Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 45 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Някой пускал ли е днес от АСДА -  изписва, че изисква съвпадение на билинг и шипинг адреса ..
Аз също пуснах,до час получих потвърдителния мейл  Peace

Момичета имам спомен,че някой беше поръчвал от тук:
www.fashionunion.co.uk
Може ли малко повече инфо,бързо ли обработват поръчките и най-вече отговарят ли си номерациите?
Интересувам се от мъжките дрехо като цяло,но всяка информация ще ми е полезна.
Благодаря  Hug

# 571
Здравейте,

моля някой, който ползва Емпреса за Варна да ми пише ЛС. Имам въпрос, но не искам да товаря темата.

Ще съм благодарна, ако някой ми помогне.   bouquet

# 572
Не знам дали тук е правилното място да попитам ...  Embarassed - на адреса на Габко съм направила около 6 покупки през UK ebay в периода 15-20.10 и все още никакво инфо от тях....
Преди 2 дни ме уведомиха, за писмо от Н&М, но нищо за тези пратки, а като ги питах останах без отговор.

Някой чака ли нещо през тях и да ми каже дали тези дни ще имат доставка???  Thinking

# 573
Nadia79, на предната страница съм писала, че чакам от тях 2 пратки, купувани в периода, за който си споменала и доставени вече на техен адрес. Нямам никакво инфо още, момичетата тук ме светнаха, че ще ме уведомят, когато нещата са в БГ. Само дето аз не съм от Сф и трябва и до тук да ми ги пратят, та моето чакане дълго ще стане...

# 574
Момичета, най-вероятно нещата ви ще пристигнат с курса им, който пристига днес, по принцип в неделя разпращат мейли на всеки, когато е пристигнало нещо за него, както и инфо колко пакета са и колко лв им дължите. За тези, които не са от Сф, като мен, нещата ги изпращат по пощата с наложен или по куриер, както се разберете с тях  Peace 

# 575
Много благодаря, успокоих се  Hug
Досега само веднъж през тях съм поръчвала H&M, но никога през e-bay на техен адрес и затова се притеснявам дали навреме ще пристигнат нещата, евентуално ако се налага да пускам диспут да не мине срока....
Когато получих мейл от тях за писмото от Н&М реших, че е пристигнала цялата пратка и само това е за мен  Confused

# 576
desex, благодаря! Дано има вест утре! Praynig

# 577
  • В Европа!!!
момичета,при тези чорапки в Некст:
http://www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/102/3
 как разбирате този размер  12.5-3.5  newsm78 ?

# 578
 как разбирате този размер  12.5-3.5  newsm78 ?

номера на обувките  Peace
п.п. C12.5-3.5 за по лесно Simple Smile
моичета изчетох целия дипут от снощи че много ми се приспа и съм изтървала но да знаете че съм с 2 ръце за онлайн пазаруване Simple Smile то иначе нямаше да я има тази тема тука, както и да е чувала съм таква неща от англичани например, които се смеят на цените ни за дрехи, стана ми мъчно поради факта Sad , да сте видяли туристи да купуват дрехи обувки, а преди какво беше идваха основно от соц-лагера да ни изкъупуват дрехите ( бельото ) и обувките. Както и да е, сега освен рускините други няма кой да уважи търговците ни с безумните си цени-качество! Звучи жалко наистина, но и аз пари тука не давам за дрехи и обувки:
а вижте едно сайтче от което доста идейки : http://www.iceland.co.uk/  а цените оставям без комент   Joy  

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 14:02 от kate-rina

# 579
  • В Европа!!!
 как разбирате този размер  12.5-3.5  newsm78 ?

номера на обувките  Peace
благодаря ти   bouquet

# 580
  • В Европа!!!
 как разбирате този размер  12.5-3.5  newsm78 ?

номера на обувките  Peace
моичета изчетох целия дипут от снощи че много ми се приспа и съм изтървала но да знаете че съм с 2 ръце за онлайн пазаруване Simple Smile то иначе нямаше да я има тази тема тука, както и да е чувала съм таква неща от англичани например, които се смеят на цените ни за дрехи, стана ми мъчно поради факта Sad , да сте видяли туристи да купуват дрехи обувки, а преди какво беше идваха основно от соц-лагера да ни изкъупуват дрехите ( бельото ) и обувките. Както и да е, сега освен рускините други няма кой да уважи търговците ни с безумните си цени-качество! Звучи жалко наистина, но и аз пари тука не давам за дрехи и обувки:
а вижте едно сайтче от което доста идейки : http://www.iceland.co.uk/  а цените оставям без комент   Joy  
Ооооо аз докато живях в Англия си пазаряхме основно от този магазин  hahaha-само че май въобще не е за смях  ooooh!.

# 581
Момичета,търся си джинси(от плат,не дъки) за зимата,но уви никъде немога да открия.
Ако някой е виждал скоро по магазините тук в София или от някой сайт?

За коледа съм решила да купя на малкия колело без педали събирам инфо и за него.

# 582
Моля, помогнете за едни размери.

10 32R и 10 34L  newsm78

Не ми се струва да е дължина... става дума за дамски дънки.

# 583
Здравейте момичета Simple Smile

Харесала съм си ТОВА за мънечката ми. В момента е 68см. Искам да й го поръчам за зимата. Кажете кой номер да го поръчам 6-9 (74см) или 9-12 (80см). Умалени ли са , точно ли са, уголемени ли са?

Благодаря предварително Simple Smile

# 584
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Харесала съм си ТОВА за мънечката ми. В момента е 68см. Искам да й го поръчам за зимата. Кажете кой номер да го поръчам 6-9 (74см) или 9-12 (80см). Умалени ли са , точно ли са, уголемени ли са?

Благодаря предварително Simple Smile

По-добре 9-12, защото може и март месец да се наложи да се облече, а тогава ще й опъва. Би трябвало да е точен размера, ако е умален 9-12 ще ви дойде добре, ако е уголемен....малко ще ви е голямо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт