Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 45 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Да, и аз се чудя как някой се ангажира с чужди поръчки, но пък съм много благодарна на тези момичета   bouquet
Но пък според мен тези като мен които молят някой да им направи услуга, сами си носят риска и не трябва да имат претенции към мамите които са им услужили.

# 556
  • В Европа!!!
Да, и аз се чудя как някой се ангажира с чужди поръчки, но пък съм много благодарна на тези момичета   bouquet
Но пък според мен тези като мен които молят някой да им направи услуга, сами си носят риска и не трябва да имат претенции към мамите които са им услужили.
Е аз не им се чудя толкова защото са ми помагали такива хора   bouquet.
Но определено които търсят такава услуга най-малко могат да имат претенции  Peace.

# 557
Е аз не им се чудя толкова защото са ми помагали такива хора  bouquet.
Но определено които търсят такава услуга най-малко могат да имат претенции  Peace.
Точно така Peace.
А на всички тези мами-  bouquet  bouquet  bouquet!
За мен тя е една и си знае:   love001
Явно е време да си поръчаме по една Виза на ДСК и да спрем да ги тормозим. Joy
 Толкова е просто. newsm10

# 558
Е аз не им се чудя толкова защото са ми помагали такива хора  bouquet.
Точно така Peace.
А на всички тези мами-  bouquet  bouquet  bouquet!
За мен тя е една и си знае:   love001
Явно е време да си поръчаме по една Виза на ДСК и да спрем да ги тормозим. Joy
 Толкова е просто. newsm10
Подкрепям напълно -   bouquet

# 559
Здравейте момичета!

Аз от време на време ви чета, ако ме вълнува нещо, но сега искам да пусна по-бързо поръчката, че има някои намаления и ме интересува за поръчка от Асда. Опитах се вчера да си платя поръчката с Мастер Кард на ОББ, и досега не ми е отказвано от други сайтове, но от Асда-та ми пристигна днес меил, че отказват да ми приемат парите, като дават обяснение, че адреса на картата не съвпада  newsm78    Дала съм като адрес този на Емпресата. Някой имал ли е подобен проблем, или да знае нещо по въпроса? Да пробвам ли пак и днеска по същия начин, дали ще стане?!  Rolling Eyes

# 560
  • София
Някой поръчвал ли е тези ботушки и дали целите са подплатени или само отгоре? http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/boys/buzz-lightye … 5,default,pd.html

# 561
  • София
Tzvetche поръчахме с приятелка момичешкия вариант и са много хубави целите подплатени,но малко твърди та детето ходи като робот, Laughing но поне му е топличко,направихме и проба за пропускане,не пропуснаха
за тези става въпрос:
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/peppa-pig-s … 3,default,pd.html

# 562
  • София
Tzvetche поръчахме с приятелка момичешкия вариант и са много хубави целите подплатени,но малко твърди та детето ходи като робот, Laughing но поне му е топличко,направихме и проба за пропускане,не пропуснаха
за тези става въпрос:
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/peppa-pig-s … 3,default,pd.html

Блгодаря! А знаеш ли как са номерата? Ние като сме 25-26, тогава 8-ца ли да му взема?

# 563
аз чакам, от 19 поръчка от Сейнсбъри и няколко пратки от ибей

# 564
Аз чакам 2 поръчки от Теско с Г. Кога ще имат курс насам?

# 565
Някой пускал ли е днес от АСДА -  изписва, че изисква съвпадение на билинг и шипинг адреса ..

# 566
Уни, и аз го имах този проблем с вчерашна поръчка, но преди малко пак пуснах поръчката, само че от друга карта, та да видим кво ще ми отговорят, но дано стане този път  Praynig

# 567
Някой пускал ли е днес от АСДА -  изписва, че изисква съвпадение на билинг и шипинг адреса ..

Аз пусках - приеха ми я, дойде и мейл за получено плащане  Peace

За картите:
от АСДА пазарувам с Виза Електрон на ЦКБ
от Теско с Виза Галакси на ДСК

# 568
  • София
Някой срещал ли е тънки, но вълнени чорапки или поне по-топлички? Не ми се купува от онези дебелите, защото много запотяват краката, а ми се иска нещо допълнително да обувам на децата при големи студове.

# 569
  • pomorie
някой знае ли дали пристигна буса на Алмуз...мисля че за днес беше
поправям се обадих им се-чакат го на обед

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 10:15 от la_chiquita_linda

Общи условия

Активация на акаунт