Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 329
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
didi mum- Добре дошла   welcome  и бързо адаптиране на малките и теб Peace

# 136
Merry , Hug
Привет и на теб,наборчето Ники расте  и дивее, ,а как е госпожица Ели? Hug

За адаптирането в училище още нещо ,много помага ако може някаква малка играчка или снимка на мама в чантата (но това е ако училището го позволява ,за играчката).Също и миналата година го изпращах със задача-да ми нарисува рисунка и всеки ден ми носеше,ходеше с мисия Wink.И не забравяйте,че обикновено плачат ,докато виждат мама ,след това се заиграват .

# 137
 aniji мама на Джозеф и Кейт ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Много здраве, щастие и късмет!

# 138
aniji мама на Джозеф и Кейт ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Благодаря ви момичета страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet

# 140
  • След завоя в дясно
честит празник и от мен
Това е за теб  bouquet

# 141
Здравейте!
Имам един малко тъп въпрос и нужда от напътствия.тъй като за първи път ми предстои резервация за полет и такъв не ми е ясно ...За Райанеар как точно става разпечатването на бордната карта  newsm78 EmbarassedАко може на ЛС да не спамим хубавата ви тема Hug

# 142
Здравейте!
Имам един малко тъп въпрос и нужда от напътствия.тъй като за първи път ми предстои резервация за полет и такъв не ми е ясно ...За Райанеар как точно става разпечатването на бордната карта  newsm78 EmbarassedАко може на ЛС да не спамим хубавата ви тема Hug
Staва само с резервационният ви номер на върха на листа в горен десен ъгъл,не е необходимо да се разпечатва нищо друго,никога не са ми искали разпечатка на летището,но за Реайнер си купихме билети вчера и доколкото мъжа ми спомена няма нищо по специфично при тях,само това откъде тръгват  bouquet

# 143
  • Лондон/Пловдив
Честит рожден ден на aniji много щастие и здраве на теб и цялото ти семейство  bouquet
Аз от сега го мисля догодина като тръгне на училище как ще се оправя там .
didi mum  добре дошла на острова дано бързо свикнете и се адаптират децата .
Аз ту съм добре ту изпадам в някакви дупки на носталгия към МОЯ си дом напрво немога да се понасям аз самата .
Лека седмица ви пожелавам на всички  Hug

# 144
  • Манчестър
Здравейте!
Staва само с резервационният ви номер на върха на листа в горен десен ъгъл,не е необходимо да се разпечатва нищо друго,никога не са ми искали разпечатка на летището,но за Реайнер си купихме билети вчера и доколкото мъжа ми спомена няма нищо по специфично при тях,само това откъде тръгват  bouquet

Напротив.......трябва да си изпринтиш бордната карта при Раянеър...можеш и да не го правиш,ама си плащаш на летището...

Честит Рожден ден Aniji....Много късмет и любов..!!!

# 145
Привет !Не знаех ,сорри,мъжа ми явно е пропуснал да спомене за бордните ни карти:(
Имам едно въпрос към мамите заминали вече с деца в Англия,коя от двете книжки преведохте за регистрацията при Жито та,-синята здравно осигурителна книжка само с ваксините или бялата книжка наречена здравна карта? Сега подготвям документите ни за заминаването с малката, и освен акта за раждане ще ми трябва и една от двете за здравният статус на детето,но коя да предам на преводаческата компания,нашата педиатъра не е сигурна коя точно им трябва там? Мерси предварително!
Честит имен ден на всички деца с красивите имена-Ангел,Ангелина,Михаил,Радост и Рая !

# 146
Здравейте, момичета Simple Smile!Чета темичката ви, но не съм писала.Страхотна е! Аз съм една мама на две деца bowuu. От около година със съпруга ми обмисляме въпроса за емиграция (разбираемо е, предвид обстановката в България).Доста се лутахме (дори писах и на мамите от Германия и Франция), но в крайна сметка избрахме Великобритания и може би ще тръгнем до 1 година. Предполагам, че някъде в темата има информация, но просто физически не мога да я изчета ooooh!, за което се извинявам.
Може ли само да ме ориентирате какви са възможностите за децата (най-вероятно ще са на 3 и на 6 години, когато пристигнем) - как е устроена системата-детските градини целодневни ли са, от кога започват училище, на колко години са в първи клас, по колко време са в училище и т.н. Питам, защото е много вероятно и двамата да трябва да работим още почти от самото начало и се притеснявам. Знам, че там широко се ползват услугите на детегледачки, но някак си това ме плаши - чужда страна, чужди хора...Ами това е за сега. Предварително благодаря и хубав ден на всички!  bouquet

# 147
Само 46 до Коледа.  Simple Smile Цитирам пост от БГхелп за всички интересуващи се от Писма от Дядо Коледа.

Цитат на: gomorrah;389355
Намерих този сайт ровейки се из нета за коледни идейки. Тук можете да си изберете писмо и да го принтирате
 Free Letters from Santa - Free personalized Printable Santa Letters

А тук можете да си принтирате плик за писмото с марка
Crafty This and That: 2008 North Pole Cancellation Stamp and More

Хубава седмица на всички въпреки лошото време.

bambi1976 - училище се започва на 4 навършени преди Септември. Т.е ако детето ти, което сега е на 3 навърши 4 до Септември 2011, то ще започне училище септември в Ресепшън (Фондейшън) клас - това е равносилно на нашата предучилищна. Училището е безплатно и е от 9 сутринта до 3 следобед.
Добронамерен съвет - намери "физическо" време да изчетеш както този форум, БГ хелп, така и всички държавни сайтове, за които ще намериш линкове в тези два форума.

# 148
bambi1976 - училище се започва на 4 навършени преди Септември. Т.е ако детето ти, което сега е на 3 навърши 4 до Септември 2011, то ще започне училище септември в Ресепшън (Фондейшън) клас - това е равносилно на нашата предучилищна. Училището е безплатно и е от 9 сутринта до 3 следобед.
Добронамерен съвет - намери "физическо" време да изчетеш както този форум, БГ хелп, така и всички държавни сайтове, за които ще намериш линкове в тези два форума.
Благодаря butterflyve! Права си за "изчитането" EmbarassedЩе се постарая. А какво правите с мъниците - малката сега е на 2. Да кажем, че там ще е на 3 год?

# 149
Мрънка ми се за работа и лошо време  Tired

Заради една ужасно ужасна особа, която ни натресоха, вече ми е противно да ходя на работа.
Пък толкова ми беше хубаво... Три отдела са вдигнали ръце от нея, няма уволновяне това чудо..

И новият офис-лъскав, лъскав и студеееен, студеееен. Няма стопляне тази огромна сграда.
Оплаквам се на подръжката, че ми е студено и искам някак си да вдигнат температурата
в нашето кюше-Понеделник било...хората тепърва идвали, щяло да се стопли..
Ама викам, вие чакате хората с присъствието си ли да стоплят?!
И тия ми ти англичани, да им се не види и белите мечки, на вън студ и гадост,
те пак по къси ръкави, че и по сандалки още се разхождат.
Тайно си нагласих една духалка, пустите контакти с малък волтаж, не издържаха.
Изгорих де що има контакти около мен, оставих народа на половината етаж без компютри.
Красота. Покрих се като партизанин в суматохата. Размина ми се. Но нямам шанс с духалката.
Обаче мисля да си взема една космата гореща бутилка, като от едновремещните.
Съвсем ще си затвърдя имиджа на откачалка.

Уф. Само вторник е. Ноември. Искам Коледа. 

Общи условия

Активация на акаунт