Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 47 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за отговора   bouquet Честно казано, така и предположих, но реших да се допитам за всеки случай  Simple Smile

# 241
Да,мисля да пусна от ASDA и от MMdirect,пък да видим.От Асда мисля с карта на PIB, а от другия сайт още се чудя дали през PAY PAL или директно с картата пак...защото знам,че са проблемни с наши поръчки на английски адрес.

С пейпал и българска картана английски адрес май няма как да стане  Peace

В ибей плащам чрез Пейпал с бг карта на английски адрес. Peace

Dima1 е права - с пейпал и българска карта на английски адрес не може да се плаща. Ибей е съвсем друго нещо. Peace

# 242
Аз също имах затруднение с тези размери, но не получих отговор тук.
Сега съм поръчала за сина ми, който е на 4 месеца този размер, който споменаваш.
Цитат на: *Eliza* в Сряда, 22 Септември 2010, 17:02
Момичета, имам питанка за размерите на чорапите.
Искам да поръчам за моят син чорапки 3-6 месеца, но в сайтовете размерите са ми абсолютно непонятни. Някой ако може да ми поясни?
Размерите са 0-0; 0-2 1/2; 3-5 1/2; 6-8,5

Благодаря!

Размерите са по UK.
Пример: моя син носи 24 размер/UK 7,съответно чорапки  6-8.5 

Ето,тук съм ти отговорила...ама кой да види...  Naughty

Има кой да види. Не съм ти благодарила за отговора тогава....Но на мен лично това не ми внесе яснота по въпроса. Затова реших да поръчам най-малкия размер за сина си и да преценя "на място" както се казва.

Да,мисля да пусна от ASDA и от MMdirect,пък да видим.От Асда мисля с карта на PIB, а от другия сайт още се чудя дали през PAY PAL или директно с картата пак...защото знам,че са проблемни с наши поръчки на английски адрес.

С пейпал и българска картана английски адрес май няма как да стане  Peace

Dima1 е права - с пейпал и българска карта на английски адрес не може да се плаща. Ибей е съвсем друго нещо. Peace

Възможно е! Аз не споря, само давам пример, че в Ибей пазарувам така като си плащам артикулите чрез ПейПал с българска карта, с английски билинг адрес.

# 243
Нали ви питах преди няколко дни за същия сайт - никой не отговори. Аз спечелих на търг в Ибей дрешка от този сайт и ми стана любпитно, разгледах го и се оказа, че имат доста добри оферти, не само за дрехи, но и за дома! Peace Оставам си с питането....
Преди малко говорих с приятелка от Англия - голяма верига магазини, сравнително скъпи стоки и качествени. Сравни ги с M&S  Peace Хвърлила съм око на якето, което става за ски и покрай него на още някои неща. Ще кажа ако успея да поръчам. За сега обаче децата не ме оставят и минутка ..

# 244
Супер! Много ти благодаря! Hug
Имат хубави намаления в момента, някои неща ги видях по 1 паунд... Rolling Eyes

# 245
*Eliza*    , аз благодарности не чакам,не е там въпроса.
Пишеш,че отговор не си получила...а такъв имаш,друг е въпроса дали ти се е изяснило или не  Peace Затова пейстнах този цитат(който не ми се получи..)
Както и да е...дано тези които си поръчала ви станат   Peace

Ох и аз се загледах и то много задълбочено в BHS.. Crazy

# 246
Здравейте моите въпроси сигурно са обсъждани многократно, но са много теми и не ги намирам  Embarassed Искам само да попитам колко е доставката от спортдирект и какво значат буквите до номерата на обувките. Благодаря ви   bouquet

Ето това е темата за Спортсдирект http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531780.new#new  Иначе доставката до Бг е 29,95 лири, до англ.адрес е 3,95 ( над 60 лири е безплатна). Относно номерата - буквата "С" означава child

# 247
Момичета - помагайте Praynig  Правя поръчка в BHS и билинг адреса трябва да е английски. Мога ли да пиша адреса на Габко /техен ще е и деливъри адреса/? И какъв телефон да дам /в случай, че не приеме моя бг номер/ ?

# 248
Здравейте, момичета! Има ли някой , който ще прави поръчка към Mothercare?   bouquet

# 249
Момичета - помагайте Praynig  Правя поръчка в BHS и билинг адреса трябва да е английски. Мога ли да пиша адреса на Габко /техен ще е и деливъри адреса/? И какъв телефон да дам /в случай, че не приеме моя бг номер/ ?

Пробвай с техния адрес, телефона е 02 082 455 445 Peace

# 250
  • София

С пейпал и българска картана английски адрес май няма как да стане  Peace

И аз в ибей и амазон плащам с бг карта на английски адрес чрез Пейпал!

# 251
  • София
Може ли някой да ме ориентира, как да избера номера на детските чорапки? Да кажем пише 0-2,5, това как да го разбирам?
Аз също имах затруднение с тези размери, но не получих отговор тук.
Сега съм поръчала за сина ми, който е на 4 месеца този размер, който споменаваш.

чорапи детски размери
23-26 (UK6-8.5)
27-31 (UK 9 -12)
31-36 (UK 12.5-3.5)
37-40 (UK 4-6.5)

# 252
Благодаря!   bouquet   Записах си за по-нататък, че за сега сме още с бебешките размери Grinning

# 253
  • София
coridda ,

честита втора бременност!

Hug

Hug страхотна новина   bouquet
triffy честито    bouquet   и от нас , еха че хубав ден  Hug

coridda честита втора бременност и от мен ... лека и безпроблемна  Hug
triffy на теб честито бебче ... много щастливи моменти пожелавам  Hug

# 254
Момичета - помагайте Praynig  Правя поръчка в BHS и билинг адреса трябва да е английски. Мога ли да пиша адреса на Габко /техен ще е и деливъри адреса/? И какъв телефон да дам /в случай, че не приеме моя бг номер/ ?

Пробвай с техния адрес, телефона е 02 082 455 445 Peace

Благодаря!
Не ми прие картата - Виза електрон на ЦКБ  Cry Ако някой успее да пусне поръчка, моля да сподели с каква карта!

Сега прочетох - You can pay by Bhs MasterCard, Visa credit, UK Visa debit, UK Visa Electron, JCB, Maestro, MasterCard, American Express, Solo and PayPal; We do not accept any cards where the address registered with the card issuer for the statement is outside the UK mainland.
Смятате ли, че ако се плати с PayPal ще мине поръчката?

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 21:15 от Queen L

Общи условия

Активация на акаунт