Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 375
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Манчестър
Ами работата му е свързана с IT в една банка.

Доколкото знам в тази сфера се прави чек дали имаш дългове и тн....

# 166
Здравейте момичета!
Влизам в темата с един въпрос.
На мъжа ми му правят Morgan Stanley в момента от службата.Стана ми интересно какво точно проверяват при този чек.Ако някоя от вас има представа ще се радвам да ми отговори.

Morgan Stanley и VTB - проверяват всичко написано в резюмето, на посочените в него телефони.
Обаждат се и в БГ за проверка на диплома и работодател, както и на всички посочени работодатели.
Ако някой не отговори, става една ...
Ако имаш повече от 3 месеца дупка в резюмето, трябва да даваш обяснения и да ДОКАЗВАШ, къде си бил и какво си правил, та не си работил.
Ако прекъснеш за повече от 3 месеца при тях, отново трябва да минаваш проверката (и да пишкаш за наркотици).
Досадни са много.

По другите банки не знам.

# 167
  • Bristol
Ами работата му е свързана с IT в една банка.
Има достъп до sensitive information, банкови акаунти, имена, адреси, телефони. Не се притеснявай, не е проблем, ако не е газил лука преди сериозно. На мен също ми пуснаха такава проверка, както 298 е казала, ако имаш дупка в работната биография ти разказват играта. Аз имах, трябваше да доказвам, че имам деца и че аз съм си ги гледала  Crazy Защото това беше обяснението ми за прекъсването.

vikito16, от всичко по малко учат. Детенцето ти говори ли английски, ако не говори, на това ще наблегнат със сигурност. Иначе при моята щерка четат, пишат, смятат, но децата са на толкова различни нива, че трудно мога да обобщя какво правят като цяло. Някои още бъркат буквите, докато други четат гладко, някои още не разпознават двуцифрените числа, докато други вече събират и изваждат такива  ooooh! Crazy Пълна какофония, шапка свалям на учителките, как се оправят с толкова различни дечица   bouquet

Ние с Шу днес ошетахме магазините  Mr. Green Аз се прибрах с доста торби, като дядо Коледа  Embarassed За скиорите, заредили са добре с екипи в ТК Махх Wink

# 168
Merry, благодаря ти - наистина това е странно.  Как ли се оправят? Не, детето не говори езика,
и аз за това се  притеснявам малко повече. Учителката беше изненадана че може да брои и познава
цифрите - може би се е позанимавала малко с него. Но не можем да говорим с нея много - голяма лудница е
и сутрин и следобед.

# 169
Ето ни и нас  Simple Smile Голяма веселба е вкъщи, моето чавенце не обича да спи, а да яде денонощно. Да помрънкам от системата в Английско, след като толкова много ги хвалих за раждането побързаха да ми убият доброто впечетление. С мастит съм от раждането, вече към 5 пъти вдигам по 39,6 и става страшно. Първо ми дадоха един антибиотик, после друг. Този другия вчера като ме втресе пак почвам да го пия аз, но преди това чета листовката и гледам, че е за уринни инфекции и пише да не се пие при кърмене. И викам ще звънна да питам, та като се почна едно звънене, цял следобяд ме прехвърлят, лудница. Накрая джи пи-то ми звъни вечерта и ми вика проверила съм, пии го. Та пия си го аз, днес отивам при нея и тя ми вика, как ти е пикочната инфекция  Crazy И аз и викам, че аз нямам такава, и тя нее имаш, давала си ни урина и имаш, а аз урина никога не съм им давала. И тя, ооо ми объркали сме се, спри го този антибиотик сега, той и първия ти не е за мастит, сега ще ти изпиша правилния  #Cussing out Направо съм бясна, детето повръща слуз, тази ми вика ми то нормално от антибиотиците е  Crazy Оплаках се  Whistling
 avangard_tania дано успеем да се видим, ще се климатизираш, тук зимата е много по-приятна от БГ. Ако искаш ми пиши тел на лични  Simple Smile

# 170
tsvelichkova дано всичко се оправи и двете с беба да сте добре.Писах ти на лични номера на  телефона си.Ако времето позволява скоро можем да се видим.Дъщеря ми има проблем с ушичките и се притесняваме да я извеждаме в такова ветровито време-има време за болести.Ама наистина много духа... Laughing.В Бг лятото се върнало.
Лек ден на всички!

# 171
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но всеки ден ви чета.Ние вече от 5 дни сме на английска земя.За сега сме добре,особено дъщеря ни-все пак е с татко си.Истина е ,че децата се адаптират почти неусетно.Трудното е при мен-не знам къде се намирам Simple Smile,но съм оптимист.В Уелс ни харесва,като изключим студа,който е навън.Желая лек и усмихнат ден на всички.  bouquet
Здравей  Таня Simple Smile В кой град в Уелс сте? Вчера се чух с едни колеги - казаха че даже на тях времето им се струва отвратително ,а те определено са свикнали на силен вятър.
Успешно адаптиране в новите условия Simple Smile

# 172
Привет на всички   bouquet
Тези бурни ветрове явно са из цяла Англия и така като гледам май ни чака тежка зима. Те, милите както се шашкат от малко снежец, не знам какво ще става тази зима... И както сега сме в центъра до Бирмингам, казват че е ужасно студено. Тези по крайбрежията са по-добре, поне топлите течения ще омекотяват малко положението.
Цвети, ей затова не искам да разчитам на здравеопазването им тук, защото всичките са едни заблуденииииии... Аз сега отивам да среща с акушерката да видим какви ще ги свърши.
Днес тук е 8 градуса - топло!! Особено на фона на 1 градус от предния ден  Rolling Eyes Добре, че си седя вкъщи предимно  hahaha

# 173
Май само аз съм дива и все ми е хубаво времето  hahaha Joy И вчера духаше си, ми то ноември, слънце ли да пече  newsm78 Днеска е супер, нямам търпение да се събудят хората да ходиме на разходка с беба. Ние и вчера излизахме, ама само до лекаря. Аз на 12 градуса си работих по блузка и се потях, а от бременноста и сега все още ми е все по-топло  Crazy
avangard_tania ще ти звънна почивните дни, мъж ми, ако е свободен и вие да пием кафе.

И да похваля беба беше малко по-послушна тази нощ  Crazy Спах към 4-5 часа, юпиииии

# 174
  • Bristol
tsvelichkova, първите месеци е така, не знаеш кога е ден, кога - нощ. Ти спи когато можеш, много е важно да си отпочинала максимално.

Ветрецът е по-силен от обикновено. От време навреме се получава тук по тези ширини. Духна ни коша за баскетбол и сега сме го сложили легнал в задния двор, докато утихне вятъра. А в Бирмингам е голям студ, ние там живяхме първите две години. После, като дойдохме в Бристол, видях каква е разликата. Само където в Бирмингам има вероятност поне веднъж годишно да видиш сняг, а в Бристол си има години без една снежинка.

Моята снощи се събуди с повръщане. Сега е в къщи, врънка че била гладна, това не е проблем, но искала пуканки, а то още 12 часа не са минали от как повръща  Rolling Eyes

# 175
tsvelichkova, с 1вото и аз имах сьщия проблем . 2 седмици мастит , антибиотик, температура, ужас беше като се сетя. Тресях се цялата от високата Т. И след като ДЖи пито ми даде и 2ри антибиотик, аз реших 4е няма да го пия, а запо4нах под душа да се изцеждам . Преди да вляза в банята си слагах 1 спар4е (или кьрпа) ,намокрено с вряла вода , вьрху бузата на цицата. Така се размекваше и после хоп под душа с гореща вода да се цедя. Само това ме спаси. Трябва да се изцеждаш редевно ина4е млякото застоява и идва мастита. Касмет!

# 176
Здравей golden ,живеем в Бъкли,в близост до Честър.
tsvelichkova и аз още не знам какви са плановете на мъжо,но ако сме свободни ще се радвам да се видим.Ако не тази седмица ще се организираме друг път,то толова време има пред нас.  bouquet

# 177
А няма ли мами от Лондон които след Коледните празници да искат да направим една бебешко-детска среща? И тема пуснах за Лондон,но само една мама се отзова засега:)

# 178
Има ли мами в Cambrige? Всичките ми познати Bg-мами се преместиха в други градове и сега ми е малко самотно. Особено като се развали времето и не може да прекарваме целия ден в парка с малката калпазанка, е хубаво да си поканиш някой на гости  Grinning

# 179
Момичета, да ви се оплача... аз такова отношение очаквам в България, ама да го получа и тук, направо не повярвах...
Днес за първи път в този тъп Телфорд ми се наложи да ползвам автобус да отида на среща с акушерката. Всичко точно, идва буса, качвам се, казвам къде искам да отида и тази ми ти шофьорка ми казва 1.50. Аз давам 10 паунда и тя ме поглежда грозно и пита за дребни. Аз съответно нямам!!! Това е единственият кеш в мен и разни дребни монети, ама знам, че нямам 1.50 де. И тя ми казва "Ами аз да не съм банка"!!! Аналогичен случай имах в метрото в София преди месец и половина. Тогава касиерката направо ми се развика и така ме пална, че се развиках и аз. Но днес изобщо не бях подготвена за подобно отношение. Казвам и че нямам други и очаквам, че все нещо ще измисли (миналата година в Ливърпул съм нямала такива проблеми, ако са нямали дребни съм плащала като слизам или изобщо не съм плащала дори!). Обаче тази продължава да си нарежда "от сутринта всички с банкноти ала-бала", аз вече не слушам и трескаво мисля какво да направя, дори бях на косъм да питам някой в буса дали има да ми развали. Обаче вече така ми беше станало тъпо и усещам сълзи в очите си, че само си дръпнах банкнотата, нищо не ѝ казах и слязох. Естествено тя си продължи без да и пука, а аз плаках 20 минути по улиците, едвам се успокоих да вляза в един магазин да разваля парите... Добре, че отидох на време на срещата с акушерката, че иначе вече щях да съм развалина.
За първи път ми се случва такова грубо отношение. Може и аз да съм прекалено чувствителна и хормоните да говорят, ама си беше шок отвсякъде. Вече не искам да виждам автобус...

Общи условия

Активация на акаунт