Отговори
# 105
Мите пък жвее на хляб и кекс само..........и Данонино...............и е цели 13 кила вече Simple Smile на ръст около 100-105 см /щото тичаше докато го мереше лекарката/ Simple Smile
Селма, ако не дадеш линк да те гледаме...........идваме при тебе..........хем ще ти изядеме тортата, хем ще ни попееш. Правих една от твоите торти за рождения ден на баща ми снощи. Родата беше във възторг и...............всичко се изяде Simple Smile

# 106
Правих една от твоите торти за рождения ден на баща ми снощи. Родата беше във възторг и...............всичко се изяде Simple Smile
 Коя беше тортата?  Simple Smile

За пеенето с удоволствие! HugСтига малкия Алекс да не е вкъщи,че не ми дава да музицирам.  Crazy

# 107
Шоколадова торта с вишни ей тази ..............мнооого хубаво нещо

# 108
Здравейте от мен. Алекс си влачи сополите и оттам кашлица. Промивам яко с физиологичен разтвор. Белким скоро спре.   ooooh!

Алекс рядко яде хляб, не защото не му давам, а не иска. За разлика от него, аз като седна вечер манджата ми може да остана наполовина неизядена, но съм си изяла 3-4 филии хляб. Много го обичам. Ям и само хляб, толкова ми е сладък.

А пък Алекс стана 15 кг, ръст към 105 см. И на този ръст, тези килограми, а бе отчайваща работа. Егати и талийката има. Не вярвам вече, че в първи клас ще стане 20 кг.  Crossing Arms

Селма, и аз снощи правих кекса ти с плодовете.  Crazy

# 109

А пък Алекс стана 15 кг, ръст към 105 см. И на този ръст, тези килограми, а бе отчайваща работа. Егати и талийката има. Не вярвам вече, че в първи клас ще стане 20 кг.  Crossing Arms

Инче,и нашият Алекс е доста втален.Без проблем си обува гащички,които е обувал на 3-месечната си възраст.  Crazy

Пробвай и това кексче "Пухче".Няма да съжаляваш.  Wink

lyllyta, Hug И аз обичам тази торта!  Grinning

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 15:49 от Селма

# 110
  • София/Варна
За срещата във вторник - предлагам Дон Вито на Борис, в залата за непушачи.

# 111
  • София, Лагера
 Whistling  Mr. Green Става! (ще дойда по пантофи)  Wink

# 112
In@, Софи сега  я мериха и теглиха за операцията 15 кг и 106 см. Като гледам в таблицата е абсолютно в норма.
Селма, само ни изкушаваш.  Laughing Отивам да гледам тая с шоколад и вишни, че много обичам шварцвалд, а и скоро Ноеми младша има РД. Те децата няма да ядата и без това, ние да похапнем.  Laughing
Аз хляб ям максимум по 4-5 филии на седмица, а пък с ядене никога. Но съм шоколадозависима.  : Tired

# 113
И Любо е 13 кила. Той от години си е все толкова  Laughing

Вчера за малко да направя тиквеника на Селма, даже кори си купих. Ама тиква не  Grinning

# 114
Така, като ми казвате, че вашите са 13 кила, се самоуспокоявам, че има и по-леки от него.   Crazy

И аз тиквеника ще правя скоро. А кексчето Пухче още в понеделник. Аз друго може да не следя в Бг мамма, ама рецептите на Селма са ми на почит.

.... Но съм шоколадозависима.  : Tired

Мопси, и аз членувам в този клуб, а и в клуба на кока-колазависимите.  Sunglasses

# 115
Ooo Aндж, спомям си Любо и СОфи бяха дълго време на едни кг.
Ина,аз  съм към  бирозависимите. Кола не пия. Завода на Гролш е близо до нас и обмислям прокопаване на тунел и подмяна на студения кран с бирен.  Joy

# 116
  • София; Дружбето
Миша е 13 кила, 96 см. Още е в редиците на дребосъците Mr. Green ЗА сметка на това какво шкембе е заформила Crazy не че няма на кой дас е метне, но много се гордее с него Joy

# 117
  Цветка,а колко е Габи сега?Ръст ,кг? Simple Smile

# 118
  • София; Дружбето
 Цветка,а колко е Габи сега?Ръст ,кг? Simple Smile
Габи върви по-дребен от нея и ВИки е доста притеснен Crazy 8 кила, 68см - при норма 10 кила, 80 см Whistling но аз съм била 7 кг и 58см на годинка, така че има и по-зле дет се вика. Няма да стане волейболист, тва е ясно

# 119
  Цветка,не ти е слаб гена,както гледам!  Mr. Green

Момичета,имам въпросче...
  Навреме си говорихме за приспиванията на бебетата(преди 3-4 години  Laughing ) и тук в темата се споменаваше за някакъв автор,който съветваше бебето да се оставя самО преди сън  в легълцето си и да не се гушка, въпреки плача му.Така бебето се научавало да заспива самостоятелно,не се разглезвало и т.п..
  Май името му започваше с Ф..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт