Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 339
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
 zlatnata tolumba , хич не си откачалка. И при мен се разхождат по къс ръкав , лятото и с вентилатори ме духат  ooooh! Ние имаме същия проблем, миналата година с духалките тотално спира тока два пъти. Купиха маслени радиатори, но не си е работа. Тази година ще гоним до дупка подръжката, дано поправят парното. Praynig

# 151
  • Русе
Ох, като ви чета, ми настръхва перушината. Аз обичам да ми е топличко и все това си мисля - някой ден, дай Боже, като започна работа, как ще се разбираме с тези, дето сега ги гледам по чехли и потник (е, имат шал на врата  Laughing)?
Освен наистина да гониш до дупка. Все по някое време ще успееш  Mr. Green Пробвай да говориш с различни хора, отговорни за топлото. Може да намериш някой, на когото също да му е студено.

Преди години бях о-пер в Германия. Къщата - с локално парно. Идва зима, те решават да пуснат парното. И всички много щастливи, че работи парното.  Mr. Green Само аз не разбрах, че са го пуснали. Студ, стуууууд. Вечер си лягах с 2 ката дрехи, обличах и едно плетено елече от баба  Blush и едни плетени чорапки върху едни обикновени слагах. И пак умирах от студ. Заспивах свита на кълбо и така си се събуждах. А самите радиатори просто не бяха ледени.
В деня, в който си тръгвах, дойде приятелят на сестрата на жената  Crazy та той седя, седя и вика "Тук много студено". Те - нееее, как ще е студено, парното работи. Той слезе долу, обезвъздуши го и това ми ти парно като заработииии, радиаторите не могат да се пипнат, хората взеха да се потят под дебелите си пуловери (щото топло уж било, ама ходеха като за Сибир облечени)  Joy Аз се порадвах 10 минути на топло, което не бях виждала цяла зима, и тръгнах. Пък като се прибрах у дома, колко топличко бешеее  Heart Eyes

# 152
Момичета, много благодаря на всички за съветите и споделеното мнение. Hug

Аз се имах за студенообичаща , ама тук явно още не мога да се климатизирам. Много ми е чудно и на мен как ходят по сандали още, ами и бебета им са боси Shocked. Скоро гледах една майка със зимно яке, с ботуши, а бебето в количката босо по голи кълки Shocked тия не са хора.

Бутерфлай-какви са тези писма от дядо Коледа?

Мрън-мрън, нещо ми е криво и смотано днес.  Confused

# 153
  • Манчестър
Всичко опира до свикване....аз още си ходя на бос  крак и без връхна дреха....

# 154
Cherry Mam, и аз така отвреме навреме изпадам в някакви депресивни състояния и все си мисля, че ако съм си вкъщи, нещата ще са по-добре.. но май е въпрос на време да отмине тази носталгия, поне така се надявам, защото скоро не ми се очертава напускане на УК..   Confused
Zlatnata tolumba, и на мен ми казаха в офиса, че понеделниците са студени, чакаме да се стопли сградата.. Simple Smile аз вече съм в зимно настроение, усилено си търся някакво по-дебело палто, засега с неуспех, и същевременно гледам английската част от населението около мен как се разхожда по сандали при 3 градусови температури. А за босите им деца не ми се отваря темата..  newsm78
Единствената добра новина тези дни е, че жълтата ми карта наааай-накрая пристигна, след 2 месеца чакане и вече съм си legal  Blush
Чао от мен и лек ден, аз отивам да гледам градското дерби  red

# 155
Ти си си местна вече, аз и след десет години ще си ходя из къщи с овчите ботуши  Laughing Hug

# 156
Ти си си местна вече, аз и след десет години ще си ходя из къщи с овчите ботуши  Laughing Hug
Не знам дали е така,но 10 години в Лондон се боса си годих цялата година,но след като забременях и се върнахме да се роди Рая в Бг такава зиморничава съм станала,че ако мога с парното ще си ходя!

# 157
Соня, честито. Party
Деб, ти колко време чакаш вече ?

# 158

Бутерфлай-какви са тези писма от дядо Коледа?

Нали децата пишат писма на Дядо Коледа. Някои майки правим така, че да получат отговор. Децата много се радват. Първата година примерно от Ройал Мейл бяха сложили някаква храна за Рудолф в плика с писмото. Посипахме я отвън на патиото и на сутринта малката провери дали елена си е хапнал. Добре че вятъра си беше свършил работата  Grinning

# 159
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но всеки ден ви чета.Ние вече от 5 дни сме на английска земя.За сега сме добре,особено дъщеря ни-все пак е с татко си.Истина е ,че децата се адаптират почти неусетно.Трудното е при мен-не знам къде се намирам Simple Smile,но съм оптимист.В Уелс ни харесва,като изключим студа,който е навън.Желая лек и усмихнат ден на всички.  bouquet

# 160
  bouquet Добре дошла avangard_tania  !И аз съм прясна тук  Rolling Eyes още ми е криво, особенно с това ужасно време незнам дали ще свикна.

# 161
  • London,UK
Здравейте момичета!
Влизам в темата с един въпрос.
На мъжа ми му правят Security check в момента от службата.Стана ми интересно какво точно проверяват при този чек.Ако някоя от вас има представа ще се радвам да ми отговори.

# 162
  • Манчестър
Здравейте момичета!
Влизам в темата с един въпрос.
На мъжа ми му правят Security check в момента от службата.Стана ми интересно какво точно проверяват при този чек.Ако някоя от вас има представа ще се радвам да ми отговори.

Aми зависи какво работи...

# 163
  • London,UK
Ами работата му е свързана с IT в една банка.

# 164
Здравейте и от мен на всички. И аз съм тук от скоро- месец вече стана.Чета ви понякога, но имахме проблем с интернета
и до сега не можех да пиша. Вчера детето тръгна и на училище -  за сега ходи с желание.
Кажете какво правят в Y1 ? Много ми е притеснено и свито по цял ден , но
учителката за сега казва че всичко е ОК. Незнам, много ми е объркано все още.

Общи условия

Активация на акаунт