Професионални серии за коса - 13

• 56 050
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
мис нели и на мен ми направи впечатление, че американските марки за коса нямат кристали. такъв тип продукт въобще май не ползва в щатите? newsm78

# 211
  • в 1001-та нощ
Днес се сдобих с това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=213&products_id=1403, като идеята ми е да го ползвам с маската абсолют рипеар, защото като ползвам шампоана на рипеар серията ми идва малко тежка newsm78.  
не съм убедена, че лек шампоан и тежка маска са добра комбинация, по-скоро – маската е като за след дълбоко-почистващ шампоан Peace

Взех и това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=99&products_id=850, и преди съм го ползвала и съм с добри спомени. Понеже утре ще се боядисвам, за първи път от 10-тина години с непроф. боя, уплашена от косопада който си докарах с последната боя........, реших да сложа от него след това.  

и на мен ще е интересно да споделиш и аз ще почета по темата - оставам с впечатение, че е възстановяващ протеинов продукт?

Да попитам някой стоял ли е с това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=590, дълго време, например през ноща newsm78? Аз съм си го слагала за час-два...не е имало проблем, идеята ми е да го сложа довечера и сутринта след боядисването да го отмия.

подкрепям Miia  и не мисля, че е добра идея кожата да не диша повече от 2 часа

Понеже скоро ще свърша ампулите на Лакме за косопад, си взех тези http://www.jozelle.com.au/xcart/product.php?productid=65097& … at=938&page=1...уж препоръчани, ще видим, като цена са на половина на Лореал и Лакме....
за какъв косопад се препоръчват и каква е активната им съставка?
като чета описанието  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 20:17 от a.l.e.n.a

# 212
  • в 1001-та нощ
По колко време седите с renew C?
Имам спомен ,че в упътването пишеше няколко минути ,аз стоя около половин час/30мин./

Люляковa ,моля те кажи ми за какви странични ефекти от Миноксидил знаеш !?
Аз знам само за усилено падане в началото на по-тъмни косми ,сърбеж и пърхот при някои хора.

и аз до колкото зная е потентността при мъжете, но не трайно, а само при употребата, за жените обаче не зная  Laughing

# 213
  • в 1001-та нощ
  Сериозно съм се замислила за този пакет с четирите продукта на Joico, до колкото знам B&C е много доволна от тази марка, а и при първи плахи стъпки в професионалните продукти за коса, мился че ще е добре.
 Искам да ви помоля ползващите такива продукти, да напишете топ 3 или топ 5 ако ви се струва малко 3, на продуктите от които сте най- най - доволни.Чета от доста време,но се пообърках вече от отзивите за различните неща

"топ 3 или топ 5" от продукти за какво  newsm78

# 214
  • в 1001-та нощ
....Също си мисля, че колкото една коса е по - увредена, то толкова по- твърда става след употребата на подобни продукти. ...

можеби защото е и по-прьозна и поема повече  Peace

# 215
  • Пловдив
Четох съставките на това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=99&products_id=850, но осван wheat protein нищо друго не ми изглеждаше познато Embarassed. При предишните ползвания по веднъж през 3-4месеца, косата ми ставаше някак по-плътна Peace, в същото време не твърда.
За шампоана на Лакме за честа употреба...не знам, ще го пробвам с маската абсолют пиреар, ако не ми хареса резултата ще продължа да експериментирам до намиране на правилната комбинация. Едно е ясно не е шампоан и маска на аб.рипеар.
Renew C ще го нанеса след като ми боядисат корените Peace, така ще стоя с него около 30мин.
А за ампулите за косопад препоръча ми ги приятелка която се бореше със следродилен такъв, каза че след 10-12 дни косопада значително е намалял. Слагала е всеки ден по една ампулка. Не знам коя е активната съставка понеже не взех цяла кутия а 5 ампулки. Но другия път смятам да си взема цяла кутия, цената ме устройва.

# 216
Мерси, Люлякова и Мис Нели   bouquet Питах я за Миноксидил - не го е чувала, камо ли пък пробвала...За Себорал Форте прочетох по-късно, така че не съм я питала, ама не ми звучи познато, т.е. не ми е споделяла, пък смея да твърдя, че аз съм й отдушник и си мисля, че знам всичко що й е предписвано. Последното, което й предписа дерматолог, беше хранителна добавка Инеов, но за мъже  Rolling Eyes Няма го в БГ, намерих й го в ибей, обаче по мое мнение то си е за оплешивяване, щом е специално разработено за мъже...Засега я разубедих, че няма нужда от това чудо, още повече че косопадът й значително е намалял.
А какво подходящо бихте препоръчали като шампоан, балсам/маска и някаква допълнителна грижа за нейната коса?

Извън тази тема, да се похваля, че днес ми пристигна поръчката от feelunique с шампоана и маската - подарък на Age Recharge и спрея Liss Ultime. Нямам търпение да ги изпробвам утре  Grinning После ще споделя.

# 217
  • в 1001-та нощ
Четох съставките на това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=99&products_id=850, но осван wheat protein нищо друго не ми изглеждаше познато Embarassed. При предишните ползвания по веднъж през 3-4месеца, косата ми ставаше някак по-плътна Peace, в същото време не твърда.
За шампоана на Лакме за честа употреба...не знам, ще го пробвам с маската абсолют пиреар, ако не ми хареса резултата ще продължа да експериментирам до намиране на правилната комбинация. Едно е ясно не е шампоан и маска на аб.рипеар.
Renew C ще го нанеса след като ми боядисат корените Peace, така ще стоя с него около 30мин.
А за ампулите за косопад препоръча ми ги приятелка която се бореше със следродилен такъв, каза че след 10-12 дни косопада значително е намалял. Слагала е всеки ден по една ампулка. Не знам коя е активната съставка понеже не взех цяла кутия а 5 ампулки. Но другия път смятам да си взема цяла кутия, цената ме устройва.
разбирам  Peace  , това, което прочетох за тези ампули е, че действат за подобряване на кръвообращението, т.е нямат активно вещество, което действа целенасочено за нещо свързано с косопада, като аминексил, прокапил и т.н.

във всички случаи на косопад се препоръчва ежедневна фрикция, дори без нищо, но с нещо е по-добре, със сигурност тези ампули имат нещо хубаво в тях, но действието им е насочено към - "захранване на фоликулите" и ако човек си има косопад поради отслабено кръвообращение там - екстра и ще подейства, ако причините са други ще има временен ефект може би, но не и терапевтичен

за твоя случай - както го описа са подходящи

освен това - аз изобщо не съм сигурна дали е от боята или от сезона  newsm78 ....космите са си назрели за падане  и боята само помага да паднат в конкретен момент

имай предвид, че от момента, в който косъмът е в активна фаза – до опадането му – минава време – поне 2 месеца, това, което се случва сега е в резултат на нещо минало, а боята вероятно само е спомогнала да излязат отгоре

шампоана за честа употреба е без слес и лекичък ….косата няма да ти е пресушена и почистена добре ….за какво ти е тази маска отгоре – да отежни косата и да не действа отвътре….косата няма да се отвори с този шампоан; защо тази комбинация? по-добре шампоан за косопад – на лакме е с прокапил – вероятно – серията им е такава;противокосопадните шампоани са силни и тази маска ще има ефект след него; поне аз така мисля Peace 

ампулката за боядисани корени – имаш предвид в същия ден и като отмият боята ли? веднага?
ако боята подейства до край – би трябвало и косъмът да е затворен; ампулата какво ще прави в този момент?
не е ли по-добре на следващото миене след шампоана?
тя изобщо - не беше ли маслена за преди шампоан

а за инерал форте – от 1 ампула само – косата няма да стане твърда….

# 218
  • в 1001-та нощ
Мерси, Люлякова и Мис Нели   bouquet Питах я за Миноксидил - не го е чувала, камо ли пък пробвала...За Себорал Форте прочетох по-късно, така че не съм я питала, ама не ми звучи познато, т.е. не ми е споделяла, пък смея да твърдя, че аз съм й отдушник и си мисля, че знам всичко що й е предписвано. Последното, което й предписа дерматолог, беше хранителна добавка Инеов, но за мъже  Rolling Eyes Няма го в БГ, намерих й го в ибей, обаче по мое мнение то си е за оплешивяване, щом е специално разработено за мъже...Засега я разубедих, че няма нужда от това чудо, още повече че косопадът й значително е намалял.
А какво подходящо бихте препоръчали като шампоан, балсам/маска и някаква допълнителна грижа за нейната коса?

Извън тази тема, да се похваля, че днес ми пристигна поръчката от feelunique с шампоана и маската - подарък на Age Recharge и спрея Liss Ultime. Нямам търпение да ги изпробвам утре  Grinning После ще споделя.

има и за "не мъже"  Hug и изглежда добро - с цинк и таурин  Peace , но има и други добри продукти от тази категория и на добра цена, като maxi hair

сега видях, че питаш за подходящи продукти, а къде е описан нейния случай  Embarassed изпуснала съм, ама много пиште днес, а аз съм в разход и едва смогвам  Hug  и кой е лекарят?

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 23:53 от a.l.e.n.a

# 219
Мерси, Люлякова и Мис Нели   bouquet Питах я за Миноксидил - не го е чувала, камо ли пък пробвала...За Себорал Форте прочетох по-късно, така че не съм я питала, ама не ми звучи познато, т.е. не ми е споделяла, пък смея да твърдя, че аз съм й отдушник и си мисля, че знам всичко що й е предписвано. Последното, което й предписа дерматолог, беше хранителна добавка Инеов, но за мъже  Rolling Eyes Няма го в БГ, намерих й го в ибей, обаче по мое мнение то си е за оплешивяване, щом е специално разработено за мъже...Засега я разубедих, че няма нужда от това чудо, още повече че косопадът й значително е намалял.

Извън тази тема, да се похваля, че днес ми пристигна поръчката от feelunique с шампоана и маската - подарък на Age Recharge и спрея Liss Ultime. Нямам търпение да ги изпробвам утре  Grinning После ще споделя.

има и за "не мъже"  Hug и изглежда добро - с цинк и таурин  Peace

сега видях, чепиташ за подходящи продукти, а къде е описан нейния случай  Embarassed изпуснала съм, ама много пиште днес, а аз съм в разход и едва смогвам  Hug

Аз за това говоря, мъжкото  Mr. Green Това са й изписали, на мен ми изглежда крайно...А бе мъжко ми изглежда, пък тя е жена все пак и в никакъв случай не оплешивява  Laughing
Чудя се аз защо не вземаш отношение по моя въпрос, пък ти не си го видяла  Hug
Самоцитирам се:
След като ви нахвалих на приятелка, с която споделих, че сте ми помогнали в избора на подходящи продукти за моята коса и че сте много вещи   bouquet, получих бойната задача да питам и за нея  Grinning
При нея основният проблем е силен косопад, който продължи много дълго (почти година). Посети дерматолог, чиито предписания спазваше стриктно - пи Пантогар 2-3 месеца, Алое инжекционно (50 инжекции, ако съм запомнила правилно). В следствие на лечението косопадът спря, тя спря всички медикаменти и след 2 месеца се почна отново. Прави си всякакви видове изследвания, всичко е ОК - заключението: на нервна почва е  ooooh! Толкова с предисторията. Към момента косопадът й е значително намалял, но вече й е болна тема и едва ли не си брои падналите косми за деня  Tired Косата й е тънка, бързо омазняваща се. По принцип е чуплива, но след всяко измиване я изправяше със сешоар. Вече спря, за да не я уврежда допълнително. Дълги години се изрусяваше. Уплашена от косопада, сега се боядисва в естествени кестеняви тонове, колкото се може по-рядко. За това се сещам основно. Помагайте, много искам да я изкарам от дупката, в която е попаднала. Тя смята, че вече е изпробвала всичко, което има на пазара и нищо не й помага. Едва ли не ще оплешивее, което естествено изобщо не е така, ама...Уж се поуспокои, откакто й намаля косопада, но май само привидно.

# 220
  • в 1001-та нощ
След като ви нахвалих на приятелка, с която споделих, че сте ми помогнали в избора на подходящи продукти за моята коса и че сте много вещи   bouquet, получих бойната задача да питам и за нея  Grinning
При нея основният проблем е силен косопад, който продължи много дълго (почти година). Посети дерматолог, чиито предписания спазваше стриктно - пи Пантогар 2-3 месеца, Алое инжекционно (50 инжекции, ако съм запомнила правилно). В следствие на лечението косопадът спря, тя спря всички медикаменти и след 2 месеца се почна отново. Прави си всякакви видове изследвания, всичко е ОК - заключението: на нервна почва е  ooooh! Толкова с предисторията. Към момента косопадът й е значително намалял, но вече й е болна тема и едва ли не си брои падналите косми за деня  Tired Косата й е тънка, бързо омазняваща се. По принцип е чуплива, но след всяко измиване я изправяше със сешоар. Вече спря, за да не я уврежда допълнително. Дълги години се изрусяваше. Уплашена от косопада, сега се боядисва в естествени кестеняви тонове, колкото се може по-рядко. За това се сещам основно. Помагайте, много искам да я изкарам от дупката, в която е попаднала. Тя смята, че вече е изпробвала всичко, което има на пазара и нищо не й помага. Едва ли не ще оплешивее, което естествено изобщо не е така, ама...Уж се поуспокои, откакто й намаля косопада, но май само привидно.

хм, сега го видях, случаят е почти като моя, като се изключат инжекциите....не съм изпила и 1000 лекарства, но останалото е близо до това, което съм преживяла….

със сешоара – правилно, че се е поспряла, особено, ако е духала с него и към скалпа; не е толкова страшно, ако не духа с него по скалпа, а по косъма, аз като се суша (с четка) изобщо не засягам скалпа….иначе – откача ми се ръката, но …
нямам бързо омазняващи се корени, но когато ползвах стилизанти и косата ми беше къса - имах нужда да я мия през ден; изрусявах се, разбира се; не знам как е при нея, но е възможно да се е получавало запушване на порите, ако е имала хиперсекреция на себумните жлези+стилизанти и всичко това изпечено върху скалпа с горещ въздух….и кожата да му мисли – затова дълбоко-почистване – силните протво-косопадни шампоани, като червения деркос на виши го правят  Peace

за мазните корени  – нещо прави ли – може да опита с масло от жожоба в корените – преди шампоан- за балансиране секрецията от жлезите, внася им се отвън, за да не произведат те прекалено много, също е добре с оглед ползването на силни шампоани – да се избягва изсушаване  Peace

за шампоана – мисля е важно да е хубав и терапевтичен, сигурно са й изписвали низорал, няма начин, но от предлаганите в България е добре – виши – червения деркос – сигурно го е вземала – силен е, мие, дразни скалпа и провокира кръвоснабдяване – за да се хранят корените, ще отмива и натрупаното по скалпа; съдържа и аминексил – блокира фиброзата на корените

аминексил-а е запазена марка на концерна лореал и се прилага в сериите за косопад на марките от този концерн (виши, лореал,редкен…керастаз…) – така, че ако ползва и професионален продукт –ще по-добре

за след баня – ампули, но истински – с действащи вещества –  може да редува такива с аминексил (има ги на марките на Лореал, редкен, керастаз), с такива с прокапил  – той удължава живота на косъма (ампулите на лакме)

при нея е възможно причините да са хормонални, изследвана ли е щитовидната жлеза?

и за хапчетата – да вземе maxi hair, на керастаз също са хубави, но със сходно съдържание и цена в пъти по-висока  Peace

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 09:03 от a.l.e.n.a

# 221
Мерси, алена, изчерпателна, както винаги  Hug
И тя миеше косата през ден. След като спря ползването на сешоара, казва,че косата й се омазнява по-бавно. В момента мие косата си точно с червения Виши Деркос, енергизиращ. Ампули ползва какви ли не, честно казано не ги помня  Embarassed Със сигурност обаче, не и професионални. Изследваха й щитовидната жлеза, наред с една камара други изследвания и слава богу, всичко е наред.
Ще разпечатам мненията ви и ще й дам да чете, че едва ли ще запомня всичко  Crazy Тя не ползва интернет и не знае колко губи  Wink

# 222
Искам само да попитам дали да редувам шампоана за косопад с някой друг??От три седмици се мия само с един и същ шампоан за косопад и се 4удя дали не е вредно,тъй като косопадните  са силни ??

И искам да кажа на моми4етата с тънки и супер фини коси ,търсещи нещо за уплътняване,4е съм доволна(дано и занапред така да е )от
eto това концентрат4е

http://www.profesionalist.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0% … 0%BB-details.aspx
.Направи ми по-твърда и по-плътна косата,което е важно за мен,тъй като съм с хипер мека и нежна косица Sick

# 223
Бях обещала на Iliana да пробвам K Pak Smoothing Balm на Joico и да напиша мнението си за него.
Тя всъщност си търси термозащитен продукт и би било хубаво, ако повечко хора се включат с мнение.
Термичния ми цимент е на привършване и затова се заглеждам за нещо неизползвано от мен.
На Joico ще е ама ще чакам отзиви от теб.
K-Pak Smoothing Balm на Joico съм го използвала само веднъж и прекалих с количеството.  Confused Видя ми се доста мазен и според мен е предназначен за доста сухи коси. Нещото което не ми хареса на мен е, че има някакви лъскави частички в него. Аз не харесвам подобни продукти с такива частички, но ще ги преживея някак си. Косата ми стана мазна и на клечки и се наложи да я измия отново  Mr. Green
За да мога да изкажа някакво мнение за този продукт, ще ми трябва време.
Потърсих мнения за този продукт в Интернет и ето какво открих:  http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=20243/K … g_Balm/Joico/Hair
До колкото разбирам, това е продукт харесван от жените, но и те са написали, че не бива да се прекалява с него, а аз точно това направих....за по-сигурно, да не вземе да ми изгори косата от сешоарът  Mr. Green
За съжаление не можах много да помогна на Iliana, но съм сигурна, че вие ще успеете да я насочите и да и помогнете в изборът на термозащитен продукт.

# 224
  • в 1001-та нощ
мммм, да ... и аз ще си напиша мнението по-късно  Peace

отзиви за тази промоция? http://www.feelunique.com/p/Redken-Limited-Edition-All-Soft-Christmas-Gift-Set

вече пускат изгодно - шампоан и балсам...които са ми последен приоритет  Crossing Arms Naughty Thinking

Общи условия

Активация на акаунт