Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 47 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  smile3501 честито cori  лека и без-проблемна бременност  preggo и много успешни покупки за новия член

# 226
Гледам че доста коментирате якето от Теско в зелено.ето малко снимки

http://milenadimitrowa.snimka.bg/other/laredut.516152.21135000
сина ми е 113см някъде.якето по етикет е за 6-7год.или 122см.Ами тъкмо му е,не е за студена зима,ръкавите са само шушляк.цвета е друг  Peace наистина .сега поръчах друго и това все още не зная дали ще го носим.
Страхотно  му стои якето на синчето ти ,със здраве да го носи

# 227
  • София
silviqmircheva  а да те попитам, сама ли ще си плащаш нещата в Асда ,т.е. с твоя си карта?  Че съм на кръстопът,на 1 стр пише,че приемат БГ карти,но...пуста параноя!

# 228
  • Варна
giuli, нищо лично, ама каква параноя  Laughing
Няма как да разбереш дали ще стане, ако сама не пробваш. Прежалваш едни 20 лв., пускаш пробна поръчка и чакаш - ако стане - супер, ако не стане - най-много да ти блокират 20 лв. за месец и половина и това е. Не виждам защо толкова се притеснявате да опитвате. Това, че на някого са му отказали поръчката не значи, че ще откажат и твоята и обратно. Че нали знаеш - който го е страх от мечки...  Mr. Green

# 229
Момичета - ще опитам да пусна поръчка в BHS с бг карта. Някой пазарувал ли е там? Дайте отзиви. Днес им е последния ден от намалението.

# 230
Да,мисля да пусна от ASDA и от MMdirect,пък да видим.От Асда мисля с карта на PIB, а от другия сайт още се чудя дали през PAY PAL или директно с картата пак...защото знам,че са проблемни с наши поръчки на английски адрес.

# 231
Момичета - ще опитам да пусна поръчка в BHS с бг карта. Някой пазарувал ли е там? Дайте отзиви. Днес им е последния ден от намалението.
Queen L и аз съм си набелязала някои неща, пиши моля те ако ти откажат картата. Досега никой не е дал отзиви за този сайт  Confused

# 232
  • Варна
Да,мисля да пусна от ASDA и от MMdirect,пък да видим.От Асда мисля с карта на PIB, а от другия сайт още се чудя дали през PAY PAL или директно с картата пак...защото знам,че са проблемни с наши поръчки на английски адрес.

С пейпал и българска картана английски адрес май няма как да стане  Peace

# 233
Нали ви питах преди няколко дни за същия сайт - никой не отговори. Аз спечелих на търг в Ибей дрешка от този сайт и ми стана любпитно, разгледах го и се оказа, че имат доста добри оферти, не само за дрехи, но и за дома! Peace Оставам си с питането....

# 234

С пейпал и българска картана английски адрес май няма как да стане  Peace

В ибей плащам чрез Пейпал с бг карта на английски адрес. Peace

# 235
Може ли някой да ме ориентира, как да избера номера на детските чорапки? Да кажем пише 0-2,5, това как да го разбирам?

# 236
Аз също имах затруднение с тези размери, но не получих отговор тук.
Сега съм поръчала за сина ми, който е на 4 месеца този размер, който споменаваш.

# 237
  • Варна
Супер, ако става с Пейпал - преди съм пробвала и ми изписа точно това, че не може да са различни държавите.
Радина - чорапките са също като номерата на обувките - С0 трябва да е 16 номер, С2.5 - 18-19 номер.

# 238
Аз също имах затруднение с тези размери, но не получих отговор тук.
Сега съм поръчала за сина ми, който е на 4 месеца този размер, който споменаваш.
Цитат на: *Eliza* в Сряда, 22 Септември 2010, 17:02
Момичета, имам питанка за размерите на чорапите.
Искам да поръчам за моят син чорапки 3-6 месеца, но в сайтовете размерите са ми абсолютно непонятни. Някой ако може да ми поясни?
Размерите са 0-0; 0-2 1/2; 3-5 1/2; 6-8,5

Благодаря!

Размерите са по UK.
Пример: моя син носи 24 размер/UK 7,съответно чорапки  6-8.5 

Ето,тук съм ти отговорила...ама кой да види...  Naughty

# 239
Много благодаря на всички ви за пожеланията! Hug
Аз съм вече в големи размисли за новогодишните подаръци. Чудя се какво да купя на детето като е затрупано с дрешки и играчки. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт