Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 428
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Мацки,искам да ви поздравя с една много силна песен...особено за тези,които очакват момченца...
http://www.youtube.com/watch?v=RpBnpIBc97Q&feature=related

# 91
Звезди, ти ли я даде тази рецепта за банановия сладкиш? Някой я пусна тука и аз реших да го направя, ама нещо май не сполучих - отвън адски вкусен, но отвътре стои по-мокър някакъв, за 2 път през живота ми се случва да не ми се поличу сладкиш - чудя се така ли трябва да стане или нещо с пропорциите не беше наред  newsm78 newsm78 newsm78 Аз сложих 5 банана, та дали не е от това, мног о странно и много ме е яд, не че така не е вкусен, ама не ми се струва редно да е такъв пък  newsm78

От гъби и басейни и мен ме е шубе, че ги хващам много лесно, а иначе - ей, го къде ми е басейнът - под носа, ама ме е шубе... Пък и вече се чувствам дебела и отекла да развявам меса там  hahaha

За стриите - на мен никога не са ми се появявали лилали стрии! По всички правила, първо ти излизат лилави, после стават бели. Да, ама не - при мен винаги са се получавали направи бели - ходи и разбери  Thinking

# 92
Герчи, мерси за поздрава  Hug Аз Слави Трифонов не мога да го понасяяяяяям, ама жестът е важен   bouquet  Вие какво направихте с квартирата???  И няма ли да сложиш една снимка в албума, да те видим? Simple Smile

# 93
fleur Simple Smile,той текста е много силен..за мен не е важно кой пее,а какво пее....Снимки много не ми се слагат,защото сега като съм напълняла с близо 40 кг. и ми е някакси некомфортно..може и да се реша де.. Sunglasses

# 94
Fleur аз бях пуснала наскоро един бананов сладкиш - основата беше от карамелизирана вода и резенчета банани. Това ли си пробвала? Аз го правех за първи път и останах разочарована също. Сложих 3 банана в самата смес иначе. Но резултатът беше същия като твоя. Плюс че ми беше толкова сладък, че изядох макс едно парче, мъжът ми не го погледна изобщо, поседя няколко дни без никой да проявява интерес и вчера го изхвърлих - буквално целия!

А за стриите - аз сега превантивно се мажа с Bio Oil, много са доволни масово от него. Ще видим какво ще стане. Нали знаете, че трябва и няколко месеца след раждането да се мажете, докато се стегне кожата? Особено гърдите, докато кърмите.

Добавка за басейните Simple Smile И аз съм чувала, че се слага тампон, но ми изглежда още по-вероятно тогава нещо да се лепне Simple Smile Аз гъби лекувам с години и няма оправяне, като хронично заболяване са при мен. Затова ще наблегна на друг спорт. С йогата съм скарана, по принцип не съм гъвкава, въпреки че съм висока и слаба, не ми се отдава. До преди да збременея тренирах много интензивно вкъщи и мога да предложа вариант за след раждане - за 2 месеца свалих 6кг, с които се борех с години. Ще си купя фитбол и ще подскачам на него  засега animal085

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 17:55 от LadyDiDi

# 95
Аз сега си разгледах по-обстойно корема и си намерих стрии, не много забележими, но много дълги линии Cry
Ако ви се хапва непременно сладкиш с банани да ви дам рецептата на един бананов кекс, който знам. Не е нещо особено, но на мен винаги ми се получава, а не съм кой знае каква домакиня.

# 96
LadyDidi,  не е това рецептата, която правих, някой беше пуснал линк към тема за рецепти преди няколко страници. Но явно резултатът е същият Wink Мисля си - повече брашно и по-малко банани явно трябва  newsm78  Флъфиииииии, давай рецептата, умирам да готвя и сега ме трови отвътре тоз сладкиш такъв недоизкусурен  Mr. Green  bouquet

# 97
Бананов кекс
Продукти: 3 презрели банана, 2 яйца, 1 ч.ч. кафява захар, 1/2 ч.ч.олио, 1 ч.ч. смлени орехи, 1/2 ч.ч. брашно, 2 ч.л.канела, 1 ч.л.сода бикарбонат, 1 ч.л.бакпулвер
Всичко се намачква, не се използва миксер като се намачкват първо бананите, а после се добавят останалите продукти, брашното и набухвателите най-накрая. Пече се 40 мин в предварително загрята фурна.

# 98
Мацки,искам да ви поздравя с една много силна песен...особено за тези,които очакват момченца...
http://www.youtube.com/watch?v=RpBnpIBc97Q&feature=related

Признавам две неща - разплака ме Първо, а после разбрах, че трябва да си родила, за да се замислиш над текста...явно три месеца след раждането още ме държат хормони яко Wink

# 99
fleur - и тук инжекцията за Rh(-) я слагат независимо дали имаш или нямаш антитела, а теста за диабет е задължителен. Тайничко завиждам на английските мами, че си хапват мамини манджички и роднинините могат да ги навестяват честичко. Ние май ще си се справяме сами - то много сложно става - първо, че е далече, второ че е скъпо, трето визи трябват и накрая 20 часа по летища и самолети и вече никой не иска. Още не ме е хванала паниката, макар че това ще ни е първо бебче, но пък имам приятелки с бебета, които ще помагат.
За плуването - аз редовно си плувах почти всеки ден до сега, че вече стана хладно, а басейна е открит, но засега нищо не ме е хващало. Много добре ми действаше раздвижването - сега само разходки от време на време. През деня като се позардвижа се чувствам добре, но спането е кофти - много въртене и сутрин всичко от главата на долу ме боли  Simple Smile, а още доста време има.

# 100
Ето нииии, качвам снимки на бузанкова сега. Вече се прибрахме, малката е страшна, не съм спала от миналата година  Crazy Но не се оплаквам де. Два дена рева в болницата, че ни коластра, ни кърма имах, измъчиха се всички консултанти на планетата с нас, но преди малко ми се появиха 5 капки и съм на седмото небе, сега продължавам с процедурите, а утре ще разказвам. Като цяло съм много доволна от болницата, щастлива с бебка и много ви благодаря, сега като четох поздравите и всичко пак ревнах  Hug Hug Hug Дано от утре съм по-редовна  Crazy

# 101
Величкова, ами аз не виждам снимки, къде точно си ги качила. Браво за кърмата, ще се появи, няма къде да ходи.   bouquet
Аз също да се включа по темата с басейните, и аз редовно си се плациках, но понеже не знаех, че мога да хвана гъби, та затова и не съм хващала Wink. Иначе аз горещо препоръчвам басейните (въпреки че ако аз бях хипер предразположена към гъби и аз не бих рискувала).
Днес бях на лекар, имам разкрите почти 2 см, а аз бях готова да се обзалагам, че нямам никакво. Говорихме с док, той така на око ме погледна и каза-споко бебето едва ли ще е мн голямо Simple Smile много съм доволна, но си давам сметка, че това са глупости Simple Smile. Иначе за раждането, каза едва ли ще изкарам до заветната за мен дата 23-ти ноември. Даде ми още три седмици, аз обаче му казах, че точно след 3 седмици сме на курс и не може той се нави да поотложи Simple Smile))))))))) Та похилихме се с две думи. Бебето вече се било разположило в позиция удобна за логаритмуване-демек с главата надолу е.
Искам да попитам Звездичка или запознатите момичета с естественото раждане, понеже аз се пазаря с доктора да не ми слагат окситоцин, но той каза, че след 3 часа с изтекли води, ако не тръгне никаква родова дейност, ще сложи окситоцин, това нормално ли е? Каза иначе рискуваме бебето ...абе енщо да му стане там. Малко не ме кефи доктора ми, че не се съгласява с всичко с мен, ама .....трети лекар да сменям вече ще е смешно, а и на този му харесвам, че много много не се втилясва.

# 102
Цветиииии,
добре завърнала се. Hug Толкова много се развълнувах от твоето раждане. За кърмата не се притеснявай, ще тръгне и повечко. Хайде като имаш време да разкажеш повече за раждането. И аз не можах да видя снимките на твоята бузанка, но съм сигурна, че е невероятна красавица. С дрешките, които показваше ли я изписаха? Нямам търпение да ви видя.
Терминатор, честито ти разкритие, ти май може и да ме изпревариш.

# 103
А не така Флъфи  Naughty, нямам никакво намерение да те изпреварвам.
Само да ви попитам, аз по принцип съм 99,9% сигурна, че е нормално, ама съвсем леко(ама много леко)прокървих след прегледа, та нормално е нали Simple Smile
Иначе за стриите, и аз още нямам. Обаче в отчетната тема също чета, че много мами, с първата бременност нямали стрии, а сега се нацепили. Явно с втората ..абе де да знам. Иначе това Био-ойл, някой го спомена, и тук много го рекламират.

# 104
Терминатор, нормално е да прокървиш след прегледа, не се притеснявай. Ако спре кървенето до утре значи всично е наред.
На мен май ми се привиждат тези стрии, сега сякаш не ги виждам вече, може и от лежането да са ми били тези линийки Laughing
Аз иначе се мажа с олиото на Веледа, вече не знам коя поред бутилка унищожавам.
Цвети, видях я твоята малка мишка. Много е сладка и определено мога да кажа, че ми прилича на теб. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт