Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Ето мее, кърмим сееее  newsm44 С изкуствени зърна, но все пак е нещо, надявам се и тях да ги махнем скоро. Май почнаха и коликите, но какво да правим. Днес спа много добре, да видим нощеска дали ще сме пак на черешата  Crazy Разказчето дано утре имам възможност да го напиша, че сега се събужда и ще бъда прекъсната  Simple Smile
Диде, малката е страхотна  Hug
Хайде, чакаме новини за още бебета, целувкиии

# 136
Siiu, мерси за слинга аз питах!

Цвети, знаех си че ще се справиш. Иска се малко търпение и всичко ще е наред. Peace Peace Peace

# 137
Благодаря за посрещането  bouquet

Честито на всички мами, които са родили....бързо възстановяване и много да си гушкат малките съкровища smile3504

Аз все по-трудно се движа(защо така  Thinking), а уж казват, че в последните 10-14дни имало прилив на енергия..та ще я чакам, и едни гадни настроения ме гонят  ooooh!
искам да раждаааааааааам

# 138
  • Canada
Ето мее, кърмим сееее  newsm44

Бравоооо! Hug Вярвай, че постепенно ще се наместят нещата, ще се нагодите с Мишел и всичко ще е ОК! Hug Гледай да си почиваш колкото се може повече, приемай всякаква предлагана ти помощ с цел да си освободиш време за теб и бебето. Hug

Големи са хубавици Ели и Мишел, да. Heart Eyes

ZStamenkova, в коя част на острова си? Аз съм в западната. Хайде да се запознаем на живо, ако искаш. Къде ще раждаш?

# 139
November Rain, ще раждам в St.Mary, аз съм в St.Leonard  Wink
Съгласна съм да се видим, супер Flutter

# 140
Аз започвам да си мисля, че тоя моя доктор се е объркал с това 2см. разкритие, защото както ви казах, нямам никакво намерение да раждам скоро Simple Smile
Звездичка, не знам това дали го писах тук, за движението на плода, надявам се да не се повторя, но ще го напиша за твое успокоение. Значи, ако започнеш да се притесняваш, че не си чувствала бебето дълго време, което обикновено се дължи на факта, че си забравила (поне при мен е така:)) изпиваш една чаша сок, лягаш на лявата си страна и броиш движенията на плода. За един час трябва да усетиш пяоне десет мърдания, може да ги направи в първите 10мин., може и час да му трябва.

# 141
момичета,идвам с голяма новина:) снощи в 20.30 часа флъфи е родила своето синче,което засега има две възможни имена.аз ги знам,но няма да кажа,защото по-добре като решат кое от двете да му дадат тя сама да си каже:) бебето е 48 см високо и тежи 3430 гр. раждането е било  малко бъгаво и са го извадили с форцепс и вакуум,а флъфи се е здобила и със шевове за разкош,но всичко е наред сега! после ще ми се обади по тел. да каже нещо повече:)
флъфи,честито и тук!

цвети,много се радвам! така е в началото.трудно и с помагалки:)и аз бях понякога със силиконки:) Hug

# 142
  • Германия
уууууууррррррррррррррраааааааааааааа

# 143
    Бебеееееееее Party
    Флъфи, честито! Да сте много,много щастливи и здрави!

Искам и аз вече Crossing Arms

# 144
Браво на флъфииии, да им е много здрав момъка и много щастие да им донесе  Hug Hug Hug

Terminator мен ми почнаха контракциите като казах, че на 19 не ми се ражда  Whistling
Отивам сега да хапна, после ако бебка е така добра да поспи ще почвам разказа  Hug

# 145
честито на флъфи!   bouquet Да им е живо и здраво и да ги радва много!
Още едно разказче да чакаме значи Simple Smile А скоро и още много май.

Аз да се оплача още повръщам, честно писна ми....докога? Превърнах се в една мърморана и кривотия, кога ще започна да се наслаждавам на бременноста си както трябва незнам.

# 146

Цитат
Аз да се оплача още повръщам, честно писна ми....докога? Превърнах се в една мърморана и кривотия, кога ще започна да се наслаждавам на бременноста си както трябва незнам.
      Не много сладки бисквити,солети, много вода, а на мен лично ми помагаше и сладолед, но от тези, които се водят замразени сокове(без сметана, шоколад и т.н).

# 147
  • Edinburgh-UK
Аз  преди малко се пробудих и влизам веднага да погледна какво става тука  и какво виждам  имаме си ново бебе,суперррр
Флъфи честито момченце мила.Да ви е жив и здрав!!Бързо възстановяване и те чакаме със снимки
Цвети радвам се лека полека нещата се нормализират,и  Heart Eyes за малката Мишел. Hug

# 148
  • Edinburgh-UK
звезди хайде разпиши  се ?кой ще е вестителя? Hug
Момичета отивам да похапна и излизам на разходка по-късно ще се включа пак. Hug

# 149
  • Eemnes, NL
Честит син Флъфи - хиляди щастливи мигове заедно, дълъг и щастлив живот, а на мама бързо възстановяване! Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт