Любители на котки - тема 43

• 51 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Стискам Tasha  Praynig! Дано всичко да е наред!

# 406
Tasha много сладки котенца  Party, дано майка им скоро се оправи  Praynig
Наш котьо, не си харесва храната, купихме му еукануба, от най-скъпата и здравословна , а той не иска да я яде и салам не иска  newsm78 Вчера си хапна пилешка супа с малко надробен хляб  Laughing, преди това обикаля си купичката и иска нещо, мърка ми и все към хранта си отива  Thinking, злояд ли се очертава не знам, май и той е със специални изисквания към манджата като останалото домочадие  #Cussing out

# 407
Днес ще я заведа да и пуснат едни кръвни изследвания
И въпреки че няма сили, ако знаете каква грижовна майка е
Усамотява се да си поспи и ходи да си нагледа и котенцата си

# 408
Tasha, стискам палци да се възстанови маца! Това, че и вода не пие хич не е добре. Нали й вкарват нещо венозно поне? Нашата Цингарела, когато беше най-зле, кръвта й се беше сгъстила ужасно, с хиляди мъки успяха да изцедят две капки за изследвания и затова съм малко параноична. Ако не са започнали да я хранят венозно, настоявай.

# 409
  • София и Морето от време на време
Tasha, много сладки мъници.
Стискам и аз палци на мамата да се пребори. Съгласна съм, че трябва да я хранят венозно, за да може да има сили и енергия и да преодолее проблемите.  Praynig  Hug

# 410
Fiama преди малко се върнахме от ветеринара
Не успяха да и вземат кръв. Не успяха да вземат и две капки
Ветеринара смята че е силно възпаление на матката и яйчниците и може би ще се наложи операция
В същото време докато не закрепне малко не смее да я оперира, защото може да не издържи на операцията
За сега започнахме лечение с антибиотик за да закрепне малко
Днес се разчувствах малко повече и си поплаках от страх да не я загубим
Утре ще го коментирам това венозно захранване с ветеринара
А на твоята писана какво и имаше?

# 411
  • София
Tasha, как ще закрепне, като не се храни и не пие вода.

Не искам да те стряскам, но ако не я сложите на системи, боя се, че изходът може да е фатален.

# 412
Благодаря ви момичета
Утре ще говоря с ветиринаря да и включваме и система

# 413
Tasha, горкото коте!  А успяваш ли да и дадеш антибиотика, след като не приема храна и вода? Ако нищо не е яла и пила няколко дена, както писа, ми се струва много сериозно и не трябва да се чака до утре! Ако имаш възможност потърси и 2 мнение за лечението и. И аз мисля, че веднага трябва да се вкл. котката на системи. Стискам палци да се оправи!

# 414
  • София
Ако нищо не е яла и пила няколко дена, както писа, ми се струва много сериозно и не трябва да се чака до утре!

Подкрепям.

Миличка, недей чака.

# 415
Дано има сили да се пребори милата.
И аз мисля, че в случая може да е фатално да се чака до утре.
Заведете я при друг лекар. Второто мнение никога не е излишно.
Но това че не е пила и яла нищо няколко дни... Само по себе си то е достатъчно сериозно.

Стискам палци всичко да се оправи.  Praynig Praynig Praynig

# 416
  • София и Морето от време на време
Ако нищо не е яла и пила няколко дена, както писа, ми се струва много сериозно и не трябва да се чака до утре!

Подкрепям.

Миличка, недей чака.

И аз съм на мнение, че не трябва да се чака до утре. При такива ситуации всеки час и минута може да са решаващи за изхода на лечението и да не говорим за живота.
Когато кръвта е гъста, това води до много проблеми и затова е жизнено важно да започне да приема течности - било то през устата, ако не иска - задължително венозно.

# 417
  • Варна
Подкрепям.
Таша, по-добре не чакайте до утре, а веднага при друг вет за второ мнение. От кой град си и при кой лекар ходите?

# 418
  • София
Tasha , и аз съм на мнение , че не трябва да се чака...ако днес не е успял да изцеди и 2 капки кръв лекарят, как се очаква да укрепне за евентуална операция...
Потърси 2ро мнение ако имаш възможност, или настоявай за венозно хранене при същия вет.
Утре може да е много късно за съжаление...
Успех!

# 419
  • София
Здравейте и от мен. Не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Ето ни и нас, сигурно сте ни забравили.

и ако някой се нуждае от ботуши, моля да си избере

лоша е снимката, защото е правена с телефон, а и слънцето светеше.

Общи условия

Активация на акаунт