ЖЕНАТА ЛЪВ - 40 ЧАСТ

• 18 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Аз гости имах до сега. За туй по това време.  Crazy
А бе момичета вии хубаво при Стефка, ама на Стефка стаичката малка, къде ще ви дене толкоз народ, по закачалките в гардероба ли ще ви реди. Има си една стая момичето. Не цял апартамент. Заформете уговорката за кръчма и се уговорете още от Софията кой ще пие и кой ще кара. Та да може и Стеф да се повесели, а не да се съобразява веднъж с къщните и втори път с вас.   Mr. Green

# 361
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bouquet

Добро утро и лек ден.

# 362
  • София
Добро утро  Hug!
Теди, твоето голямо момче ли беше Митко  Blush? Честит празник, да носи името си с гордост!   bouquet

# 363
Добро утро  Hug
Брат ми е Димитър и за това да почерпя днес.  Flutter

Честито и на всички останали именници и майки на именници. Да са живи и здрави.            bouquet

# 364
Добро утро! Hug

Честито и от мен на всички именяци и близките им! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Да се отчета за времето, че е скапано днес Close.

# 365
Поли важно е какво е времето вътре в теб, както се пееше в една песен.  Flutter

# 366
  • София
Чеб, честит празник на брат ти   bouquet!
Пол, и тук е смотано. Пак вали.

# 367
Честит празник! Да са живи и здрави всички, които имат повод (пък и тези без повод  Mr. Green)

Чеб, честит празник на братчето ти!

Тедиии, здраве и късмет на Димитър.  Hug Hug

Джулс, аз ще карам и няма да пия и без туй това ми е съдбата. Ся останА въпроса с кръчмата, ама него Стеф ще го уреди  Mr. Green А сега да ви видя, уредено е всичко и няма мъдане  Joy

Остава и Стеф да разбере защо ще ходим в Пловдив  hahaha

Аз излизам и ще мина по-късно, отивам на срещаааааа и съм  afwitch а днес е едва вторник.

Hug Hug Hug Hug

# 368
Поли важно е какво е времето вътре в теб, както се пееше в една песен.  Flutter

Тъй, тъй Twisted Evil. Ама не можем да излезем с малкия, пък то това ни е развлечението на нас Confused. Сега ще трябва да стоя цял ден на компютъра /жива да ме оревете Mr. Green/, а той да гледа детски филмчета. Трябва да ходим на изследване за глисти, но май ще оставим за утре, че съм с Джулкиния проблем Mr. Green.

Вени, тук е валяло, сутрина имаше голяма мъгла Thinking

# 369
Мерси за пожеланията момичета.  Hug
Поли то и вътре можеш да му намериш занимание на детенце. Ние с племеницата ми на какви ли не игри сме играли.Колко ти е голям дечко?  Thinking
Щом Джуджи ще кара, сега топката е в полето на Стеф, да каже в коя кръчма ще ви закара, за да се напие останалата част от софийския екипаж.  Joy

# 370
Пол, в Сф е същото времето и дъжд валя цяла нощ и сега мъгливо и тъмно. И очаквам пак да завали.

А защо ще водиш дребния за глисти не е ли само с акото и го носиш в лабораторията и там си го изследват.

# 371
Ами ако са си сами с дечко. Няма как да го остави вкъщи сам и да ходи да му носи проба за изследване.  Flutter
Сега се сетих, че днес е и празник на всички строители. Ако има такива тук да се чувстват поздравени.         bouquet

# 372
Ами ако са си сами с дечко. Няма как да го остави вкъщи сам и да ходи да му носи проба за изследване.  Flutter

Ами то може от предния ден да се вземе и на следващата сутрин някой да го занесе, но незная какво искат. Пол ще каже, защото може да са измислили нещо различно.

Сега се сетих, че днес е и празник на всички строители. Ако има такива тук да се чувстват поздравени.         bouquet

bowuu bowuu bowuu Мерси мерси, чувствам се поздравена.

# 373
О, Джуджи, ми да ти е честит професионалният празник тогава!  bouquet Flutter

По принцип знам, че се носи ако. Обаче нас ни пращат да му вземат направо от дупето. Даянка сме я водили като щеше да почва ДГ и и лепиха едно като тиксо Mr. Green, сложено на стъкълце, и така. Не знам каква е разликата между двете изследвания newsm78.
Праща ни кожният, за да изключим разни бактерии.

Румче, на 2 години е. Ама твърде не чува петлите Crazy. Предпочита да се занимава сам с нещо, или просто да беснее Twisted Evil.

# 374
Честито и от мен на всички празнуващи днес.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт