Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 45 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, къде да търся пухени /гъши пух/ завивки на изгодна цена?
Аз гледах в АСДА,но така и не разбрах какво означава 10,5 и 13,5  Thinking
Като качество не знам как са,не съм поръчвала още Peace
Имаше и в Амазон.

В Икеа има по 59 евро. за всички дебелини (има 5 или 6).

# 661
пуснах първата си поръчка на Теско,дано да имам късмет,но бих желала да питам как стоят нещата с http://www.additionsdirect.co.uk/
Харесх си играчки за хлапетата и ме интересува приемат ли БГ карти,има ли безплатна доставка.Сигурно е обсъждано някъде но се върнах 10-тина страници назад и не видях да пише точно за този сайт,затова ще съм благодарна ако ми помогнете Praynig
Additionsdirect  не приемат БГ карти ,може да се поръчва чрез посредни Peace

# 662
Имаше и в Амазон.
В Икеа има по 59 евро. за всички дебелини (има 5 или 6).
Ral_p , можеш ли да дадеш линк, че и аз съм на вълна завивки, обаче там видях само патешки пух, не гъши?  newsm78

# 663

http://cgi.ebay.co.uk/Double-Bed-Duvet-100-Siberian-Down-All-Tog … sh=item68c6253dd2

Поръчах с посредник от тях и вчера ги получих.
Страхотни са,а и цената е невероятно ниска в момента.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 10:37 от galеnna

# 664
Някой има ли мейл от последната доставка на Габко???
Вчера им звънях и ми казаха, че разтоварват, а вечерта щели да пращат мейли - е да, ама аз още нямам нищо  Twisted Evil
Нещата ми със сигурност вече трябва да са тук, сериозно се притеснявам!!!  Confused
Не виждам защо трябва да се притесняваш. Като приключат с разтоварването, ще разпратят мейлите. И аз чакам доста неща с тях, тези дни ще ги получим. Peace

# 665
Притеснявам се, защото това са поръчки през ebay - аз не знам дали въобще са пристигнали при тях, има го и този момент.
И ако не са - трябва навреме да си пусна диспут.
Ако беше през някой голям магазин въобще нямаше да го мисля  Peace

# 666
Притеснявам се, защото това са поръчки през ebay - аз не знам дали въобще са пристигнали при тях, има го и този момент.
И ако не са - трябва навреме да си пусна диспут.
Ако беше през някой голям магазин въобще нямаше да го мисля  Peace

Е и какво толкова се притесняваш. Като наближи време и не си ги получила си пускаш диспут. Ако ги получиш след това го затваряш и готово. Всички тук пазаруваме от e-bay. Ако хабяхме толкова нерви като теб ... до сега да сме изкукали. По-спокойно го давай.

# 667
пуснах първата си поръчка на Теско,дано да имам късмет,но бих желала да питам как стоят нещата с http://www.additionsdirect.co.uk/
Харесх си играчки за хлапетата и ме интересува приемат ли БГ карти,има ли безплатна доставка.Сигурно е обсъждано някъде но се върнах 10-тина страници назад и не видях да пише точно за този сайт,затова ще съм благодарна ако ми помогнете Praynig
Additionsdirect  не приемат БГ карти ,може да се поръчва чрез посредни Peace

bouquet
ако някой поръчва от www.additionsdirect.co.uk/ моля да  ми пише на ЛС

# 668
  • Варна
Момичета, ако някой ще прави скоро поръчка от Теско, нека да ми пише  Praynig Имам проблем с картата си и скоро няма да мога да си я пусна сама  Sad

# 669
  • София
Имам питане, искам да пусна поръчка от Теско, от Groceris, намерих кода за 10% отстъпка за първа порачка, пускала съм, но дрехи от Теско, сега мога ли да го ползвам този код и къде се въвежда, не успях да открия  newsm78

# 670
  • София
Имам питане, искам да пусна поръчка от Теско, от Groceris, намерих кода за 10% отстъпка за първа порачка, пускала съм, но дрехи от Теско, сега мога ли да го ползвам този код и къде се въвежда, не успях да открия  newsm78
За Гросърито ти трябва отделен акаунт. Кода се въвежда на последната стъпка, където си пишеш номера на картата, малко по-надолу има син надпис "Add eCoupon or Voucher to your order" и като кликнеш на него , ти отваря поле, където да въведеш кода  Peace

За течния Персил в Сейнсбъри в момента има 2 туби по 3л за 20 паунда, ако две мами се комбинират излиза по 10паунда.  Peace Пише, че е за чувствителна кожа. Май всички нон-био препарати са за чувствителна кожа.
И на мен Габко вчера ми казаха, че разтоварват и днес да чакам мейл и си чакам  Whistling

# 671
  • София
За Гросърито ти трябва отделен акаунт. Кода се въвежда на последната стъпка, където си пишеш номера на картата, малко по-надолу има син надпис "Add eCoupon or Voucher to your order" и като кликнеш на него , ти отваря поле, където да въведеш кода  Peace

За течния Персил в Сейнсбъри в момента има 2 туби по 3л за 20 паунда, ако две мами се комбинират излиза по 10паунда.  Peace Пише, че е за чувствителна кожа. Май всички нон-био препарати са за чувствителна кожа.
И на мен Габко вчера ми казаха, че разтоварват и днес да чакам мейл и си чакам  Whistling
Много благодаря   bouquet

# 672
  • Плевен
Oт ЗАРА само с посредник ли се разарува?

# 673
Да,от Zara само с посредник.

# 674
Имаше и в Амазон.
Matia, обикновено завивките в англ. магазини са TOG 4,5, TOG 10 и TOG 13.5, , като най-малкия тог(4,5) го водят като пролетно-лятна завивка(не за нашето лято де Laughing), а другите са за зимата. Понякога правят завивки ALL SEASON- които комбинират две, т.е. 4,5+10.5 и могат да се използват заедно или поотделно в зависимост от сезона.
Аз лично пролетта си купих от M&S Siberian goose down, не беше евтина, отгоре на всичкото започна нещо да намирисва лошо(понякога гъшия пух го прави, зависи-имала съм и яке такова, изпрах го веднъж-пишеше, че може да се пере- и така замириса, че ooooh!). Но, за топлото-топли Mr. Green. Ще я дам на химическо да видим дали ще изчезне мириса.

Общи условия

Активация на акаунт