Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 45 700
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Това padded jacket си бях харесала много, но след като вече не мога да поръчвам от Н&М няма как да си го взема...
Защо не може да се поръчва от там? Нещо съм изпуснала...

# 616
Това padded jacket си бях харесала много, но след като вече не мога да поръчвам от Н&М няма как да си го взема...
Защо не може да се поръчва от там? Нещо съм изпуснала...

Може, но с посредник, ако посредника направи поръчката, а не само да ползваш транспортна услуга.

# 617
Това ме подсети да попитам и аз. От месец насам търся някакво подобно яке, но светло - мръсно бяло или бежово.

# 618
Това ме подсети да попитам и аз. От месец насам търся някакво подобно яке, но светло - мръсно бяло или бежово.

В МиС има бяло, погледни го, ако искаш.

KristinD ,
благодаря!   bouquet

Някой има ли впечатление от това яке на Теско ?

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 17:39 от _Hope_

# 619
Какво се случва, няма ми го поста от вчера Sad бях писала за едно питане за номер C7 (ботушките на некст) и за padded jacket  newsm78

аха поста ми бил спам или чат, странно  newsm78
и да попитам за , за декември знаете ли как стои въпроса с поръчките, дайте малко инфо за фирмите, че се замислям вече за коледа  Crazy и нова година ( какво ще обличаме )  Hug 
п.с. който е поръчвал миналата година нека сподели до кога най късно е добре да се пуска поръчка?

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 10:38 от kate-rina

# 620
  Някой има ли да премери стелката на тези ботуши от АСДА - 10, 11 или 12 номер?
http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/snowboots/G … 5,default,pd.html

# 621
Здравейте,
защо така се е получило с Н и М ?! Аз тъкмо се канех да направя една поръчка и се разочаровах!!! Как така само чрез посредник?! Та нали то е същото?! Например Габко нали ако поръчам през тях те също правят поръчката на техен адрес?! Защо да немога да си поръчам на мое име до адреса на Габко и само да използвам доставка им до България?! Дано нещо да не съм разбрала ...
Моля помогнете с инфо!

# 622
Здравейте,
защо така се е получило с Н и М ?! Аз тъкмо се канех да направя една поръчка и се разочаровах!!! Как така само чрез посредник?! Та нали то е същото?! Например Габко нали ако поръчам през тях те също правят поръчката на техен адрес?! Защо да немога да си поръчам на мое име до адреса на Габко и само да използвам доставка им до България?! Дано нещо да не съм разбрала ...
Моля помогнете с инфо!
Защото не може да платиш с твоята бг-карта!  Wink Няма да ти я приемат!

# 623
Не е точно така - приемат БГ карти, но искат residential адрес,  а адреса на Габко са го нарочили вече за бизнес защото сума ти народ от форума се изсипахме да поръчваме през тях - т.е един адрес, а плащания през много и различни карти.

Аз една поръчка успях да получа и това ми беше, след това ме отрязаха  Sad

# 624
Може, може, всъщност аз само предположих!  Mr. Green

# 625
  • София
Момичета, от къде си купувахте прах за пране, едното място беше Sainsbury, но другият сайт не си го спомням  Rolling Eyes

# 626
Всъщност не разбрах какво да правя с H&M ?!  newsm12 newsm12 newsm12

# 627
  • София
Здравейте,имам един типично български въпрос: някой правил ли е сравнение на цените в интернет магазин и истински магазин в Англия? Спорим с мъжа ми,той твърди,че е по-евтино да се пазарува по нет-а плюс доставката до английски адрес,отколкото да си купим на място дрехата. Много ми се ще да проверя това негово твърдение,но....???

# 628
Здравейте,имам един типично български въпрос: някой правил ли е сравнение на цените в интернет магазин и истински магазин в Англия? Спорим с мъжа ми,той твърди,че е по-евтино да се пазарува по нет-а плюс доставката до английски адрес,отколкото да си купим на място дрехата. Много ми се ще да проверя това негово твърдение,но....???

Сравнявах цени за Зара, М&С и H&M - еднакви са.

# 629
Цените в магазините на Теско и BHS са същите като в онлайн магазина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт