart Eyes
А как да ги научиш за тоалетната се изисква много търпение. Принципно майката трябва да им покаже, но тя след като е имала проблеми няма как да стане. Преди като имахме малки имахме същият проблем. По няколко пъти на ден ги слагахме в пясъка да ходят там докато им стана навик. Оставяш някое тяхно произведение вътре да помиришат, че точно там им е мястото.

`dessi А те никога не са виновни за нищо  Joy

# 447
  • на брега на морето
С цяло сърце се моля за Шара!

# 448
 Tasha, доно има късмет.
`dessi, моя любопитко редовно прави този номер. Всичко да се види и провери.

# 449
  • София
Tasha, стискам палци Шара да се оправи бързо! Малките са големи сладурчета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт