ЖЕНАТА ЛЪВ - 40 ЧАСТ

• 17 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Миленка, супер разходка! И ние това лято бяхме на Стобските пирамиди. Толкова нереално красиво! Не можеш да повярваш чак...
Снимки да покажеш, ей!  Hug
Миленка, а нищо чудно да е точно от Ариела. Моите хич не им понасят прани с Ариел дрехи. Веднага почват да се чешат и изриват. Дерматолог ми е казвал да не ползвам Ариел, заради многото избелители и разни добавки, които избелват оптически прането, остават в изпраните дрехи и дразнят кожата....

Реа, добра е идеята за "лечебни рецепти" на първа. Дюли и аз слагам в чая при кашлица като отхрачващо средство. Помня колективното дюловарене...  hahaha

Хаяси
, браво на мъжо! Златен! Херпеса нищо чудно да ти е от стреса, нъл му викат и стресница още. По -спокойно, по- бавно, и всичко ше  е ОКИ.  Wink

Ако е нахапано от оса или пчела давам Апис 15СН /винаги си нося като ходим някъде с децата/ и натъркам с чесън, имаше и други рецепти за ужилено, ма сега не се сещам нещо.  newsm78
Не ползвам ахтихистаминови и кортикостероидни лекарства вече.
Ако е комар или някво друго насекомо мажа със спирт или маслен извлек от невен и зехтин. И това е.  Wink

# 661
  • София
Аз се снабдявам с едни огромни туби Ариел, течен. Обаче е внос от Белгия (ако има значение) и се води бейсик, май няма кой знае колко избелващи вещества. Обаче с прахообразните препарати винаги пускам още веднъж изплакване, че много трудно се разтварят понякога и видимо оставят следи.
Поли, сетих се, защото снощи се мотах в ДМ, вие имате ли тая верига? Професионалния Лореал го нямат, но имаше огромен избор от продукти на други марки, пък и цените бяха съвсем прилични.

# 662
Вениии, от де бре? Аз от 2 г пера само с течни препарати.

# 663
  • София
Една позната работи във фирма, която продава и перилни препарати. Но зареждат няколко химически чистения и всичките им разфасовки са огромни  ooooh!. Тубата с Ариел е 10 литра, обикновено си я поделям със сестра ми, че иначе ми идват много пари на куп  Crazy.

# 664
е то сигурно ще е доста  Crazy а в тази фирма случайно да имат едни хубави лосиони, докторите ги използват за ръцете?

# 665
Аз пък си мисля, че тия течни препарати ми правят проблем с пералнята. Аз даже спрях и омекотител да слагам. Като извадя чекмеджето за прахта, там където се слага омекотителя се точи нещо като сопол и го мия с чсове, мухъл. Като дръпна лекогомата на барабан и там същото, мъхъл, сополи, а я чистя редовно и голямо търкане падна и след като спрях да слагам омекотител и пера само с прахообразен препарат и вече не ми миришат дрехите на гадно. Обаче като го открих това и извъртях една пералня на 90 С и с белина и като че малко е по-добре.

# 666
  • София
Синеоч, нямат, душа. Те и препаратите не са им основно занимание, а по-скоро между другото.
Хаяси, с теб сме си говорили по тая тема. А и във форума много народ беше пропищял със същия проблем. Но аз не съм го имала. Обаче не пера само с течни, винаги имам някакъв обикновен прахообразен, с който пускам работните дрехи на мъжът ми, за да не си хабя безценния Ариел  hahaha, може би е заради това.

# 667
Хаясии, под секрет чата пат трябва да се използва й гранулиран прах, точно за да не се точи като сополи, ама това под секрет  Hug Wink

Аз слагам препарата в барабана, но ми казаха да сменя с гранули за малко.

# 668
Миленка, супер разходка! И ние това лято бяхме на Стобските пирамиди. Толкова нереално красиво! Не можеш да повярваш чак...
Снимки да покажеш, ей!  Hug

И ние лятото ходихме там, но ги видяхме само от далеч, че имаше доста за вървене, а племенника ми беше много изморен и мрънкаше.  Mr. Green

# 669
Като си приказвате за препарати и аз да споделя, че днес за втори път купувам Ариел течен 5кг за 25лв, от Пени. За сега съм доволна, но още по доволна щях да съм ако съм с нова пералня, че тази ми е от 10г и имам чуваството ,че не пере вече хубаво. Винаги пера с омекотител. Мишо преди време един тик ( подсмърчане без да е болен ) постоянно правеше, направо подлудявах, спрях омекотителя и сякаш всичко отшумя, ама сега пак пера с омекотител. Хубаво ми е да меришат силно дрехоте на нещо свежо, разбира се ако почне пак с тика, ще спра пак омекотителя.

Снимки да покажеш, ей!  Hug

И ние лятото ходихме там, но ги видяхме само от далеч, че имаше доста за вървене, а племенника ми беше много изморен и мрънкаше.  Mr. Green

Ние пък не сме ходили  Grinning

Пол нямаш грижи, дрехите - карнавални са страхотни  Peace
Помниш ли миналтага година Мишо къв беше? И оня костюм е от там.

# 670
..... Помня колективното дюловарене...  hahaha...

И аз го помня Twisted Evil. Като направих желе hahaha Twisted Evil
Вени, не, нямаме я тая верига. Нарочила съм един магазин и се надявам там да го има.
Аз що тъй не ги любя течните прахове Rolling Eyes

# 671

Аз още имам дюли, ама моите не го искат, че то стана като пестил,  Mr. Green май повечко го варих.  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 22:02 от The Tulip

# 672
Оо аз не пера само с течен препарат, основно с гранулиран. Но омекотителя си е течен. Сега купувам направо прах с омекотител вътре. На детето дрехите ги пера отделно и ползвам Сано, прахообразен (развалиха го и не мирише вече така, ама не смея да го сменя, защото за сега нямам пробелми с него). Перях с Персил, сега реших да мина на по-евтин и взех Рекс, същата  работа, никаква разлика. С омекотител и да пера миришат докато ги простра навън, след това няма и помен от миризмата, хем взимам на Ленор все най-миризливите омекотители.

# 673
  • София
И аз купувах Ленор, защото обичам да са ми ароматизирани много дрехите. Обаче от едно известно време купувам белия Бинго. Май няма и два лева, а е супер! Има нарисувано бебенце на него и се води софт или сензитив. Не е лош.

# 674
M_Nik, polin_a, Вени*** (+ 5 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт