Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
ЧРД на Плами.
Много щастие и мерси за почерпката.

# 31
Героинята на Елена нещо е в застой,какво ли ще измислят,че да си покаже рогцата отново.От самото начало си е студена с дъщеря си,според мен не знае как да обича,някъде в миналото й има много студени родители или разбито сърце.

Не знам какъв и е проблема ,но си е просто кучка Laughing

# 32
едва ли тайната е свързана със затвора,той каза на Алекс че иска да поговорят за баща й, но това беше преди бившта му да му каже че Христо го е натопил и той да реши да остане

# 33
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Плами      bouquet   bouquet   bouquet

Не ви ли прави впечатление, че Боряна вече не говори с Ваня, освен в миналата серия, когато й се обади заради бележката. Дано е временно положение, иначе би било жалко за едно истинско приятелство.
И аз не мисля, че Чарли е баща на Алекс и дано не става така, а Камен да взема вече да се влюбва в другата, която и да е тя  Mr. Green Нека и Боряна разбере какво е да ти обърнат гръб заради друг, а ако е сестра й ще й бъде още по гадно  Twisted Evil

# 34
И според мен само Христо и Чарли знаят за кво става дума,дори и майката си няма хал хабер кво е станало за нея Чарли е черната оФца,а Христо доброто детенце...макар,че като са били малки сигурно е било обратнто щом е казвала на Христо:"Не ядосвай Чарли!" Thinking

Не е бил галеното детенце Чарли, по скоро е бил гамен и за това майката е предупреждавала Христо да не го ядосва- за да не си изпати от Чарли някой тупаник..... или нещо по- лошо....  Peace Peace Peace

# 35
Е, нали Атанасови крият роднинската връзка с Чарли за да не си съсипят репутацията пред обществото? Или бъркам.  newsm78 Той е бил в затвора за политическо убийство, а това не е никак добре за имиджа на Атанасов. Освен това него го е страх да не би Чарли да разбере, че той има пръст в това. Даже аз пък си мисля, че Атанасов е убиеца, но е натопил Чарли. Тайната не е ли, че Чарли е брат на Атанасов? Не го ли заплашваше, че това ще каже на Алекс?  newsm78

Здравейте! Щеше ми се отдавна да се включа в темичката, но все не ми остава  време.  bouquet

# 36
Raffaella Sanzio, специално от Алекс Христо крие и нещо друго освен това, че те са братя. И не мисля, че това нещо е, че той е натопил Чарли, защото Христо не знае, че Чарли знае, че той го е натопил. Така че нещото е нещо друго. Crazy Thinking

# 37
Обаче останах с впечатление, че го е страх Чарли точно това да не разбере. Може и друго да крие. Аз имам доста пропуски от втори сезон покрай детето и ми предстои да гледам всичко наново. За това и ви следя.  Blush

# 38
  • На брега на реката
И аз тук, много интересно при вас  Mr. Green
Аз си разсъждавам за Чарли - може да се срамуват от него, защото той сам призна пред Алекс, че има дребни кражби...не се сещам точно думите му. Но пак не ми се струва достатъчно.
За евентуалната сестра на Боряна - защо не представиха такъв персонаж още когато "убиха" Димитър. Нали са сестри, да я подкрепи в болката й  newsm78 Сега ей така да я вмъкнат, ми се струва прекалено нагласено.
Валя и Бубето си бяха дружи и Димитър като беше жив. Много странно, че не поддържат връзка. Много ме забавляваха лафовете на Валя, сега определено ми липсват.
Искрено се надявам да не омажат персонажа на Калин с това убийство. Много сапунено не е на хубаво  Rolling Eyes

# 39
Raffaella Sanzio, специално от Алекс Христо крие и нещо друго освен това, че те са братя. И не мисля, че това нещо е, че той е натопил Чарли, защото Христо не знае, че Чарли знае, че той го е натопил. Така че нещото е нещо друго. Crazy Thinking

Бейби много ти е ясно обяснението. Той не знае, че другия знае, така, че това нещо е друго нещо.  Mr. Green
А за Боряна и Ваня нормално е Бубето да я избягва, защото знае, че приятелката й веднага ще почне да й мели на главата как е могла да зареже Калин, след като го обича и да се върне при баща му.  Tired

# 40
Pupinka, жената на Ставрев е Ваня. Peace
Е Чеб, разбра ме какво искам да кажа. Mr. Green Laughing

# 41
Разбира се. Бъзикам се само.  Hug

# 42
И аз тук, много интересно при вас  Mr. Green

За евентуалната сестра на Боряна - защо не представиха такъв персонаж още когато "убиха" Димитър. Нали са сестри, да я подкрепи в болката й  newsm78 Сега ей така да я вмъкнат, ми се струва прекалено нагласено.

Сестрата на Боряна е изчезнала преди много години, още когато са били момичета и Бубето не знае какво се е случило с нея  Thinking Това е според книгата на Ваня Щерева  Peace

# 43
  • На брега на реката
А книга не съм чела, значи няма да е съвсем нагласено  Mr. Green
Ваня беее  ooooh! Къде блея??

# 44
така е, и според мен избягва Ваня защото Ваня ще я пита за неща, които не иска да говори, или не може, както след  отвличането на Дани я избягваше, а и сега тя е в другия МОЛ, и Ставрев и Камен са приятели, видиш ли на Димитър може да не му хареса, забелязвате ли как избягва да го дразни и все гледа да е мила, а всъщност като наближи срещата с Камен само за да не мисли че иска да е там рисуваше и се правеше че работи... Димитър яко и прави капани не и вярва, следи я, според мен нарочно така изпрати поканата и очакваше тя това да си помисли ... познава я човека, и явно знае слабите й места, а за сестра й, те май не поддържат връзка, нали в книгата е пишело че се надява и тя да е срещнала някой "добър" човек, не знае нищо, и ако сега се появи ще е изненада и за нея.

Общи условия

Активация на акаунт