Професионални серии за коса - 13

• 54 736
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a
1. Маслото е на Икаров. Т.к е в твърдо състояние го разтопих в топла вода и си го нанесох по дължината на косата, почти до към корените.
2. Лореал проф. за боядисана коса
3. Само веднъж, но за сметка на това сложих много, така че да има достатъчно пяна. Аз винаги слагам по-много- и шампоан и балсам и маска, по-много.
4. Сложих си от маската на Орзен, че имам още малко от нея. Но си я измих доста старателно, както ме посъветвахте да правя и пак се сресах още под душа.

Аз и друг път съм ползвала масла-най-различни. Ако, трябва да съм откровенна, почти винаги ми се получава така. Не е за първи път. Интересното е, че в краищата ми е добре, а по-нагоре към корените ми стои гадна, слепнала.

аз винаги измивам два пъти, втория път с по-малко шампоан, не си спомням къде съм чела, че така се прави,но- знам, че е по-добре

шампоанът- ако е кисел и щадящ - като за боядисана коса (слаб) - не знам и колко добре е измил ....а ако е и затворил косъма ...маската не знам колко и къде е действалла  newsm78
за маската на Орзен няма да коментирам - не знам  какво прави

# 511
  • в 1001-та нощ
Аз също от опит мога да кажа, че мазането с масла по скалпа по време на косопад не е добра мярка : и при мен го засилваше вместо да го намали  Peace Препоръчвам масла само по дължините и то по малко, за да не се налага 3-4 пъти миене и премиване на скалпа, за да се премахне мазнината  Stop
dreamer,  слагай само на краищата щом като виждаш подобен ефект  Hug

косопадът като процес - започва няколко месеца - преди да видиш падаща коса

# 512
добре..измиваш си косата два пъти с шампоан, след това какво правиш, че да се затвори косъмът? и как се отваря също?
може ли да обясниш, ако не те затруднявам

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:55 от elssssss

# 513
  • Плевен
Момичета интересувам се от тази марка Milk_Shake, фризьорката ми ги продава и се опитва само да ме зарибява с тях, но са ми адски непознати, има ли някой който ги е ползвал и по точно тази маска http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml

# 514
Да се оплача - със страшен сърбеж по скалпа съм  Sad От опит, предполагам, че до няколко дни ще се появи и пърхут. Възможно ли е да е от продуктите на Керастаз  newsm78 Не мога да си го обясня по друг начин; не съм променяла нищо друго в грижите за косата си. Може би някоя от съставките не ми понася  Confused А иначе положителната промяна в косата ми е видима само след 3 използвания...По същия начин ми подейства и маската с Тривитаминола преди време - страхотно съживи косата ми, но ми докара раздразнен скалп, съпроводен с пърхут, който борих доста дълго  Confused Някакви идеи?

# 515
Да се оплача - със страшен сърбеж по скалпа съм  Sad От опит, предполагам, че до няколко дни ще се появи и пърхут. Възможно ли е да е от продуктите на Керастаз  newsm78 Не мога да си го обясня по друг начин; не съм променяла нищо друго в грижите за косата си. Може би някоя от съставките не ми понася  Confused А иначе положителната промяна в косата ми е видима само след 3 използвания...По същия начин ми подейства и маската с Тривитаминола преди време - страхотно съживи косата ми, но ми докара раздразнен скалп, съпроводен с пърхут, който борих доста дълго  Confused Някакви идеи?
Продукти от серията Resistance ли си използвала?

# 516

Продукти от серията Resistance ли си използвала?

Да

# 517
От тази серия съм ползвала шампоана и Forcintense - проблеми със скалпа не съм имала, но има хора на които не им понася. Шампоанът ми се вижда доста агресивен.
Тази серия или ти понася или не и ако не ти понася, то според мен е най-добре да я спреш. На пазара има достатъчно серии за възстановяване на косата.

# 518
Ами аз ползвам Age Recharge - шампоан и маска. Не че съм разбирач, ама останах с впечатлението, че серията не е агресивна...Иначе, по принцип, с годините съм стигнала до извода, че скалпът ми е чувствителен.

# 519
До сега е имало оплаквания само от Bain De Force и Ciment Anti Usure, но е нормално да има оплаквания и от Age Recharge. Все пак Age Recharge е също с Vita Ciment и не случайно е част от зелената серия.

# 520
  • в 1001-та нощ
добре..измиваш си косата два пъти с шампоан, след това какво правиш, че да се затвори косъмът? и как се отваря също?
може ли да обясниш, ако не те затруднявам

отваря се от основни (алкални)продукти - като измиващите - сапун, шампоан (ако не е кисел), амоняка при боядисване ...затваря се от кисели продукти, т.нар conditiner (балсам с отмиване - но не всеки продукт с отмиване) и други кисели продукти с или без отмиване - обикновено такива са сериите за боядисана коса, накои коприни, спрейове....

# 521
За да се отвори косъмът е достатъчно да се намокри  Simple Smile и за това не е хубаво косата да се реши докато е мокра. Това е и причината да се слагат маските на влажна коса. Ако косата е влажна, то съставките могат да проникнат по-лесно.

# 522
Мерси, ВС  bouquet Мисля да пробвам още 1-2 пъти и ако скалпът ми продължава да недоволства, ще се сменя серията, няма начин. Определено ще го направя с голямо неудоволствие, защото косата ми се чувства добре.
Сега като се замислих - възможно ли е този дискомфорт да е от Лис Ултим (спрея без отмиване)  newsm78 По принцип го нанасям на влажна коса (след измиване), но тези дни четох в нета, че може да се ползва и всекидневно на суха коса, по дължините. Та, два пъти го приложих и така (между другото страхотен е ефектът  Heart Eyes)...

# 523
Няма невъзможни неща, но аз си мисля, че е от Age Recharge
Спри liss ultime и ще разбереш

# 524
  • в 1001-та нощ
Мерси, ВС  bouquet Мисля да пробвам още 1-2 пъти и ако скалпът ми продължава да недоволства, ще се сменя серията, няма начин. Определено ще го направя с голямо неудоволствие, защото косата ми се чувства добре.
Сега като се замислих - възможно ли е този дискомфорт да е от Лис Ултим (спрея без отмиване)  newsm78 По принцип го нанасям на влажна коса (след измиване), но тези дни четох в нета, че може да се ползва и всекидневно на суха коса, по дължините. Та, два пъти го приложих и така (между другото страхотен е ефектът  Heart Eyes)...

пробвай без едното и без другото ( само спрея и само керастаз) и ще знаеш  Hug

какъв е ефектът от спрея?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт