Професионални серии за коса - 13

• 54 735
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
голямо мазане! маска плюс три продукта без отмиване, не мислиш ли че им се губи действието така newsm78

# 481
голямо мазане! маска плюс три продукта без отмиване, не мислиш ли че им се губи действието така newsm78
Явно не се е загубило щом съм доволна  Grinning
Аз сложих от трите продукта, но по малко количество и не ги сложих всички наведнъж. Първо сложих All Soft Velvet Whip, след това Smooth Down Heat Glide и накрая Olеo Relax Fluide. След като си изсуших косата сложих отново от Olеo Relax Fluide Simple Smile
Много съм доволна от резултата.

All Soft Velvet Whip - омекотява косата.
Smooth Down Heat Glide - предпазва от топлина и приглажда косата.
Olеo Relax Fluide - е един от любимите ми продукти Heart Eyes - омекотява и приглажда косата. 

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 21:09 от B & C

# 482
  • Пловдив
B&C да разбирам , че Oleo Relax ти допадат и си доволна?

# 483
B&C да разбирам , че Oleo Relax ти допадат и си доволна?
Да доволна съм  Grinning Не знам как е Oleo Relax Slim и Olеo Relax Creme, но подозирам, че и от тях ще остана доволна.  Mr. Green

От Redken не съм много доволна, ако  използвам продукти само от една серия. За да ми харесат, то задължително трябва да ги комбинирам, така както го направих днес.  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Dkwk8sGXDa0
http://www.youtube.com/watch?v=JEHOltz3x4Q

Oleo Relax Slim
Цитат
i had falling hair with oleo-relax. sorry, this product’s not for me. will try bedhead next time. 
  Shocked newsm78 Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 00:59 от B & C

# 484
 Olеo Relax Fluide
Цитат
Formule : 
Nutri-huile + système anti-frizz. Nutri-масло + анти-гладка.
Cyclopentasiloxane • Dimethiconol • C12-15 Alkyl Benzoate • Octyl Methoxycinnamate • Palm Oil • Shorea Stenoptera Butter • Fragrance 

силикони + масла

От това,което чета в нета - това са основно нещата ,които "съживяват" суха коса +плодови киселини/премахват налепа от варовитата  вода/.
Стилизиращите продукти я избавят от статичното електричество.
Според специалисти дори изрусяването до бяло не съсипва косъма. По-опасни са неблагоприятните климатични условия и дехидратацията.

# 485
Olеo Relax Fluide e нещо подобно на течните кристали за коса. Състои се от силикони и масла.
Действието му върху косата ми изобщо не може да се сравни с другите подобни продукти, които съм използвала до сега.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Elaeis Guineensis\Palm Oil, Shorea Robusta\ Shorea Robusta Seed Butter, Eugenol, Parfum, C 23741/1

Мирише страхотно и ми се отразява много добре на косата. Това е един от любимите ми продукти за коса, без който не мога.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 02:55 от B & C

# 486
Аз също съм доволна от олео релакс. В момента имам шампоана, маската и флуида и ги комбинирам в едно измиване.

Серията е предназначена да изглади и омекоти коси с излишен обем, сухи, порьозни и бухнали. Но сега като прочетох това, и на мен с шампоана ми падат косъмчета като се мия. Може би те и без шампоана са щели да опадат, и не е кой знае какво, но не съм свикнала да си гледае  косата си да пада с други видове шампоани.

Обезателно ще обърна повече внимание с шампоаните следващия път

# 487
  • Пловдив
Незнам при вас как е, но при мен резултата от мазането с масло (кокосово) е ужасен. Чувствам си косата мръсна, стои като на клечки  #Cussing out . Край, повече няма да повторя.

# 488
Незнам при вас как е, но при мен резултата от мазането с масло (кокосово) е ужасен. Чувствам си косата мръсна, стои като на клечки  #Cussing out . Край, повече няма да повторя.
Пробва ли преди да измиеш с шампоан да измиеш с балсам или маска ?

# 489
  • Пловдив
Не, не съм. Направо с шампоан. Повече няма да се мажа. Не ми харесва ама въобще резултата. Все едно не съм си мила косата от една седмица. Така я усещам.

# 490
Не, не съм. Направо с шампоан. Повече няма да се мажа. Не ми харесва ама въобще резултата. Все едно не съм си мила косата от една седмица. Така я усещам.
Пробвай с балсам преди шампоана ще видиш ,че няма да ти стои мазна след това .

# 491
  • на последния етаж
Здравейте!

Бихте ли споделили отзиви за този продукт: http://www.tigi.bg/bg/?p=2022,1 ? Косата ми е кестенява, не е боядисвана, къдрава. Ползвам шампоана и балсама на Tigi Bed Head за къдрава коса и съм доволна.

Благодаря ви!   bouquet

# 492
Според мен ще стои още по-мазна. В балсама няма никакъв пенител и въобще не го разбирам това "миене" с балсам.

# 493
Според мен ще стои още по-мазна. В балсама няма никакъв пенител и въобще не го разбирам това "миене" с балсам.
И аз не го разбирам ,но е факт че действа.

# 494
Може би ще го разреди по някакъв начин това мазното, и аз не знам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт