ЖЕНАТА ЛЪВ - 40 ЧАСТ

• 18 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
Добро утро! Hug

Люско, ти на коя дата си? Щото много си приличаме по написаното от теб, без яденето Crazy.
Джулке, ко прайш по цял ден, кат' не си у форума? Thinking Или ходиш по други теми, пък тук - не box....

Пожелавам ви много хубав и слънчев ден!  Nature Sunny
август 21 , зачекнала съм малко от Девите

# 211
Дано Вени като си отвори очичките, да те добави на първа страничка, че на мен ми е твърде сложно Crazy.
Абе аз казах ли ви, че ми е счупена кафе-машината Thinking? Пак!!! smile3511

# 212
  • Балчик
Дано Вени като си отвори очичките, да те добави на първа страничка, че на мен ми е твърде сложно Crazy.
еее , че заповядай   Coffee
а аз се оплаквам , че днес ме е подлепил цистита , боли и боли , чакам мъж ми да се пробуди и да ходи до аптеката , но не знам дали ще може да ми вземи ципрофлоксацин без рецепта , само от това намирам облекчение .

# 213
Ух, гадно е това с цистита, чувала съм Sad. Казвали са ми да се сяда в леген с отвара от смрадлика. Да се седи дълго. Наистина имало ефект Rolling Eyes

# 214
  • София
Добро утро!
Поли, за да добавя спондж бобчето на първа страница, трябва да ти хакна акаунта  Laughing!
Стефи, психотрилърче, а  newsm78? В темата за трилърите (нали я знаеш?) скоро писахме за филми, които са ни в топ-а, можеш да я разгледаш. Иначе ето един бърз списък - Седем, поредицата за Ханибал Лектър, Целуни момичетата, Dial M for a murder на Хичкок (ти ще го оцениш  Wink) или съвременната му версия Перфектно убийство.

# 215
Аз след раждането направих цистит и да кажа, че пих Цистин (на Хималая), то си е на растителна основа, че и си кърмех, но за 2 дни го преборих, иначе се пие поне 5-7 дни (3 пъти по 2).
Въобще нали си тача повече природната медицина и има илачи дето с тях можеш да пропуснеш някои силни и натоварваци лекарства.

Стефче, то си има и студ (сутрин), но по обедно време си е меко и приятно за разходки. Пък да висим вкъщи, веднагически ще изскочат 100 неща за вършене - чистене, готвене, подреждане. Ама туй и привечер може да се направи, а сега да нападаме слънчицето  Simple Smile

# 216
Dial M for a murder на Хичкок (ти ще го оцениш  Wink) или съвременната му версия Перфектно убийство.

ДобрЮтро.
Венка, ам от тия де ми ги написа, май само това на Хичкок не съм гледала. Би ли ми дала линк към темата, че не мога да я намеря?

Миленче, ами тогава възползвай се от последните хубави дни. Казват, че от понеделник нататък се връщат дъждовете

# 217
...Поли, за да добавя спондж бобчето на първа страница, трябва да ти хакна акаунта  Laughing!...

hahaha
Ми да се бях сетила, че само аз мога да си редактирам поста smile3555
Айде после като имам повече време, че сега ще излизам и аз по слънцето Flutter.

# 218
  • София
Стеф, ето линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524097.0. В първото мнение има и линк към един блог, който момичетата направиха, там можеш да разгледаш филми по категории, да си избереш и да си свалиш  Peace. Аз сигурно се повтарям, но ако не си гледала Животът на Дейвид Гейл, можеш да пробваш и него. Не е типичен трилър, но е много интересен филм  Peace.

# 219

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За цистит това за седенето в смрадлика и аз съм го правила.Помага! Все едно в какво ще седнеш топло-помага!
Пиенето на яай от царевична коса също помага,но трябва да се пие продължително....

Дано да се съвземеш бързо,че е много гадна болката... Hug Hug Hug

# 220
Добро Утро!
Тедииии, да ти е живо и здраво сладкото Алексче. Много подаръци и щастливо детство.   newsm59 newsm59 newsm59

# 221
  • София
Теди, честит празник на малкият мъж   bouquet! Жела му здраве и усмихнати детски години!

# 222
Ооооо, имаме си рожденник днес Crazy.

Тедко, да ти е живо и здраво малкото мъжленце! Пожелавам му безгрижно и щастливо детство! Hug Hug Hug

# 223
Джулке, ко прайш по цял ден, кат' не си у форума? Thinking Или ходиш по други теми, пък тук - не box....

Никъде не ходя, Полке.
Опитвам се да се намеря, ма нещо не мога.  Confused
Чувствам се като изгубена в превода.
Май кукувиците в главата ми вече не издържат на напрежението. ooooh!
Но нищо, ще изгрее пак слънце и на моята улица.

Хубав ден и на вас!
  Hug

# 224
 bdbaloni    bouquet  Теди, Честит Рожден Ден на порасналият мъж. Да е жив здрав и всички около него   bouquet  bdbaloni

Стеф, честито ти мокетче със здраве да си стъпкате по него  Heart Eyes Пусна ли вече снимки?

Пол ти от де знаеш, че Боб=Люско?  Rolling Eyes

Боб ти деца имаш ли? Може би си писала,но мен нали тази седмица ме веят ветровете....................а домашен любимец?

Рени ти взема кетапа и ич не идеш тук. Кво правиш вече като не учиш?

Бенджи пия си чайчето постоянно, а ти? Верно ли ,че трябвало да се приготвя по спец начин, щото иначе нямало ефект? newsm78

Вие какво правите?

Аз смятам сега да изведа децата малк она разходка докато е хубаво времето. Довечера решихме , че няма да ходим никъде. Ще гледаме някакъв филм в 20:00ч, децата казаха, че бил детски хубав...................та ще си почивам тази събота.

Общи условия

Активация на акаунт