Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 450
  • 732
  •   1
Отговори
# 120

Пу-пу сладурана! Какви сладки бузки има! Heart Eyes
 Как върви кърменето? Hug

Вчера след гинеколога, като каза, че мърдането на бебето е нах-важно... И аз като се вторачих в това. Моят бебшок реши цяла вечер да мързелува и аз пак се вкарах във филм( това хормоните като те заблъскат - гадна работа). Колкото пъти се събудя, все го побутвам и му говоря да си размърда д-то, че ме притеснява и преди малко ми го върна тъпкано. Crazy Joy

tsvelichkova
 ще мине и замине, само постискай малко зъби  Hug

# 121
  • Edinburgh-UK
Добро утро тумбачета!
Диде малката Ели е голяма сладурана,много красиво бебче е .да ви е жива и здрава  Hug  bouquet
Цвети видях Мишел голяма е красавица,прилича на тебе,ще и изям бузките. Hug  bouquet дано бързо влезите в ритам и проблемите с кърменето да се решат. Heart Eyes
мари  Hug за твоята дъщеричка
flufffy хайде май скоро ще е момента,усещам аз  Praynig Hug
маритке да наминаваш да ни наблюдаваш нас,че ще ни е скучно без тебе.когато имаш време пиши  Hug за Алето
Terminator стискай кълките докато минат курса  Hug
звезди не се претиснявай всичко ще е наред,щом не е реагирал доки значи това задържане при тебе е нормално. Hugнали било нормално да се задържа вода по време на бременност.
mimkis разписвай се по-често  Hug
November Rain  браво че плацентата се е дигнала  Hug

на мене момичета сутрин ръцете ми са изтръпнали и имам чувство че ме побиват  иглички в пръстите,но не боли,сигурно е нормално.излизам навънка до по-късно   bouquet

# 122
  • Edinburgh-UK
звезди нали уж било нормално като му стане тясно на бебо да мърда по рядко.например вчера бебо беше много кротичък а тази сутрин доста се дупи обаче сега пак се укроти.нали им ставало тясно,не мога да ги разбера тези доктори.. Rolling Eyesкак да мърда много като им е тясно

# 123
звезди нали уж било нормално като му стане тясно на бебо да мърда по рядко.например вчера бебо беше много кротичък а тази сутрин доста се дупи обаче сега пак се укроти.нали им ставало тясно,не мога да ги разбера тези доктори.. Rolling Eyesкак да мърда много като им е тясно

Да и то даже много нежно се мърда. Чак ми става мило. Преди коремът ми на земетръсна зона приличаше, щом почне да се протяга. А сега някак нежно  и плавно... Flutter

# 124
светле,ще хвърлям по едно око,но като гледам и ти не си далече от другата тема:) а за мърдането май е различно.Алето мърдаше до последно много.направо ме къртеше (ма аз родих две седмици преди термин да напомня).

# 125
Ааааа Маритка,не така де..наминавай да си чешем езиците отвреме навреме....какво се опитваш да ни заменяш с други теми?! Rolling Eyes

# 126
  • Eemnes, NL

Пу-пу сладурана! Какви сладки бузки има! Heart Eyes
 Как върви кърменето? Hug

Вчера след гинеколога, като каза, че мърдането на бебето е нах-важно... И аз като се вторачих в това. Моят бебшок реши цяла вечер да мързелува и аз пак се вкарах във филм( това хормоните като те заблъскат - гадна работа). Колкото пъти се събудя, все го побутвам и му говоря да си размърда д-то, че ме притеснява и преди малко ми го върна тъпкано. Crazy Joy

tsvelichkova
 ще мине и замине, само постискай малко зъби  Hug
Кърменето - покрай операцията ми имам по малко кърма, но изцеждам, отвреме на време я кърмя, и допълвам със шише, но тя и от гърдата не се отказва. Засега и трите - не ми е никакъв проблем и изчаквам да видим кое ще остане в крайна сметка, но не правя драма от това. Simple Smile

# 127
  • Edinburgh-UK
Диде радвам се че сте добре.много целувки за Ели  Heart Eyes
Мариткеаааааа имам още време,още имам да пазарувам,тези дни ще вземем количката,не съм подредила,изчистила,нищо не съм подготвила,нека си седи на топличко  Hugа и как искам да е стрелец ама не зависи от мене.
звездии при мене много нежно се мърда малчо,само сутрин е по-игрив Hugявно вече му е тясно

# 128
Ааааа Маритка,не така де..наминавай да си чешем езиците отвреме навреме....какво се опитваш да ни заменяш с други теми?! Rolling Eyes

ами колкото мога! я виж на колко м ие детето,а аз и боби още висим тука:) много пишете и немога да ви следя.иначе така през куп за грош мога да наминавам,ама много адекватно май няма да е писанието ми:) започвам да с еосвестям аз и да излизам от апатията и уединението с детето тук,ще тръгваме и на плуване скоро,работа може да почна...ще ми стане много натопорчено:)

иначе светле ти пък защо искаш да е стрелец? аз съм такова животно и вервай ми не съм лесна.нито лесно дете бях,нито тийнейджър,нито съм толкова лесен партньор.иначе ставам за ахо-иху и лайф:) мъжете стрелци са добрички мисля.бившия ми беше такъв.той пък беше супер честно казано като човек,баща и изобщо с мен и детето,но беше слабохарактерен и неудачник плюс пиянде Mr. Green

айде да ви се похваля и на вас.купихме тази люлка http://www.ricardo.ch/kaufen/kind-und-baby/babypflege-und-zubeho … ch/v/an621915948/ и детето не мърда в нея..даже спа.ох дано по-дълго време му е интересна,че да рахатисам малко или по-точно ръцете и краката ми:)

# 129
Здравейте момичета, ще сепробвам да ви изчета, ама много сте изписали.
Тази седмица съм все с гости, искат да виждат Нико. Освен това, много реве това дете, снощи съм спала от 3 до 5.
Днес цял ден мрънк и все на гърда иска, аз вече не издържам. Ще излизам с приятелки на италианско и се цедих до сега, ама то сложна работа.
Дано устиска с толкова малко, ако не да му дадат адапте, щото...и аз съм човек.  Mr. Green

Стерче, много е хубава Ели!

Цвети, аз дори съм пропуснала че секцио си родила. Защо се наложи? Къде е разказчето?
Малката е голям бонбон, такава бузанка готина! А ти опитвай да почиваш, когато можеш.
Тъй е за съжаление, аз с Мила много се бях скапала и изнервила. Сега дали защото очаквах и по-леко го приемам безсънието.

Звезди, хайде вече сме в скорпиона и спокойно можеш да раждаш.
Има ли някакви признаци или още не?

# 130
  • Edinburgh-UK
маритке ами всичките мъже скорпиони който познавам са едни чешити, затова не ми се иска да е скорпионче,нещо съм се настройла отрицателно към тази зодия,ама нали знаеш зодията не прави човека.честита покупка и дано на Алето много да му хареса и  Heart Eyes за него
Мила да не би да има колики Нико?Когато имаш време много ще се радваме да качиш някоя нова снимка на Нико да му се нарадваме. Hug

# 131
Иначе за окситоцина след раждане newsm78 и аз не си го обяснявам.

След раждането пускат окситоцин за по-бързо раждане на плацентата.

Дами, да не ви плаша, но Siiu, например, ходи с разкритие един месец и накрая преноси  Laughing

# 132
Момичета, много  ми липсвате, но цирка ни е пълен.Малката има едни периоди на откачация, който са по полвин денонощие  Crazy понякога, та откачаме и двамата с мъжо. Дано скоро се стабилизира, ако не пишете ме щета  Crazy Нощеска крещях по мъжо няма да спиш, ще я гледаш непрекъснато, после съжалих всички, имащи деца на земята. Сега драмата ми е, че след като се обезводних от два дена от рев, що нямам аз кърма. Сага пък като ми дойде и стана още по страшно. Ще го опиша обаче, в отчетната и ще ви го копна, ако ви се чете, че не съм спала пак и се надявам на 15 мин поне...Дано скоро ни се решат проблемите и имам време да ви чета. Разказчето ще дойде мишелка като прецени, дано е днес утре, че нали съм подробна. Само да ви кажа, няма страшно, стига да е с епидурална  Laughing И секциото не е старшно, въпреки, че много ми е гадно, че ми се наложи, чувствам се като изпразнена торба  Cry Целувкиииии Hug Hug Hug Ето ми проблема  Crazy
  Към консултантите по кърмене.Съжелявам, че  сигурно ще повторя въпросите за 1000-ден път, но нямам никаква възможност за чета сега, не съм спала от раждането повече от полвин час  Crazy В болницата изобщо за 3 дена и коластра почти не ми тръгна, въпреки огромното усилие на всички, то не бяха помпи, ръчно изтискване, събиране на капки със спринцовки, кожа до кожа, но не та не-Нищо. Аз ревах като магаре една нощ и се съгласих да даваме АМ на беба, преди това беше на донор мляко от чашка. И вчера чудо, като се прибрах, като ми се надуха гърдите, на камък и буци са ми и с много мляко. Но съм с много плоски зърна, а така надути още повече изчезнаха. Пробвах я малката, хич не се и заинтересува, върти се, реве, голяма истерия. Цяла нощ е така и АМ не иска да яде, много се изнерви. Купи мъж ми зеле и изкуствени зърна, правих си компреси, горещи душове, изпомпвам по малко, но съм на буци и боли. Беба сутринта 3  часа я мъчих със зърната, без тях, пози сменях, какво ли не, дръпна малко от зърната, но не се наяде. Пак много я изнервих и накрая и дадох АМ с шише, колкото и да не ми се искаше, просто и аз нямам сили. Ще продължавам да я мъча с тези зърна, но тя хич не и идва и на акъл да суче. Отваря си остата и чака. Държа я гладна много, да вземе да се сети, но не  Sad Варянта със изцеждането ли ми остава само  Sad Съжалявам, че пиша хаотично, но мозък не ми остана....
Цвети,
Не съм консултант по кърмене, но от опит ще ти препоръчам:
Трябва да се успокоиш и да повярваш, че ти си най доброто за твоето дете и в момента си всичко за него. Спри да даваш АМ ако искаш да кърмиш. Бебето се обърква от биберона.
Преди кърмене направи горещ душ, за да тръгне лесно кърмата и изцеди съвсем малко да не са толкова пълни и твърди гърдите и да може беба да захапе.
След кърмене ако са ти горещи гърдите и имаш буци си прави компреси със студена извара много помагат. Зелето също е добре, може да ги редуваш. Това с препълването в най-общия случай трае два три дни и после може да имаш пак повече кърма, но поне няма да се чувстваш все едно ще се пръснат гърдите ти.
Айде успех и дано да се включат и консултантките и те с някои съвети.
А за плаченето и истериите само мога да кажа, че трябва да се примириш със тях и да използваш всяка минутка да спиш. На нас нищо не ни помагаше за рева, просто трябва да си изреве дозата за деня и това е.
И накрая спокойствие, спокойствие и повярвай в себе си, че можеш да се справиш. Hug Hug Hug

# 133
Момичета не ми остава много свободно време напоследък и затова по-редко наминавам... Видях снимчици на малките госпожици и много им се радвах, големи сладурани са, Ели много ми напомня на Лийчето като новородена  Heart Eyes
Някой ме пита за слинга с халки (имам бегъл спомен) ето тук как да си го направите сами (супер елементарно е) http://missby.wordpress.com/2010/05/12/no-sew-ring-sling/
Халки има ето тук http://www.babygerecht.de/product_info.php/info/p69_Rings-for-ri … ---aluminium.html но не знам дали не е само за ДЕ
 Hug за всички

# 134
Може ли и на мен потребител и паролка за албумчето  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт